Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8 ud af 10 baseret på 264 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,0 / 10
Rengøring
 
8,8 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,3 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,0 / 10
Service
 
9,0 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
Det venlige og servicemindede personale og roen i haven, poolområdet
-
Havde ikke de store forventninger, så blev ikke skuffet

Bekræftet køb : 2023-10-22


8 ud af 10

+
Mindre hotel. Fin et-værelses lejlighed med enkeltsenge. God beliggenhed for lejligheder mod haven. Dejlig beliggenhed tæt på strand, promenade, restauranter og supermarkeder.
-
Hotellet var lidt vanskelig at nå fra lufthavnen ved egen transport ved ankomsten. Vi anbefaler Apollos transfer til og fra lufthavnen selvom den kan tage tid.

Bekræftet køb : 2023-10-21


7 ud af 10

+
At der var en meget sød, hjælpsom og dygtig receptionist, som vidste noget om omegnen mv
-
Der var kun meget lille udsigt til havet, mellem nogle grimme store hotellers bagside. Vi manglede sol på balkonen da den lå mod nord. Det burde Apollo gøre opmærksom på i udbudsmaterialet. Hvis Melmar fik indrettet et hjørne på tagetagen kunne det blive meget fint. Det fortalte vi dem.

Bekræftet køb : 2023-10-15


9 ud af 10

+
brugte ikke pool overhovedet
-

Bekræftet køb : 2023-10-14


7 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-10-08


6 ud af 10

+
Helt klart det venlige personale!
-
Vi havde værelse 101 og 102, som var klods op af morgenmads restauranten. Personalet var meget højlydt, og tog ikke helt hensyn til at klokken for det meste kun var 6. Det trak ret meget ned.

Bekræftet køb : 2023-10-07


8 ud af 10

+
Beliggenhed tæt på strand
-
Meget støj fra gaden

Bekræftet køb : 2023-10-07


10 ud af 10

+
Beliggenheden til stranden og byen
-
Jeg vil aldrig vælge eller anbefale dette hotel til nogen. Det var et støjhelvede døgnets 24 timer pga. vejen. Der burde kunne sættes bedre glas i døre og vinduer til at holde støjen ude

Bekræftet køb : 2023-10-06


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-09-30


7 ud af 10

+
Dejlig pool og poolområde
-
Betalt IKKE ekstra for 2 værelseslejligheder for så er du sikker på at få lejlighed ud til gennemkørselsvej med høj trafikstøj - 24 timer i døgnet. 1 værelseslejligheder ligger ugenert ud til poolområdet og uden trafikstøj

Bekræftet køb : 2023-09-23


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

81% af gæsterne anbefaler

100 bedømmelser
Meget godt
 
43
Godt
 
40
Middel
 
9
Mindre godt
 
2
Dårligt
 
6

5 nyeste bedømmelser

09-07-2023

af JorgenLajer Randers, Danmark

Hyggeligt og charmerende hotel 😄

Hyggeligt, charmerende lille hotel med perfekt service fra personalet. Alt spillede med hyggeligt poolområde og fint morgenbuffet. Alt i alt en god oplevelse med kort til både by og strand. Eneste lille minus var en støjende vej som vi havde et dobbelt værelse ud til.

 
05-11-2019

af Pan N

Fin hotel men støjende vej.

Fint nok hotel, hyggelig lille pool i skygge og tæt på stranden. Desværre fik vi en 2 værelses lejlighed lige ud til hovedvejen. Og selvom det var på første sal var der meget trafikstøj. Det tog lidt af hyggen væk når man sad på balkonen. Dog fik vi gratis aircondition så vi kunne holde døren lukket om natten. Men prisen taget i betragtning var det ganske udmærket.

 
07-07-2018

af ullal2017 Årslev, Danmark

Perfekt

Pænt lille lejlighedshotel med egne pools. Ligger i god afstand til strand (100m) og til byen (1,5km). Rengøring okay. Lille babypool - delvis i skyggen Større pool med to niveauer dybde passer til antallet af gæster på hotellet. Opmærksomt og venligt personale, man føler sig genkendt.

 
05-09-2016

af 495piac Helsingør Kommune, Danmark

Lever slet ikke op til de gode anmeldelser

Dette hotel lever langt fra op til de gode anmeldelser. Under lagnerne på sengene var nogle snavsede stiklagner, som benyttes af folk der tisser i sengen. Da vi fjernede disse var vi ved at kaste op. Topmadrasserne var fyldt med store uhumske indtørrede urinpletter på begge sider. Receptionisten Maria, som er den sødeste og eneste oprigtige af personalet, fandt straks nogle helt nye topmadrasser til os. Næste dag trådte min kæreste på et glasskår ved siden af sengen. Vi kiggede under sengene, hvor der var møgbeskidt og fyldt med glasskår. Vi fik straks fat i stuepigen, som blev irriteret over at skulle flytte sengene for at kunne feje nedenunder. Vi kontaktede herefter hotellets manager og Apollo, som tilbød os gratis morgenmad som "et plaster på såret." Men hvad med alle de andre værelser ... mon ikke topmadrasserne var/er lige så uhumske og nærmest levende dér også? Voes værelse vendte ud mod gaden og trafikstøjen, hvilket dog ikke generede os så meget i forhold til den ældre dame, vi havde som nabo. Hun nærmest kæderøg ude på balkonen og røgen gik direkte ind på vores balkon og på værelset. Det var dog ikke det værste. Hun hostede fælt uafbrudt, hakkede slim op og tit lød det som om hun kastede op. Det var så ulækkert at vi ikke selv kunne benytte vores balkon morgen og aften. Vi beklagede os til både hotellets manager og Apollos guide, som ville tage sig af det. Intet skete! Der var ingen udluftning på badeværelset, så vi blev nødt til at åbne døren ud til gangen når vi havde været i bad. Affaldsspandene blev ikke udskiftet om søndagen, hvilket fluerne omkring toiletspanden nød godt af. Da vi havde en sen hjemrejse havde vi i forvejen booket et "late check out room" for den sidste dag. Da vi skulle have værelset, spurgte receptionisten Christina i et arrogant tonefald "Do you want to check the room first to be sure that it is ok?" Pudsigt nok var topmadrasserne fjernet. Vi kommer aldrig tilbage til hotel Melmar og kan absolut ikke anbefale dette sted.

 
25-08-2016

af Liv M

Venligt personale, stort værelse og dejlig altan

Personalet på hotellet var rigtig søde og venlige. Værelset som vi boede på var stort, og havde et lille køkken med blandt andet køleskab. Der var desuden en dejlig lille terrasse ud til poolområdet, hvor vi kunne sidde om aftenen og nyde et glas vin. Man kan heller ikke klage over beliggenheden, da hotellet ligger et stenkast fra en stor og dejlig strand og en lille gåtur fra centrum.