1-værelses lejligheder

1-værelses lejligheder med kombineret soveværelse og minikøkken. Køleskab, mikroovn, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Strygefaciliteter og hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon eller terrasse af varierende størrelser.

Antal personer: 1-2 personer.

2-værelses lejligheder

2-værelses lejligheder med et separat soveværelse samt kombineret opholdsrum og minikøkken. Køleskab, mikroovn, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Strygefaciliteter og hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon eller terrasse af varierende størrelser.

Antal personer: 2-3 personer.

2-værelses lejligheder deluxe

2-værelses lejligheder deluxe med soveværelse og kombineret opholdsrum med minikøkken. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredninger i sovesofaen. Minikøkken med køleskab, kogeplader, mikroovn, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med satellitkanaler. Strygefaciliteter. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon eller terrasse i forskellige størrelser.

Antal personer: 2-4 personer.

2-værelses superior lejligheder

2-værelses superior lejligheder med 3 ordinære senge. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Separat soveværelse samt kombineret opholdsrum og minikøkken. Køleskab, mikroovn og el-kedel. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Strygefaciliteter og hårtørrer. Brus og toilet. Balkon eller terrasse af varierende størrelser.

Antal personer: 2-5 personer.