1-værelses lejlighed

1-værelses lejligheder med balkon. Lejlighederne er beliggende i den ældre hotelbygning. Soveværelse kombineret med minikøkken. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofa. Hvis der bor tre personer i værelset, kan det føles trangt. Minikøkken med kogeplader, køleskab, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi. Aircondition og deponering mod betaling. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 6 gange om ugen.

Antal personer: 1-3 personer.

1-værelses lejlighed deluxe

1-værelses deluxe lejligheder med balkon. Lejlighederne ligger i den nye hotelbygning. Kombineret soveværelse med minikøkken. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Bardisk. Gratis wifi. Aircondition og deponering mod betaling. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 6 gange om ugen.

Antal personer: 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn.

3-værelses lejlighed

3-værelses lejligheder med balkon. Lejlighederne er beliggende i den ældre hotelbygning. To soveværelser og en kombineret opholdsrum med minikøkken. En dobbeltseng i det ene soveværelse og to enkeltsenge i det andet soveværelse. Minikøkken med kogeplader, køleskab, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi. Aircondition og deponering mod betaling. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 6 gange om ugen.

Antal personer: 2-4 personer.