Dobbeltværelse

Dobbeltværelser med balkon, nogle med delvis havudsigt. En dobbeltseng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 25-30 kvm.
Antal personer: 2 personer.

Dobbeltværelse med privat pool

Dobbeltværelser med terrasse og privat pool. På terrassen er der stole og borde og trapper ned i poolen. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 30 kvm.
Antal personer: 2 personer.

Suite

Suiter med terrasse og pooludsigt. I entréetagen er der opholdsrum med spiseplads - nogle ved bardisken, mulighed for ekstra opredning i en eller to sovesofaer, toilet og terrasse. Ovenpå er der to soveværelser, hvoraf det ene har balkon. Et soveværelse med dobbeltseng og et soveværelse med to enkeltsenge og et badeværelse med bruser og toilet. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 37 kvm.
Antal personer: 2-4 personer.