Deluxe-suite

Deluxe-suiter med balkon. En dobbeltseng. Pudemenu. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. Nespresso maskine. El-kedel og kaffe/te. Mousserende vin, en flaske vand og frugt ved ankomst. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Strygefaciliteter. Pool- og strandhåndklæder. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 35 kvm.
Antal personer: 2 personer.

Junior-suite

Junior-suiter med balkon. En dobbeltseng. Pudemenu. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. Nespresso maskine. El-kedel og kaffe/te. Mousserende vin, en flaske vand og frugt ved ankomst. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Strygefaciliteter. Pool- og strandhåndklæder. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 31 kvm.
Antal personer: 2 personer.

Junior-suite superior

Junior-suiter superior med balkon. En dobbeltseng. Pudemenu. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. Nespresso maskine. El-kedel og kaffe/te. Mousserende vin, en flaske vand og frugt ved ankomst. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Strygefaciliteter. Pool- og strandhåndklæder. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 33 kvm.
Antal personer: 2 personer.

Suite

Suite med to balkoner. En dobbeltseng. Pudemenu. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. Nespresso maskine. El-kedel og kaffe/te. Mousserende vin, en flaske vand og frugt ved ankomst. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Strygefaciliteter. Pool- og strandhåndklæder. Hårtørrer. Badeværelse med bruser, badekar og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 60 kvm.
Antal personer: 2 personer.