Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9,2 ud af 10 baseret på 200 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
9,2 / 10
Rengøring
 
9,5 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,2 / 10
Mad og drikke
 
8,2 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,8 / 10
Service
 
9,6 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
Søde og hjælpsomme medarbejdere og pænt rent
-
Mere varieret frokost og morgenmad , men fint nok

Bekræftet køb : 2023-09-18


10 ud af 10

+
Beliggenhed og personale
-

Bekræftet køb : 2023-09-18


10 ud af 10

+
Beliggenhed og service smukt område
-
Værelserne lige små nok

Bekræftet køb : 2023-09-11


10 ud af 10

+
Beliggenheden, familien, og deres personale.
-

Bekræftet køb : 2023-09-11


5 ud af 10

+
tæt ved vandet
-
Sol senge skal kunne få sol - her var flertallet skygge senge. Tynd ud i træerne

Bekræftet køb : 2023-09-04


10 ud af 10

+
Personalet er helt fantastiske og så ligger det super fint
-
Der var rigtig mange lokale og gæster fra andre lokaliteter, som fyldte meget i barområdet og på den lille strand

Bekræftet køb : 2023-08-29


6 ud af 10

+
Beliggenheden ved stranden
-
Vi blev konstant udsat for passiv rygning, både ved solsengen og ved restauranten, både fra andre gæster og fra de mange grækere som Kom på hotellet, ja og også på vores altan. Sengene var meget hårde. Der var stor forskels behandling af gæster, dem som havde besøgt hotellet flere gange, fik bedre solsenge, og fik mere opmærksomhed.

Bekræftet køb : 2023-08-29


10 ud af 10

+
Den smukke smukke beliggenhed/ udsigt, gæstfriheden, venligheden og hjælpsomheden man møder fra familien Kartanos, samt alle personalerne på Armeno Beach Hotel
-

Bekræftet køb : 2023-08-29


8 ud af 10

+
Alt var så afslappet og udsigten virkelige smuk
-
N/A

Bekræftet køb : 2023-08-22


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-08-15


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

80% af gæsterne anbefaler

64 bedømmelser
Meget godt
 
48
Godt
 
13
Middel
 
2
Mindre godt
 
1
Dårligt
 
0

5 nyeste bedømmelser

19-09-2023

af Ann Kristin G

Et lille fantastisk hotel

Vi var her i en uge i september. Armeno er et lille familiedrevet hotel, hvor beliggendhed og service er helt i top. Morgenmaden var overraskende god og varieret til et lille hotel at være. Der er solsenge reserveret til alle værelser på hotellets egen strand. Fantastisk badevand ved stranden.

 
29-07-2023

af Trine K

Skønt lille hotel lige ned til stranden

Virkelig hyggeligt hotel med perfekt beliggenhed lige udenfor Nidri by. Fantastisk personale, altid smilende og super servicemindede. Rent og pænt alle steder. Hotellet har solstole på stranden, som er inkl. i prisen, når man bor på hotellet. Der er frokostrestaurant med et fint spisekort til overkommelige priser og bar, hvor man kan nyde en drink, inden middagen ude i byen. Alt i alt en virkelig god oplevelse for hele familien.

 
26-07-2021

af ChrisEggertsen Århus, Danmark

Det dejligste hotel på Lefkas med den bedste service

Mægtig godt! Sødt personale, rene hotelværelser og fantastisk udsigt. God og varieret morgenmad - kan også anbefale deres cocktails :) vi havde værelse nr. 15, som på trods af “limited seaview” havde en virkelig god udsigt ud over havet. Ingen klager herfra!

 
20-07-2021

af Bugtrup Karlslunde, Danmark

Fremragende familiehotel, lille af størrelse, stort på service og hjerterum

Super service fra vi ankom til receptionen og til de søde værter vinkede farvel til bussen. Altid smilende, venlige og imødekommende lige fra vores dejlige rengøringshjælp, søskendeparret, der driver Armeno Hotel, betjeningen i den lille taverna og til pigerne ved morgenmaden. Som i øvrigt er rigtig god, også efter dansk målestok. Stort soveværelse med dobbelt seng og 2 enkeltsenge. Fladskærms-TV. Gratis aircon og safety box på værelset. Bad med bruser og hårtørrer. Alt nydeligt, i orden og pertentligt rent. Fin terrasse direkte mod havet. Armeno hotel byder på 18 værelser i 2 plan, en reception og et lokale, hvor morgenmaden er stillet frem. Desuden en lille taverna og bar, hvor morgenmaden indtages og hvor der serveres enkle retter til både tidlig og sen frokost. Begge dele meget velsmagende. Og naturligvis alt til at slukke tørsten. Efter tavernaens sidepladser ligger stranden med gratis reserverede solstole og parasol. Bare 2 lange skridt fra det Ioniske hav. På den enden side af vejen har hotellet et antal overdækkede parkeringspladser, gratis for gæsterne. I umiddelbar nærhed er der udlejning af både, SUP, kajakker o.a. til vandsport. Det bedste? Svært at vælge, men de dejlige mennesker, der tog sig af os og sørgede for, at vi fik et ualmindeligt dejligt ophold på Armeno hotel går af med sejren. Det værste? At Armeno hotel ikke ligger det næste sted vi kommer på ferie. Medmindre... I gør det bare fantastisk :-)

 
02-07-2019

af h0vmark Danmark

Super dejligt hotel

Personalet gør alt for at gæsterne føler sig velkommen, man får en lille velkomst pakke (vand, sodavand og lidt snaks) og en gratis drinks i baren, ved ankomsten. Vi bor i den ældre del, men der er pænt og rent og en fantastisk udsigt. Hotellet ligge et lille stykke fra centrum, men der ligger flere supermarkeder tæt på. Der er en super dejlig atmosfære på hotellet, skøn strand med gratis solstole. Vi har heldigvis nogle dage tilbage endnu. Dette er et hotel vi med sikkerhed vender tilbage til.