1-værelses lejligheder

Store og rummelige 1-værelses lejligheder med en lille køkkendel. Plasma-tv. El-kedel. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad og toilet. Balkon eller balkon i stueplan, nogle med pooludsigt.

Antal personer: 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn.

1-værelses lejligheder deluxe

1-værelses lejligheder deluxe har et kombineret soveværelse og minikøkken. Kogeplader, køleskab, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse med pooludsigt.

Nogle lejligheder ligger i den nye del og nogle ligger i den ældre del (disse lejligheder er renoverede).

Antal personer: 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn.

1-værelses lejligheder i etage i nyere del med 4 ordinære senge

Åbne 1-værelses lejligheder i to plan beliggende i hotellets nyere del. Sovealkove med to separate senge og et lille badeværelse. I stueplan findes dobbeltseng, et lille køkken og separat toilet. Tv. Gratis wifi, aircondition og deponering. Balkon med pooludsigt.

Antal personer: 2-4 personer.

2-værelses lejligheder

Hyggelige 2-værelses lejligheder med kombineret opholdsrum og minikøkken samt separat soveværelse. El-kedel. Gratis aircondition, wifi og deponering. Plasma-tv. Bad/brus og toilet. Balkon eller balkon i stueplan med pooludsigt,

Antal personer: 1-4 personer.

2-værelses lejligheder i etage

2-værelses lejligheder i etage med køkken, opholdsrum og et lille badeværelse på nederste etage. På øverste etage findes større badeværelse med hårtørrer samt soveværelse. El-kedel. Plasma-tv. Gratis aircondition, wifi og deponering. Udeplads på den nederste etage samt en balkon som er på øverste etage. Pooludsigt.

Antal personer: 1-5 personer, heraf 1 barn eller 1-6 personer, heraf 2 børn.