Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9,2 ud af 10 baseret på 37 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
9,2 / 10
Rengøring
 
9,5 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,0 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mad og drikke
 
9,0 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,9 / 10
Service
 
9,5 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
Gode senge, og meget god morgen buffet.
-

Bekræftet køb : 2022-05-18


9 ud af 10

+
Service fra personale
-
Det varme vand

Bekræftet køb : 2021-10-24


9 ud af 10

+
Morgenmaden
-
Mere fast tidspunkt for rengøring så man kan planlægge. Oplevede de sidste dagen at der blev banket på meget tidligt om morgenen.

Bekræftet køb : 2021-09-25


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-08-29


10 ud af 10

+
Værelset og morgenmad
-

Bekræftet køb : 2021-08-28


10 ud af 10

+
god Service god beliggenhed god afstand til centrum
-

Bekræftet køb : 2021-08-22


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-08-22


10 ud af 10

+
Et utroligt imødekommende, hjælpsomt og serviceminded personale, lækker morgenbuffet og god beliggenhed
-

Bekræftet køb : 2021-08-08


9 ud af 10

+
Rent og pænt, god service og styr på COVID-19 tiltag, samt dejlig morgenmadsbuffet.
-
Trykket i vandrørene er sløjt. Specielt bruseren kunne tåle lidt mere tryk.

Bekræftet køb : 2021-07-11


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Sted
  • 5/5 Søvnkvalitet
  • 5/5 Værelser
  • 5/5 Service
  • 5/5 Værdi
  • 5/5 Renlighed

0% af gæsterne anbefaler

463 bedømmelser
Meget godt
 
418
Godt
 
43
Middel
 
1
Mindre godt
 
1
Dårligt
 
0

5 nyeste bedømmelser

30-04-2022

af Lissi L

Fantastisk ophold på Melrose Hotel, Rethymnon, Kreta

Nyrenoveret dejlig Hotel. Fantastisk service. Personalet er meget venligt, opmærksom og hjælpsom. Morgenmadsbuffeten er utroligt lækker med et stort udvalg. De kan også håndterer allergi. Pænt og rent overalt. Fitness rummet har et pænt udvalg af gode maskiner. Mindre indendørs pool og sauna. Udendørs poolområdet nydeligt og rent med plads til alle. Stort og varieret udvalg af wellness behandlinger. Vi kan varmt anbefale Massøren og han var meget professionel og kompetent. Hotellet ligger meget centralt i Rethymnon, tæt på strand og Restauranter. 15 min. gang fra Hotellet til den gamle bydel. Dejlig stor altan, til vores familieværelse. Lækker velkomstvin og vand på værelset. Vi kommer gerne igen. Nicoline og Lissi Danmark.

 
02-10-2021

af camillao486

Hyggeligt hotel

Skønt hotel, pæne og gode værelser, lækker morgenbuffet og kort afstand til stranden og til den gamle by. Roligt hotel, hvis man har brug for at få ladt op. Venligt og imødekommende personale. Perfekt sted!

 
24-09-2021

af klausbP9769JR Egå, Danmark

Perfekt

Fra hotellet kan du let tage til stranden på et minut eller to. Du kan følge stranden derfra, og det tager kun cirka 10 minutter at gå til den gamle bydel. Det er en gåtur med mange gode restauranter på vejen, som jeg foretrækker frem for dem i byens centrum. Fantastisk beliggenhed. Hotellets faciliteter er rene fine og store. Tjenestepiger renser værelser hver dag, og de ser funklende ud. De har en stor pool, der kontrolleres dagligt for renlighed, temperatur blandt andet, og hotellet er også udstyret med en lille swimmingpool og et fitnesscenter nedenunder, hvilket gør det godt til forstyrrende vejr. Morgenmaden er pengene værd, og personalet er meget venligt Hvis du vil have en god ferie, skal du vælge Melrose. Bedste sted i Rethymno.

 
12-07-2021

af JonasCB København, Danmark

Perfekt ferie

Er lige vendt hjem fra ferie i Rethymnon, hvor vi boede op dette dejlige hotel. Hotellet fremstår som nyt, og er virkelig pænt og nydeligt. Værelserne er flotte med stort badeværelse og dejlig balkon. Personalet på hotellet er virkelig søde, og har hele tiden deres gæster i fokus. Det er ret nemt at føle sig hjemme her! Morgenmadsbuffeten er stor, og der er masser af lækkerier at vælge i mellem. Her er alt i forskellig brød, frugt, serial, ost, æg i alle varianter, pandekager og så videre. Poolen er lækker og ligger aflukket sammen med en lille poolbar, det er virkelig hyggeligt. Selve hotellet ligger godt, ca. 75 meter fra strandpromenaden og ca. 150 meter til hovedgade, og det betyder, at der ikke er noget larm fra trafik eller andet i nattetimerne! Der er masser af minimarkeder, barer og restauranter i nærheden. Hotellet er perfekt til par eller familier med større børn og unge. I disse COVID-19 tider skal hotellet virkelig have ros for at have styr på det. Der var masser af håndsprit overalt, mundbind skulle bæres på fællesarealer indenfor, og den lille restaurant var velorganiseret med sprit, handsker og mundbind, selvfølgelig ikke når man sad ned. Vi kan kun tale godt om dette hotel, det er virkelig, virkelig godt.

 
18-09-2020

af Chrisbruun Køge, Danmark

Så skønt et ophold

Vi er næsten lige hjemvendt fra vores sommerferie på Kreta, hvor vi valgte at booke Melrose hotel i Rethymnon i 7 dage, til slut på rejsen. Havde booket en juniorsuite, hvilket kan anbefales vi havde et skønt stort og moderne hjørne værelse med kæmpe altan og med udsigt til havet/strand promenaden. Der er køleskab med lille fryser i, klart en fordel syntes jeg. Melrose hotel har det mest hjælpsomme imødekommende og venlige personale, som til en hver tid vil hjælpe dig med, at gøre dit ophold der helt fantastisk. Vi havde morgenbuffet med i opholdet og der manglede ikke noget ( har man fx gluten el lactose allergi, intet problem, de er meget hjælpsomme og kan tilbyde noget for alle) de klarede det så flot i disse covid tider, der var styr på gæsterne og sprit rengøring mm helt i top. Kæmpe ros herfra. Der er et skønt lille pool område med håndklæder og liggestole, borde og stole. Yder mere har hotellet et lille fitnessrum med et par cardio maskiner og en multimaskine, brug af rummet skal dog bookes på forhånd da kun 1 værelse må benytte det af gangen, heller intet problem. Hotellet ligger 100 m fra stranden og har masser af supermarker og restauranter mm i tæt gå afstand, ligeledes den gamle by er kun 15 min væk på gåben. Jeg kan klart anbefale et ophold på Melrose hotel, vi kommer helt sikkert igen. Tusind tak for denne gang det var en fornøjelse