1-værelses lejlighed

1-værelses lejligheder med soveværelse kombineret med minikøkken. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Minikøkken med køleskab, kogeplader, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med lokale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet. Balkon eller balkon i stueetage, nogle med pooludsigt.

Antal personer: 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn.

1-værelses lejligheder deluxe

Deluxe 1-værelses lejligheder. Nogle lejligheder ligger i den nye del og nogle i den ældre del - de lejligheder er renoveret. Soveværelse kombineret med tekøkken. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, køleskab, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Balkon eller terrasse og pooludsigt.

Antal personer: 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn.

1-værelses lejligheder i etage i nyere del med 4 ordinære senge

1-værelses lejligheder på første sal med. Lejligheden ligger i den nye del af hotellet. På entréetagen er der dobbeltseng, minikøkken og separat toilet. Ovenpå er der hems med to enkeltsenge og badeværelse. Minikøkken med kogeplader, køleskab, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Balkon og pooludsigt.

Antal personer: 2-4 personer.

2-værelses lejlighed

Hyggelige 2-værelses lejligheder med kombineret opholdsrum og minikøkken samt separat soveværelse. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. El-kedel. Gratis aircondition, wifi og deponering. Tv med lokale kanaler. Badeværelser med badekar eller bruser og toilet. Balkon med pooludsigt.

Antal personer: 1-4 personer.

2-værelses lejligheder i etage

2-værelses lejligheder i stueetagen. I stueplan er der kombineret minikøkken med opholdsrum og et lille badeværelse. Ovenpå er der soveværelse og et større badeværelse med badekar eller bruser og toilet. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med lokale kanaler. Hårtørrer. Terrasse i underetagen og balkon beliggende på øverste etage med udsigt over poolen.

Antal personer: 1-5 personer, heraf 1 barn eller 1-6 personer, heraf 2 børn.