Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,6 ud af 10 baseret på 139 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,6 / 10
Rengøring
 
9,1 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,9 / 10
Mad og drikke
 
8,7 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,7 / 10
Service
 
9,0 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
At det lå ved stranden og det var et super hyggeligt & stille hotel med meget søde mennesker som arbejde der, plus det samtidig lå midt i centrum 2 min. fra hovedgaden
-
Det levede fint op til Alt!!

Bekræftet køb : 2023-10-06


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-10-06


9 ud af 10

+
Godt lille sted med en god placering. Hyggelig, roligt sted i en god sted.
-

Bekræftet køb : 2023-10-05


10 ud af 10

+
GEORGIA som var på stedet hele tiden fantastisk kvinde som var meget opmærksom om vores velbefindende Besøger gerneLissos en anden gang
-

Bekræftet køb : 2023-09-24


10 ud af 10

+
Beliggenheden
-

Bekræftet køb : 2023-09-22


10 ud af 10

+
Beliggenheden
-

Bekræftet køb : 2023-09-22


10 ud af 10

+
Dejlig og imødekommende personale, rolig atmosfære, pænt og rent værelse
-
At det var så dejlig afslappende

Bekræftet køb : 2023-09-21


9 ud af 10

+
Beliggenheden, personalet og poolen
-
Der er ikke noget negativt vi kan komme på om stedet. Hvis vi havde et problem med noget, kom personalet med det samme og hjalp. Hvis jeg absolut skal komme med noget så er det deres wifi. Man røg ofte af, men vi er der jo for at holde ferie og ikke for at sidde med næsen i vores mobiler eller iPads, så det var ikke et problem for os.

Bekræftet køb : 2023-09-17


7 ud af 10

+
Det ligger godt. Og passer lige til vores behov.
-
Vi havde mange fluer på værelset og badeværelset. Vi fik sprøjtet 2 gange men det hjalp ikke. da vi kom var der sort af fluer. Og vi slog mindst 50 ihjel før vi gik i seng. Vi pakkede ikke ud da vi ikke ville have fluer i vores ting. De var alle steder. Det var ulækkert. Så tandbørsten var godt pakket ned i kufferten. Håndklæderne havde vi ude. Ellers var de sorte af fluer. De sad alle steder. Hvis der ikke havde været det flue problem. Så havde de fået 10 i det helt. Vi spurgte om vi ikke kunne få en andet værelse. Da det ikke var til at være ved alle de fluer. Men det kunne åbenbart ikke lade sig gøre. Nå men ellers var det en god ferie. Og hotellet og personalet er perfekt. Men Ærgelig de ikke bare gav os et andet værelse. Det er træls at skal gå sit sengetøj og seng igennem for fluer inden man går i seng.

Bekræftet køb : 2023-09-16


9 ud af 10

+
Beliggenheden
-
Lidt slidt, stikkontakter som fulgte med stikket ud, ledning som hang i loftet, håndklædeholder i badeværelset som var ved at falde ud af væggen.

Bekræftet køb : 2023-09-14


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 5/5 Renlighed

91% af gæsterne anbefaler

81 bedømmelser
Meget godt
 
65
Godt
 
10
Middel
 
3
Mindre godt
 
1
Dårligt
 
2

5 nyeste bedømmelser

15-10-2018

af DortheBroS Roskilde, Danmark

Pænt Rent Hyggeligt

Det ligger helt fantastisk,helt ned til stranden og på den anden side ligger byen. Der er et hyggeligt lille hotel med venligt og hjælpsomt personale. Der er altid pænt og rent. Absolut et sted der kan anbefales.

 
11-08-2016

af sunsmileDenmark denmark

Her føler man sig hjemme!

Lissos ligger "roligt" direkte på stranden. Ikke tæt-pakket af turister på stranden, hvilket et fedt. Fuldstændig ro om aftenen, selvom det ligger så centralt i Platanias. Ikke luksus - men fantastisk service af både ejer og ansatte. Skønt poolområde, der ikke er fyldt op af børn, da der ikke er mange faciliteter på hotellet.

