1-værelses lejligheder

1-værelses lejligheder af varierende størrelse. En af lejlighederne har niveauforskelle/trappetrin inde i lejligheden. Alle lejligheder har kogeplader, kaffemaskine, el-kedel, brødrister, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Telefon og tv. Gratis wifi, aircondition og deponering. Bad/brus og toilet. Balkon, balkon i stueplan eller terrasse. Lejlighederne ligger en trappe op fra receptionen. Ingen elevator.

Antal personer: 1-2 personer eller 1-3 personer eller 1-4 personer.

1-værelses lejligheder i etage

1-værelses lejligheder af varierende størrelse i etage med en meget stejl trappe til øverste etage. Minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine, el-kedel, brødrister og enkelt køkkenudstyr. Tv. Gratis wifi, aircondition og deponering. Bad/brus og toilet. Balkon.

Antal personer: 1-4 personer.

1-værelses lejligheder, strand-/poolbygning

1-værelses lejligheder af varierende størrelse beliggende i strand-/poolbygningen. Én enkelt lejlighed har niveauforskelle/trappetrin inde i lejligheden. Minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine, el-kedel, brødrister og enkelt køkkenudstyr. Tv. Gratis wifi, aircondition og deponering. Bad/brus og toilet. Balkon eller balkon i stueplan.

Antal personer: 1-2 personer.

2-værelses lejligheder

2-værelses lejligheder med et soveværelse og et kombineret opholdsrum og minikøkken. Alle lejligheder har kogeplader, køleskab og enkelt udstyr. Kaffemaskine, el-kedel og brødrister. Tv. Gratis wifi, aircondition og deponering. Bad/brus og toilet. Balkon eller balkon i stueplan. Lejlighederne ligger en trappe op fra receptionen.

Antal personer: 1-4 personer.

2-værelses lejligheder i strand-/poolbygningen

2-værelses lejligheder med et soveværelse og et kombineret opholdsrum og minikøkken. Alle lejligheder har kogeplader, køleskab og enkelt udstyr. Kaffemaskine, el-kedel og brødrister. Tv. Gratis wifi, aircondition og deponering. Bad/brus og toilet. Balkon, balkon i stueplan eller terrasse.

Antal personer: 1-4 personer.

3-værelses lejlighed i nedsænket plan

Èn enkelt 3-værelses lejlighed i nedsænket stueplan med to soveværelser og et kombineret opholdsrum og minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine, brødrister, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Tv. Gratis wifi, aircondition og deponering. Bad/brus og toilet. Terrasse.

Antal personer: 2-6 personer.

3-værelses lejligheder

3-værelses lejligheder med to soveværelser og et kombineret opholdsrum og minikøkken. Alle lejligheder har kogeplader, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Kaffemaskine, el-kedel og brødrister. Tv. Gratis wifi, aircondition og deponering. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 2-6 personer.

Dobbeltværelser

Lyse og fine dobbeltværelser beliggende i hovedbygningen. Dobbeltseng. Køleskab og el-kedel. Tv. Gratis wifi, aircondition og deponering. Bad/brus og toilet. Balkon. Værelserne ligger en trappe op fra receptionen. Ingen elevator.

Antal personer: 1-2-personer.