1-værelses lejligheder

1-værelses lejligheder med et soveværelse kombineret med opholdsrum og minikøkken. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofaen. Minikøkken med køleskab, kogeplader, kaffemaskine og enkelt køkkenudstyr, men ingen stegepande og gryder. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon.

Antal personer: 1-3 personer.

2-værelses lejligheder

Lyse og moderne 2-værelses lejligheder i forskellige størrelser. Separat soveværelse med enten dobbeltseng eller to separate senge. Visse 2-værelses lejligheder har ingen dør mellem opholdsrum og soveværelse. Ekstraopredning i sovesofa. Kombineret opholdsrum og minikøkken med enkelt køkkenudstyr (dog ingen stegepande). Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 1-3 personer eller 1-4 personer.

2-værelses lejligheder i etage

2-værelses lejligheder i etage med soveværelse og kombineret opholdsrum med minikøkken. I entréetagen er der opholdsrum med minikøkken og badeværelse. Ovenpå er et soveværelse med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Minikøkken med køleskab, kogeplader, kaffemaskine og enkelt køkkenudstyr, men ingen stegepande og gryder. Mulighed for ekstra opredninger i sovesofaen. Grayis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon.

Antal personer: 1-4 personer.

3-værelses lejligheder i etage

Lyse og moderne 3-værelses lejligheder i etage. Kombineret opholdsrum og minikøkken med enkelt køkkenudstyr (dog ingen stegepande). To soveværelser på øverste etage. Soveværelserne har enten dobbeltseng eller to separate senge. Ekstraopredning i sovesofa i opholdsrummet. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon med havudsigt.

Antal personer: 2-5 personer.