Deluxe-værelser

Pæne deluxe-værelser med smart-tv med satellitkanaler. Mulighed for at låne en tablet mod depositum. Kaffe-/te faciliteter samt lille køleskab (som kan fyldes som minibar mod betaling). Ved ankomst ligger der en flaske vand, en flaske vin og frugt klar på værelset. Mulighed for ekstraopredning i form af sovesofa eller ordinær seng. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon (myggenet på balkonen). Bemærk at børn under to år regnes som person i ekstraopredning.

Antal personer: 1-3 personer.

Enkeltværelser

Enkeltværelser med tv med satellitkanaler. kaffe-/te faciliteter samt lille køleskab. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon (myggenet på balkonen).

Antal personer: 1 person.

Junior-suiter

Junior-suiter med bekvemmelig dyne- og pudemenu. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa eller ordinær seng. Stort smart-tv med satellitkanaler samt lille musikanlæg. Kaffe-/te faciliteter samt lille køleskab/minibar. Ved ankomst venter der blomster, en flaske vand, en flaske mousserende vin og frugt på værelset. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Gratis håndklædeservice. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet. Stor balkon eller terrasse (myggenet på balkonen) Bemærk at børn under to år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 1-3 personer.

Junior-suiter superior

Fine junior-suiter superior med panoramaudsigt over byen. Bekvemmelig dyne- og pudemenu. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa eller ordinær seng. Stor smart-tv med satellitkanaler samt et lille musikanlæg. Mulighed for at låne tablet. Kaffe-/te faciliteter samt minibar. Ved ankomst venter der blomster, en flaske vand, en flaske mousserende vin og frugt på værelset. Som gæst i denne værelsestype bydes du også en gang pr. person og ophold på et gratis måltid (frokost eller middag) i hotellets à la carte-restaurant. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Gratis håndklædeservice. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med brus og toilet. Balkon eller terrasse med solstole og parasol. Bemærk at børn under to år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 2-3 personer.

Superior-værelser

Bekvemme og pæne superior-værelser. Tv med satellitkanaler. Kaffe-/te faciliteter samt lille køleskab (kan fyldes op som minibar mod betaling). Ved ankomst venter der blomster, en flaske vin og frugt på værelset. Mulighed for ekstraopredning i form af sovesofa eller ordinær seng. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon (myggenet på balkonen). Bemærk at børn under to år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 1-3 personer, heraf 1 barn.