1-værelses lejligheder

1-værelses lejligheder beliggende i den ældre hotelbygning. Kombineret soveværelse og minikøkken. Dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Bemærk at der kan blive trangt på værelset, når ekstraopredningen anvendes. Minikøkken med kogeplader, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi. Aircondition og deponering mod betaling. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon.

Antal personer: 1-3 personer.

1-værelses lejligheder deluxe

1-værelses lejligheder deluxe beliggende i den nye hotelbygning. Kombineret soveværelse, opholdsrum og minikøkken. Dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredninger i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi. Aircondition og deponering mod betaling. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon.

Antal personer: 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn.

3-værelses lejligheder

3-værelses lejligheder beliggende i den ældre hotelbygning. To soveværelser med dobbeltseng eller to enkeltsenge. Kombineret opholdsrum og minikøkken med kogeplader, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi. Aircondition og deponering mod betaling. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon.

Antal personer: 2-4 personer.