Deluxe-suiter

Deluxe-suiter med en dobbeltseng. Pudemenu. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. Nespresso maskine. El-kedel og kaffe/te. Mousserende vin, en flaske vand og frugt ved ankomst. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Strygefaciliteter. Pool- og strandhåndklæder. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon.

Antal personer: 2 personer.

Junior-suiter

Junior-suiter med en dobbeltseng. Pudemenu. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. Nespresso maskine. El-kedel og kaffe/te. Mousserende vin, en flaske vand og frugt ved ankomst. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Strygefaciliteter. Pool- og strandhåndklæder. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon.

Antal personer: 2 personer.

Junior-suiter superior

Junior-suiter superior med en dobbeltseng. Pudemenu. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. Nespresso maskine. El-kedel og kaffe/te. Mousserende vin, en flaske vand og frugt ved ankomst. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Strygefaciliteter. Pool- og strandhåndklæder. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon.

Antal personer: 2 personer.

Suiter

Suite med en dobbeltseng. Pudemenu. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. Nespresso maskine. El-kedel og kaffe/te. Mousserende vin, en flaske vand og frugt ved ankomst. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Strygefaciliteter. Pool- og strandhåndklæder. Hårtørrer. Badeværelse med bruser, badekar og toilet. To balkoner.

Antal personer: 2 personer.