1-værelses lejlighed

1-værelses lejligheder med minikøkken med kogeplader, køleskab og enkelt køkkenudstyr. El-kedel og mikroovn. Tv med lokale kanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Delt udeplads.

Antal personer: 1-2 personer.

2-værelses lejlighed

2-værelses lejligheder med separat soveværelse og kombineret opholdsrum og minikøkken med kogeplader, køleskab og enkelt køkkenudstyr. El-kedel og mikroovn. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Tv. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet. Balkon, nogle med begrænset havudsigt.

Antal personer: 1-4 personer.

3-værelses lejlighed

3-værelses lejligheder med to separate soveværelser og kombineret opholdsrum og minikøkken med kogeplader, køleskab og enkelt køkkenudstyr. El-kedel og mikroovn. Tv med lokale kanaler. Gratis wifi, aircondition (i opholdsrummet) og deponering. Hårtørrer. To badeværelser med badekar/bruser og toilet. Balkon.

Antal personer: 2-4 personer.

3-værelses lejlighed i etage

3-værelses lejligheder i etage med to separate soveværelser og kombineret opholdsrum og minikøkken med kogeplader, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. El-kedel og mikroovn. Tv med lokale kanaler. Gratis wifi, aircondition (en enhed på øverste etage og en nedenunder) og deponering. Hårtørrer. To badeværelser med lille badekar og toilet. 4 balkoner.

Antal personer: 2-4 personer.