Dobbeltværelser

Pæne dobbeltværelser beliggende i hovedbygningen eller sidebygningen. Tv og køleskab. Kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Brus og toilet. Balkon, nogle med pooludsigt.

Antal personer: 2-3 personer.

Enkeltværelser

Enkeltværelser beliggende i hovedbygningen eller sidebygningen. Tv og køleskab. Kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Badekåbe og tøfler. Bad/brus og toilet. Balkon.

Antal personer: 1 person.

Familie-værelser

Familie-værelser beliggende i sidebygningen, som består af to værelser og et badeværelse. Tv og køleskab. Kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Bad/brus og toilet. Balkon med pooludsigt.

Antal personer: 2-4 personer, heraf 1 barn.

Junior-suiter

Fine junior-suiter som oftest består af et soveværelse og et opholdsrum som skilles af en skydedør (øvrige har åben planløsning). Junior-suiterne er beliggende i hovedbygningen eller sidebygningen. Tv, køleskab og el-kedel. Kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Bad/hydromassage brus og toilet. Balkon med delvis havudsigt.

Antal personer: 2-3 personer.

Superior-værelser

Fine superior-værelser beliggende i hovedbygningen eller sidebygningen. Køleskab og el-kedel. Kaffe-/te faciliteter. Tv. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon med pooludsigt.

Antal personer: 2-3 personer.

Superior-værelser med jacuzzi

Fine superior-værelser beliggende i hovedbygningen eller sidebygningen. Køleskab og el-kedel. Kaffe-/te faciliteter. Tv. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Terrasse med jacuzzi.

Antal personer: 2 personer.