1-værelses deluxe-lejligheder

Rummelige og elegante 1-værelses deluxe-lejligheder. Kombineret soveværelse og minikøkken med kogeplader, mikroovn, køleskab, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Fladskærms-tv. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon samt trapper op til en stor tagterrasse.

Antal personer: 1-2 personer.

1-værelses lejligheder

Rummelige og elegante 1-værelses lejligheder i moderne stil. Minikøkken med kogeplader, køleskab, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Ekstraopredning i sovesofa. Fladskærms-tv. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon eller terrasse, nogle med pooludsigt.

Antal personer: 1-3 personer.

1-værelses lejligheder i nedsænket stueplan

Elegante 1-værelses lejligheder i nedsænket stueplan og af varierende størrelse. Minikøkken med kogeplader, køleskab, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Fladskærms-tv. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Bemærk at der er trappetrin i lejligheden. Hårtørrer. Brus og toilet. Delt udeplads. En af disse lejligheder har vindue med udsigt i pool (vinduet er under havoverfladen).

Antal personer: 1-2 personer eller 1-3 personer.

1-værelses superior lejligheder med delt pool

Rummelige og elegante 1-værelses superior lejligheder med delt pool. Minikøkken med kogeplader, køleskab, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Fladskærms-tv. Hårtørrer. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Brus og toilet. Terrasse med delt pool og pooludsigt.

Antal personer: 1-3 personer.