1-værelses lejlighed

1-værelses lejligheder med kombineret soveværelse og minikøkken med to enkeltsenge. Kombineret. Kogeplader, køleskab, kaffemaskine/el-kedel, brødrister og enkelt køkkenudstyr. Ekstraopredning i ordinær seng. Tv. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Badeværelse med bruser og toilet. Hårtørrer. Balkon af varierende størrelse, med pool- eller havudsigt.

Antal personer: 1-3 personer.

1-værelses superior lejlighed med 2 ord. senge

Renoverede 1-værelses superior lejligheder med kombineret soveværelse og minikøkken med to enkeltsenge. Mulighed for opredning i enkeltseng. Kogeplader, køleskab, kaffemaskine/el-kedel, brødrister og enkelt køkkenudstyr. Tv med lokale kanaler. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Badeværelse med bruser og toilet. Hårtørrer, badekåber og tøfler. Balkon med havudsigt.

Antal personer: 2-3 personer.

2-værelses lejlighed

2-værelses lejligheder af varierende størrelse med separat soveværelse med to enkeltsenge. Kombineret opholdsrum og minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine/el-kedel, brødrister og enkelt køkkenudstyr. Ekstra opredning i ordinær seng. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Tv med lokale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Lejligheder for 4 personer har to balkoner, og lejligheder for 3 personer har én balkon. Balkonerne er af varierende størrelse, med havudsigt.

Antal personer: 2-3 personer.

2-værelses superior lejlighed

2-værelses superior lejligheder af varierende størrelse med separat soveværelse med to enkeltsenge. Kombineret opholdsrum og minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine/el-kedel, brødrister og enkelt køkkenudstyr. Ekstraopredning i ordinær seng. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Lejligheder for 4 personer har to balkoner, og lejligheder for 3 personer har én balkon. Balkonerne er af varierende størrelse, med havudsigt.

Antal personer: 2-4 personer.