1-værelses lejlighed

1-værelses lejlighed med balkon eller terrasse af varierende størrelser. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Kombineret soveværelse og minikøkken. Køleskab, mikroovn, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Tv med internationale kanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Strygefaciliteter og hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 6 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 30 kvm.
Antal personer: 2 personer.

2-værelses lejlighed

2-værelses lejlighed med balkon eller terrasse af varierende størrelser. Et separat soveværelse samt kombineret opholdsrum og minikøkken. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Køleskab, mikroovn, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Tv med internationale kanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Strygefaciliteter og hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 6 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 40 kvm.
Antal personer: 2-3 personer.

2-værelses lejlighed deluxe

2-værelses lejligheder deluxe med balkon eller terrasse i forskellige størrelser. Et soveværelse og kombineret opholdsrum med minikøkken. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Minikøkken med køleskab, kogeplader, mikroovn, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Strygefaciliteter. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 6 gange om dagen.

Værelsesstørrelse: Ca. 50 kvm.
Antal personer: 2-4 personer.

2-værelses superior lejlighed

2-værelses superior lejligheder med balkon eller terrasse af varierende størrelser. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Separat soveværelse samt kombineret opholdsrum og minikøkken. Køleskab, mikroovn og el-kedel. Tv med internationale kanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Strygefaciliteter og hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 6 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 50 kvm.
Antal personer: 2-5 personer.