Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,6 ud af 10 baseret på 139 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,6 / 10
Rengøring
 
8,4 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,7 / 10
Mad og drikke
 
8,1 / 10
Værelse/lejlighed
 
6,6 / 10
Service
 
8,1 / 10

Seneste anmeldelse


6 ud af 10

+
Hyggeligt sted sød og venlig betjening.
-
Værelset virkede som om det var et reserve værelse Hul i loftet på badeværelset ingen udsugning Døren var en skydedør der manglede håndtag. Teressen var trappen ud mod hvor alle kom forbi

Bekræftet køb : 2024-07-15


8 ud af 10

+
Placeringen lige i vandkanten med åben restaurant ud til stranden. Og et utroligt sødt personale!
-
Det er jo billederne i markedsføringmaterialet, det sætter forventningen. Og på billederne så værelserne både større, nyere og lidt mere moderne ud, end vores værelse reelt var.

Bekræftet køb : 2024-07-15


6 ud af 10

+
Beliggenhed
-
Der var konstant brummelyd fra køleanlæg eller lign på værelset med havudsigt.

Bekræftet køb : 2024-07-01


9 ud af 10

+
Beliggenheden
-
Slidt badeværelse, air condicion på vores værelse ødelagt, så vi bad om en elektrisk vifte.

Bekræftet køb : 2024-07-01


5 ud af 10

+
Beliggenheden og stranden.
-
Vi blev først indlogeret på et meget lille værelse, hvor der manglede hylder i skabene. Brusenichen var meget lille, vi kunne næsten ikke være der og der var sjældent varmt vand. På 2 eller 3 dag gik aircondition i stykker. Hver gang jeg henvendte mig til hotellet var deres respons, der kommer en om lidt og kigge på det, det gjorde der ikke. Med hjælp fra Apolle lykkedes det på anden dag, at få mulighed for at sove i et andet værelse. Og igen med hjælp fra Apollo flyttede vi værelse på 3. dag. Her virkede airconditionanlæg med begrænsninger, enten en temperatur på 18-19 grader eller 24 grader, ved temperaturer der i mellem slog den fra. Værelset vi flyttede til var samlet set bedre end det første. Dog var indtrykket generelt, at der var nogle ting der trængte til forbedringer.

Bekræftet køb : 2024-07-01


8 ud af 10

+
Beliggenhed helt i top. Gastronomisk spisested.
-
I første uge fik vi et værelse direkte over køkkenet. Vi kunne høre lyd fra kompressor hele natten. I uge 2 fik vi et værelse med et badeværelse på størrelse med et skab. Vores vittighed var "nu er jeg sprunget ud af skabet"

Bekræftet køb : 2024-06-10


10 ud af 10

+
Dejligt uhøjtideligt og utroligt venligt og hjælpsomt personale.
-

Bekræftet køb : 2024-06-10


8 ud af 10

+
- Udsigten og beliggenheden. - Sødt personale.
-
- Vi skulle betale for solstolende, lidt frækt når man betaler for et strandhotel. - Og rart at vide til næste gang, at der ingen receptionen var! At man skulle kontakte resturanten. - betaling for solstole ved strand, selvom man var hotellets gæst.

Bekræftet køb : 2024-06-10


8 ud af 10

+
At det lå lokalt og tæt på byen. Der var hyggeligt at høre kirkeklokkerne og børnene lege.
-
På badeværelset dukkede der et par små kakkelakker op. Jeg tænker, det er svært at undgå, men lige lidt malurt i bægeret, når resten nu var fint.

Bekræftet køb : 2023-10-09


6 ud af 10

+
Beliggende
-
Mere betaling stol

Bekræftet køb : 2023-10-09


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Sted
  • 5/5 Service
  • 5/5 Værdi

0% af gæsterne anbefaler

2 bedømmelser
Meget godt
 
1
Godt
 
0
Middel
 
1
Mindre godt
 
0
Dårligt
 
0

5 nyeste bedømmelser

09-09-2023

af Ib B

Fint budget hotel

Meget rent og pænt. God placering i byen og tæt på stranden, men solstolene er desværre ikke inkluderet i prisen. Morgenmaden er simpel og uden frugt. Der er brød, æg, bacon og græsk youghurt uden det store udvalg af topping. Værelser er mindre med et lille toilet og dejlig altan.

 
14-08-2023

af Mariel S

Et deilig feriested

Hotellet er lite og meget koselig. Hotellrommet var nyoppusset og i god stand. Toalettet var i eldre stand, men helt OK, akkurat som vi forventet. Sengen var fantastisk og hadde store myke puter. Meget fornøyd med at hotellet var rent og pent, classy men ikke overdådig. Maten var ganske bra til rimelige priser og ventetiden er kort. Hotellet ligger rett ved en fin strand og har helt magiske solsenger. Dette er en av de bedre plassene helt ved vannkanten. Hotellet ligger fredelig til, men nærme nok den store handlegaten. Vi er kjempe fornøyd med servicen fra Greogory, Rafaela og gjengen!