Bedømmelse af Lissos

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,4 ud af 10 baseret på 98 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,4 / 10
Rengøring
 
8,7 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,7 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mad og drikke
 
7,8 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,4 / 10
Service
 
8,8 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
Dejlig stor 2 værelses lejlighed.
-
Tja

Bekræftet køb : 2021-07-04


10 ud af 10

+
Beliggenheden , størrelsen , og den hyggelige stemning
-

Bekræftet køb : 2019-09-28


10 ud af 10

+
Alt var godt, men vi fandt ud af at 1 væleses lejlighed havde dob seng, spisebord + stole (det er vi vandt til) meen her havde de liggesofa og sofa og sofa bord også så vi ku hygge i sofa fremfor ligge i en seng altid hvis han Ikk vil sidde på en træpind vi kommer igen ❤️
-
Fjer alle håndklæder fra ligge stolene om morgenen... det er mega irriterende og komme ned til optages senge og så må ligge på strandenhvor de så koster 2:50€

Bekræftet køb : 2019-09-21


8 ud af 10

+
Søde og venlig personer som er på hotel.
-
Et skilt ved hovedvejen så man kan finde hotel når man kommer i leje bil. Når man kommer til Apollo modtagelse i lufthavn ville det være på sin plade I udleverer modtagelse materiale med f.eks. Informations møde, den vi vi på en SMS en 1/2 time før det blev afholdt.

Bekræftet køb : 2019-09-14


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-09-14


9 ud af 10

+
belligenhed, den meget store terasse, størrelsen på selve hotellet
-
Lidt flere solstole ved poolen

Bekræftet køb : 2019-09-07


9 ud af 10

+
God beliggenhed. God lejlighed. God stemning og hjælpsomhed.
-
Internetadgang ikke muligt. Vi måtte gå til naborestauranten for at komme på nettet.

Bekræftet køb : 2019-09-07


10 ud af 10

+
Dejlige lejligheder,god beliggenhed,stille og rolig , behageligt personale.
-

Bekræftet køb : 2019-08-31


8 ud af 10

+
Udsigten
-
At man kan beholde sit værelse ved sene afrejser Og ikke skal være ude af værelset kl 1200 når man først skal flyve kl 2120 Man føler sig lidt hjemløs

Bekræftet køb : 2019-08-31


10 ud af 10

+
Det ligger super godt
-
Flere liggestole ved poolen

Bekræftet køb : 2019-08-31


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 5/5 Renlighed

91% af gæsterne anbefaler

70 bedømmelser
Meget godt
 
58
Godt
 
8
Middel
 
3
Mindre godt
 
1
Dårligt
 
0

5 nyeste bedømmelser

15-10-2018

Indlæg af DortheBroS Roskilde, Danmark

Pænt Rent Hyggeligt

Det ligger helt fantastisk,helt ned til stranden og på den anden side ligger byen. Der er et hyggeligt lille hotel med venligt og hjælpsomt personale. Der er altid pænt og rent. Absolut et sted der kan anbefales.

 
11-08-2016

Indlæg af sunsmileDenmark denmark

Her føler man sig hjemme!

Lissos ligger "roligt" direkte på stranden. Ikke tæt-pakket af turister på stranden, hvilket et fedt. Fuldstændig ro om aftenen, selvom det ligger så centralt i Platanias. Ikke luksus - men fantastisk service af både ejer og ansatte. Skønt poolområde, der ikke er fyldt op af børn, da der ikke er mange faciliteter på hotellet.

 
27-08-2015

Indlæg af bka564 Frederikshavn, Danmark

lille sted centralt dejlige forhold tæt til vand og by 5 min så er man på gaden hvor man kan handle.

Dejligt sted gode pæne lejligheder ikke så stort kun 20 lejligheder Værten og personalet er der for sine gæster ligger få skridt til vandet Man betaler 5 eu for to solsenge parasol og så får man to flasker vand Der er kælderlejligheder så obs. på dette når man bestiller

 
02-07-2014

Indlæg af peerjensen Virum

Rædselsferie

Man skal være ualmindeligt glade for nordmænd hvis man vil bo på Lissos. Det er naturligvis ikke hotellets skyld, at disse selvhøjtidelige og højtråbende mennesker ikke har respekt for almindelige hotelregler, f eks at der skal være ro fra kl 23.00. Der er 3 værelser til danske/svenske gæster, 4 værelser til andre nationaliteter og hele 13 værelser til Apollo Norge og desværre er personalet rigtig gode til, at forfordele disse norske gæster. Vi boede på værelse 17 og desværre har man valgt, at vende de to blokke mod hinanden. Det vil sige, at der var ca 2 meter mellem vores balkon og balkonen i blokken overfor, derfor var der ikke meget plads til privatliv. Den lille afstand mellem blokkene er også med til at forstærke alle lyde og når der i forvejen tales højt er dette noget bras. Værelset var ellers fint nok og wi-fi og tv fungerede fint og var med i prisen ligesom safetyboksen også var gratis. Poolen var fin og blev, ligesom alt andet, holdt ufatteligt rent og normalt er der solsenge nok, men disse blev helt og aldeles okuperet af de føromtalte nordmænd Til gengæld var stranden eller rettere vandet et problem for min kone som ikke kan svømme. man skal kun ganske få meter ud før der er flere meter dybt og jeg kan derfor ikke anbefale stranden til små børn og folk der ikke kan svømme. Beliggenheden i forhold til Platanias by er ideel med masser af spisesteder og forretninger. Desværre er denne anmeldelse meget farvet af de uheldige episoder med de mange nordmænd, men vi vil i hvert fald ikke endnu engang tage chancen og bo på Lissos, da der er masser af bedre alternativer på Chaniakysten.

 
11-11-2013

Indlæg af Ditte0203 Vejle, Danmark

Skønt - intet mindre!

Var nu boet på Lissos 2 gange og vil meget gerne bo der igen. "Hotellet" har den mest perfekte beliggenhed lige ved stranden, tæt på byen. Der er intet at klage på her efter vores mening! Maden i poolbaren er fantastisk, værelserne er rigtig fine og rengøringen helt i top. Vi har boet i en lejlighed helt oppe ved poolen og det var skønt. Den anden gang valgte vi en såkaldt kælderlejlighed (noget vi aldrig ville turde gøre hvis vi ikke havde været der før og der havde fået vist en sådan). Den var kæmpestor og rigtig fin (2 værelses). En aften sad vi på den nedsænkede (store) balkon i mørke og nød stilheden og lyden af havet. På et tidspunkt kommer 2 par hjem fra byen og de har lejligheder hvor de skal gå forbi vores. De har ikke set vi sidder dernede i "hullet" så den ene kvinde skræpper højlydt op om hvor forfærdeligt det må være med de lejligheder og der skulle hun under nogen omstændigheder ikke bo osv osv. Vi grinte lidt og blev enige om at hun ikke ved hvad hun går glip af. Måske tænker man ikke over følgende fordele: Der er dejligt svalt, mega meget plads i forhold til de andre lejligheder, balkonen er større end de andre og eftersom de er nedsænket i kælderlejlighederne ville det være super for børnefamilier med mindre børn for de kan ikke falde ned/ud eller få noget i klemme på gelænder osv. Vi vil anbefale dette sted til alle, børnefamilier, unge par, ældre par osv. Vi kommer helt sikkert igen.