1-værelses lejlighed

1-værelses lejligheder i varierende størrelser med balkon, uden balkon eller med delt udeplads. En af lejlighederne har trin inde i lejligheden. Kombineret soveværelse og minikøkken. En dobbeltseng. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofa. Minikøkken med køleskab, kogeplader, kaffemaskine, el-kedel, toaster og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Tv med internationale kanaler. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 6 gange om ugen.

Antal personer: 1-2 personer eller 1-3 personer.

2-værelses lejlighed

2-værelses lejligheder i varierende størrelse med kombineret opholdsrum og minikøkken samt separat soveværelse. Kaffemaskine, el-kedel og toaster. Tv med satellitkanaler. Gratis aircondition og wifi. Deponering mod betaling. Brus og toilet. Balkon, balkon i stueplan eller delt terrasse.

Antal personer: 2-4 personer.

3-værelses lejlighed

3-værelses lejligheder i varierende størrelse med kombineret opholdsrum og minikøkken samt to separate soveværelser. Kaffemaskine, el-kedel og toaster. Tv med satellitkanaler. Gratis aircondition og wifi. Deponering mod betaling. Brus og toilet. Balkon.

Antal personer: 2-6 personer.