1-værelses lejlighed

1-værelses lejligheder med balkon. Lille dobbeltseng. Kombineret køkken og opholdsrum. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Køleskab, kogeplader, mikroovn, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Tv med internationale kanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 38 kvm.
Antal personer: 1-3 personer.

1-værelses superior lejlighed med 2 ord. senge

Superior 1-værelses lejligheder med balkon. Lejlighederne, som er for voksne over 16 år, ligger i en separat bygning cirka 50 meter fra hovedbygningen. Kombineret soveværelse og minikøkken. To enkeltsenge. Minikøkken med kogeplader, køleskab, el-kedel, kaffemaskine og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Antal personer: 2 personer.

2-værelses lejlighed

2-værelses lejligheder med balkon. Et separat soveværelse med lille dobbeltseng. Kombineret køkken og opholdsrum med mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Køleskab, kogeplader, mikroovn, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Tv med internationale kanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 45 kvm.
Antal personer: 1-4 personer.