Værelsestyper

1-værelses lejligheder

Enkelt indrettede 1-værelses lejligheder med kombineret soveværelse og opholdsrum/minikøkken. Mulighed for ekstraseng. Køleskab og enkelt køkkenudstyr. Elkedel, kaffemaskine brødrister og toaster. Satellit-tv. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Delt udeplads.

Antal personer: 1-3 personer.

2-værelses lejligheder

Enkelt indrettede 2-værelses lejligheder med separat soveværelse og kombineret opholdsrum/minikøkken på nederste etage. Mulighed for to ekstrasenge. Køleskab og enkelt køkkenudstyr. Elkedel, kaffemaskine brødrister og toaster. Satellit-tv. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon. En af lejlighederne har indgang via balkon.

Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer.

2-værelses lejligheder i etage

Enkelt indrettede 2-værelses lejligheder i etage med soveværelse i åben planløsning på øverste etage og opholdsrum/minikøkken på nederste etage. Mulighed for ekstraseng. Køleskab og enkelt køkkenudstyr. Elkedel, kaffemaskine brødrister og toaster. Satellit-tv. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Delt udeplads.

Antal personer: 1-3 personer.