 
27-08-2015

af bka564 Frederikshavn, Danmark

lille sted centralt dejlige forhold tæt til vand og by 5 min så er man på gaden hvor man kan handle.

Dejligt sted gode pæne lejligheder ikke så stort kun 20 lejligheder Værten og personalet er der for sine gæster ligger få skridt til vandet Man betaler 5 eu for to solsenge parasol og så får man to flasker vand Der er kælderlejligheder så obs. på dette når man bestiller

 
02-07-2014

af peerjensen Virum

Rædselsferie

Man skal være ualmindeligt glade for nordmænd hvis man vil bo på Lissos. Det er naturligvis ikke hotellets skyld, at disse selvhøjtidelige og højtråbende mennesker ikke har respekt for almindelige hotelregler, f eks at der skal være ro fra kl 23.00. Der er 3 værelser til danske/svenske gæster, 4 værelser til andre nationaliteter og hele 13 værelser til Apollo Norge og desværre er personalet rigtig gode til, at forfordele disse norske gæster. Vi boede på værelse 17 og desværre har man valgt, at vende de to blokke mod hinanden. Det vil sige, at der var ca 2 meter mellem vores balkon og balkonen i blokken overfor, derfor var der ikke meget plads til privatliv. Den lille afstand mellem blokkene er også med til at forstærke alle lyde og når der i forvejen tales højt er dette noget bras. Værelset var ellers fint nok og wi-fi og tv fungerede fint og var med i prisen ligesom safetyboksen også var gratis. Poolen var fin og blev, ligesom alt andet, holdt ufatteligt rent og normalt er der solsenge nok, men disse blev helt og aldeles okuperet af de føromtalte nordmænd Til gengæld var stranden eller rettere vandet et problem for min kone som ikke kan svømme. man skal kun ganske få meter ud før der er flere meter dybt og jeg kan derfor ikke anbefale stranden til små børn og folk der ikke kan svømme. Beliggenheden i forhold til Platanias by er ideel med masser af spisesteder og forretninger. Desværre er denne anmeldelse meget farvet af de uheldige episoder med de mange nordmænd, men vi vil i hvert fald ikke endnu engang tage chancen og bo på Lissos, da der er masser af bedre alternativer på Chaniakysten.

 
11-11-2013

af Ditte0203 Vejle, Danmark

Skønt - intet mindre!

Var nu boet på Lissos 2 gange og vil meget gerne bo der igen. "Hotellet" har den mest perfekte beliggenhed lige ved stranden, tæt på byen. Der er intet at klage på her efter vores mening! Maden i poolbaren er fantastisk, værelserne er rigtig fine og rengøringen helt i top. Vi har boet i en lejlighed helt oppe ved poolen og det var skønt. Den anden gang valgte vi en såkaldt kælderlejlighed (noget vi aldrig ville turde gøre hvis vi ikke havde været der før og der havde fået vist en sådan). Den var kæmpestor og rigtig fin (2 værelses). En aften sad vi på den nedsænkede (store) balkon i mørke og nød stilheden og lyden af havet. På et tidspunkt kommer 2 par hjem fra byen og de har lejligheder hvor de skal gå forbi vores. De har ikke set vi sidder dernede i "hullet" så den ene kvinde skræpper højlydt op om hvor forfærdeligt det må være med de lejligheder og der skulle hun under nogen omstændigheder ikke bo osv osv. Vi grinte lidt og blev enige om at hun ikke ved hvad hun går glip af. Måske tænker man ikke over følgende fordele: Der er dejligt svalt, mega meget plads i forhold til de andre lejligheder, balkonen er større end de andre og eftersom de er nedsænket i kælderlejlighederne ville det være super for børnefamilier med mindre børn for de kan ikke falde ned/ud eller få noget i klemme på gelænder osv. Vi vil anbefale dette sted til alle, børnefamilier, unge par, ældre par osv. Vi kommer helt sikkert igen.