1-værelses lejlighed

1-værelses lejlighed med balkon eller balkon i stueplan, nogle med pooludsigt. Alle 1-værelses lejlighederne ligger i hotellets ældre del. Soveværelse kombineret med minikøkken. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Minikøkken med køleskab, kogeplader, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med lokale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet. Rengøring 6 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 40 kvm.
Antal personer: 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn.

1-værelses lejlighed deluxe

1-værelses lejlighed deluxe med balkon eller terrasse og pooludsigt. Lejligheden ligger i den nye del. Soveværelse kombineret med minikøkken. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, køleskab, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badeværelse med badekar eller bruser samt toilet. Rengøring 6 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 30 kvm.
Antal personer: 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn.

1-værelses lejlighed i etage i nyere del med 4 ordinære senge

1-værelses lejlighed i etage med balkon og pooludsigt. Lejligheden ligger i den nye del af hotellet. På nedre plan er der dobbeltseng, minikøkken og separat toilet. En trappe op er er hems med to enkeltsenge og badeværelse. Minikøkken med kogeplader, køleskab, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badeværelse med badekar eller bruser samt toilet. Rengøring 6 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 40 kvm.
Antal personer: 2-4 personer.

2-værelses lejlighed

2-værelses lejligheder med balkon med pooludsigt. 2-værelses lejlighederne ligger i hotellets ældre del. Soveværelse samt kombineret med opholdsrum og minikøkken. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Minikøkken med køleskab, kogeplader, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med lokale kanaler. Badeværelse med badekar eller bruser samt toilet. Rengøring 6 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 60 kvm.
Antal personer: 1-4 personer.

2-værelses lejlighed i etage

2-værelses lejlighed i etage med udeplads på nedre plan samt en balkon på øvre plan med udsigt mod poolen. Lejlighederne er beliggende i den ældre del af hotellet. På nedre plan findes kombineret minikøkken og opholdsrum og et lille badeværelse. En trappe op findes soveværelse og et større badeværelse med badekar eller bruser samt toilet. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med lokale kanaler. Hårtørrer. Rengøring 6 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 70 kvm.
Antal personer: 1-5 personer, heraf 1 barn eller 1-6 personer, heraf 2 børn.