1-værelses lejlighed

1-værelses lejligheder med balkon. Soveværelse kombineret med opholdsrum og minikøkken. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofa. Minikøkken med køleskab, kogeplader og enkelt køkkenudstyr, men ingen stegepande. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 25 kvm.
Antal personer: 1-3 personer.

2-værelses lejlighed

2-værelses lejligheder i forskellige størrelser, med balkon eller terrasse. Soveværelse og kombineret opholdsrum og minikøkken. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Nogle 2-værelses lejligheder har ikke en dør mellem stuen og soveværelset. Mulighed for ekstra opredninger i sovesofa. Minikøkken med køleskab, kogeplader og enkelt køkkenudstyr, men ingen stegepande. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 45 kvm.
Antal personer: 1-3 personer, heraf 1 barn eller 1-4 personer.

2-værelses lejlighed i etage

2-værelses lejligheder i etage med balkon. Soveværelse samt kombineret opholdsrum og minikøkken. På nedre plan findes opholdsrum, minikøkken og badeværelse. Mulighed for ekstra opredninger i sovesofa. På øvre plan findes soveværelse med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Minikøkken med køleskab, kogeplader og enkelt køkkenudstyr, men ingen stegepande. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 45 kvm.
Antal personer: 1-4 personer.

3-værelses lejlighed i etage

3-værelses lejligheder i etage med balkon og havudsigt. På nedre plan findes kombineret opholdsrum med minikøkken med køleskab, kogeplader og enkelt køkkenudstyr, men ingen stegepande. Mulighed for ekstra opredninger i sovesofa. På øvre plan findes to soveværelser med dobbeltseng eller to enkeltsenge i hvert værelse. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 50 kvm.
Antal personer: 2-5 personer.