Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,1 ud af 10 baseret på 334 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,1 / 10
Rengøring
 
8,8 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,4 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,9 / 10
Service
 
8,9 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
Personale +beliggenhed.
-
Ingen.

Bekræftet køb : 2024-07-05


7 ud af 10

+
Servicen i receptionen, top service
-
Larmen fra gaden, det var voldsomt

Bekræftet køb : 2024-07-05


9 ud af 10

+
Beliggenhed, service, poolen
-

Bekræftet køb : 2024-06-29


10 ud af 10

+
At det er et lille hotel. God ro. Mange ældre Dejligt at der er kaffekande og kaffetragt.
-
Dejligt hvis der var karklude, viskestykker, stålsvampe og opvaske middel i køkkenet.

Bekræftet køb : 2024-06-27


9 ud af 10

+
Roligt hotel med ikke for mange mennesker, dejlig pool og nok liggestole til alle. Dejligt rent.
-
Håndklædeskift ville være dejligt at få hver dag. At man ikke skulle betale ekstra for aircondition..

Bekræftet køb : 2024-06-22


8 ud af 10

+
Ro og fred de 2 første uger. God wifi-forbindelse. Venligt personale.
-
Badekar bør udskiftes med en brusekabine. En behagelig (læne)stol på værelset ved langtidsrejser. Mulighed for at leje en kaffemaskine. Aircondition er blevet for dyr - 5 € per dag.

Bekræftet køb : 2024-06-22


10 ud af 10

+
Beliggenheden, personalet
-

Bekræftet køb : 2024-06-16


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2024-06-15


8 ud af 10

+
At det var tæt på stranden og den lille butik på hotellet der ikke var dyre end i det lokale supermarked
-
Badeværelset m. Badekar var højt og svært at komme op og ned i det. En lille skamle ville gøre det letter

Bekræftet køb : 2024-06-14


9 ud af 10

+
Hyggeligt . kunne selv tage noget med at drikke ved poolen . .de var meget søde . Ikke så stort
-

Bekræftet køb : 2024-06-09


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

81% af gæsterne anbefaler

104 bedømmelser
Meget godt
 
44
Godt
 
40
Middel
 
11
Mindre godt
 
3
Dårligt
 
6

5 nyeste bedømmelser

09-07-2023

af JorgenLajer Randers, Danmark

Hyggeligt og charmerende hotel 😄

Hyggeligt, charmerende lille hotel med perfekt service fra personalet. Alt spillede med hyggeligt poolområde og fint morgenbuffet. Alt i alt en god oplevelse med kort til både by og strand. Eneste lille minus var en støjende vej som vi havde et dobbelt værelse ud til.

 
05-11-2019

af Pan N

Fin hotel men støjende vej.

Fint nok hotel, hyggelig lille pool i skygge og tæt på stranden. Desværre fik vi en 2 værelses lejlighed lige ud til hovedvejen. Og selvom det var på første sal var der meget trafikstøj. Det tog lidt af hyggen væk når man sad på balkonen. Dog fik vi gratis aircondition så vi kunne holde døren lukket om natten. Men prisen taget i betragtning var det ganske udmærket.

 
07-07-2018

af ullal2017 Årslev, Danmark

Perfekt

Pænt lille lejlighedshotel med egne pools. Ligger i god afstand til strand (100m) og til byen (1,5km). Rengøring okay. Lille babypool - delvis i skyggen Større pool med to niveauer dybde passer til antallet af gæster på hotellet. Opmærksomt og venligt personale, man føler sig genkendt.

 
05-09-2016

af 495piac Helsingør Kommune, Danmark

Lever slet ikke op til de gode anmeldelser

Dette hotel lever langt fra op til de gode anmeldelser. Under lagnerne på sengene var nogle snavsede stiklagner, som benyttes af folk der tisser i sengen. Da vi fjernede disse var vi ved at kaste op. Topmadrasserne var fyldt med store uhumske indtørrede urinpletter på begge sider. Receptionisten Maria, som er den sødeste og eneste oprigtige af personalet, fandt straks nogle helt nye topmadrasser til os. Næste dag trådte min kæreste på et glasskår ved siden af sengen. Vi kiggede under sengene, hvor der var møgbeskidt og fyldt med glasskår. Vi fik straks fat i stuepigen, som blev irriteret over at skulle flytte sengene for at kunne feje nedenunder. Vi kontaktede herefter hotellets manager og Apollo, som tilbød os gratis morgenmad som "et plaster på såret." Men hvad med alle de andre værelser ... mon ikke topmadrasserne var/er lige så uhumske og nærmest levende dér også? Voes værelse vendte ud mod gaden og trafikstøjen, hvilket dog ikke generede os så meget i forhold til den ældre dame, vi havde som nabo. Hun nærmest kæderøg ude på balkonen og røgen gik direkte ind på vores balkon og på værelset. Det var dog ikke det værste. Hun hostede fælt uafbrudt, hakkede slim op og tit lød det som om hun kastede op. Det var så ulækkert at vi ikke selv kunne benytte vores balkon morgen og aften. Vi beklagede os til både hotellets manager og Apollos guide, som ville tage sig af det. Intet skete! Der var ingen udluftning på badeværelset, så vi blev nødt til at åbne døren ud til gangen når vi havde været i bad. Affaldsspandene blev ikke udskiftet om søndagen, hvilket fluerne omkring toiletspanden nød godt af. Da vi havde en sen hjemrejse havde vi i forvejen booket et "late check out room" for den sidste dag. Da vi skulle have værelset, spurgte receptionisten Christina i et arrogant tonefald "Do you want to check the room first to be sure that it is ok?" Pudsigt nok var topmadrasserne fjernet. Vi kommer aldrig tilbage til hotel Melmar og kan absolut ikke anbefale dette sted.

 
25-08-2016

af Liv M

Venligt personale, stort værelse og dejlig altan

Personalet på hotellet var rigtig søde og venlige. Værelset som vi boede på var stort, og havde et lille køkken med blandt andet køleskab. Der var desuden en dejlig lille terrasse ud til poolområdet, hvor vi kunne sidde om aftenen og nyde et glas vin. Man kan heller ikke klage over beliggenheden, da hotellet ligger et stenkast fra en stor og dejlig strand og en lille gåtur fra centrum.