Ionian Blue

  • • Privat badebro
  • • Infinitypool med havudsigt
  • • Morgenmadsbuffet inkluderet
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Drømme beliggenhed og høj standard! Sandsynligvis bliver pool området hurtigt den store favorit, hvor du kan tage plads i en sol-eller barstol og nyde den fantastiske udsigt over havet. Hvis du synes at ferie er synonymt med luksus, så vil du nyde den indendørs opvarmede pool og muligheden for kropsbehandlinger.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

7 ud af 10
Baseret på 7 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Ionian Blue er et hotel beliggende i Lefkas, som er bygget i etager i dejlige omgivelser ved vejen mellem Nikiana og Nidri. Dejligt pool område med en infinitypool der har udsigt mod havet. Lille separat børnepool, poolbar samt gratis solstole og parasoller.

Hotellet har en privat badebro med trapper ned i vandet for hotellets gæster, som ligger cirka 50-200 meter fra hotellet. Ved badebroen findes der også et træterrasse med gratis solstole og parasoller. Opvarmet indendørs pool, sauna, damprum, fitness-faciliteter samt ansigts- og kropsbehandlinger. Nogle faciliteter er mod betaling.

Hotellet har restaurant samt flere barer. Roomservice (kl. 07.00-23.00). Vaskeservice mod betaling. Wifi i receptionen er mod betaling. Nærmeste strand er en stenstrand og ligger ca. 1,5 kilometer fra hotellet. Ca. 5 kilometer til Nidri. For at komme ind til centrum anbefaler vi at leje en bil. Busholdeplads for lokalbusser er ca. 200 meter fra hotellet.

Måltider

Morgenmad.

Afrejselufthavne-billund-københavn