1-værelses lejlighed

1-værelses lejligheder med kombineret soveværelse, opholdsrum og minikøkken. To enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, køleskab, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon eller terrasse, nogle med pooludsigt.

Antal personer: 1-3 personer.

1-værelses lejlighed deluxe

1-værelses lejligheder deluxe. Kombineret soveværelse, opholdsrum og minikøkken. Dobbeltseng. Minikøkken med kogeplader, mikroovn, køleskab, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon samt trapper op til en stor tagterrasse.

Antal personer: 1-2 personer.

1-værelses lejlighed i nedsænket stueplan

1-værelses lejligheder i nedsænket stueplan med to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, køleskab, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Tv med internationale kanaler. Bemærk at der er trappetrin i lejligheden. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Delt udeplads. En af disse lejligheder har vindue med udsigt i pool (vinduet er under havoverfladen).

Antal personer: 1-2 personer, 1-3 personer eller 1-4 personer.

1-værelses superior lejlighed med 2 ord. senge

1-værelses lejligheder superior med delt pool. Kombineret soveværelse, opholdsrum og minikøkken. Dobbeltseng. Minikøkken med kogeplader, mikroovn, køleskab, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Udeplads med delt pool og pooludsigt.

Antal personer: 1-3 personer.