3-værelses villa

3-værelses villa med privat pool, der er en kombineret indendørs og udendørs pool. Der er solstole og parasoller på terrassen. Villaen er i to etager. I entréetagen er der stort opholdsrum med spiseplads, sofagruppe og pejs - kombineret med åbent køkken, toilet, soveværelse med badeværelse med hårtørrer, badekar og toilet. Ovenpå er der soveværelse og badeværelse med hårtørrer, bruser og toilet samt balkon. En dobbeltseng i hvert soveværelse. Mulighed for ekstra opredninger i sovesofa. I køkkenet er der komfur, loftvifte, køleskab og fryser, brødrister, mikroovn, kaffemaskine, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler er tilgængeligt i opholdsrummet og i alle soveværelser. Vaskemaskine. Strygefaciliteter. Rengøring 4 gange om ugen.

Poolen kan opvarmes mod betaling, 120 euro/pr. dag. Minimum dage med varme er tre dage og skal bestilles senest to dage før.

Værelsesstørrelse: Ca. 240 kvm.
Antal personer: 4-6 personer.

4-værelses villa

4-værelses villaer med en privat indendørs pool. Åbne glasvægge til terrassen udenfor hvor der er solstole og spiseplads. Villaen er i to etager. I entréetagen er der stort opholdsrum med spiseplads, sofagruppe og pejs - kombineret med åbent køkken og soveværelse. Ovenpå er der tre soveværelser med hver et badeværelse med hårtørrer, bruser og toilet. Alle værelser har balkon. En dobbeltseng i hvert soveværelse. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. I køkkenet er der komfur, loftvifte, køleskab og fryser, brødrister, mikroovn, kaffemaskine, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler er tilgængeligt i opholdsrummet og i alle soveværelser. Vaskemaskine. Strygefaciliteter. Rengøring 4 gange om ugen.

Poolen kan opvarmes mod betaling, 120 euro/pr. dag. Minimum dage med varme er tre dage og skal bestilles senest to dage før.

Værelsesstørrelse: Ca. 330 kvm.
Antal personer: 6-9 personer.

5-værelses villa

5-værelses villaer med privat pool, der er en kombineret indendørs og udendørs pool. Der er solstole og parasoller på haveterrassen. Villaen er i to etager. I entréetagen er der stort opholdsrum med spiseplads, sofagruppe og pejs - kombineret med åbent køkken, toilet og to soveværelser med hver et badeværelse med hårtørrer, badekar og toilet. Ovenpå er der to soveværelser med hver et badeværelse med hårtørrer, bruser og toilet. Et af soveværelserne har balkon. En dobbeltseng i hvert soveværelse. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofa. I køkkenet er der komfur, loftvifte, køleskab og fryser, brødrister, mikroovn, kaffemaskine, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler er tilgængeligt i opholdsrummet og i alle soveværelser. Vaskemaskine. Strygefaciliteter. Rengøring 4 gange om ugen.

Poolen kan opvarmes mod betaling, 120 euro/pr. dag. Minimum dage med varme er tre dage og skal bestilles senest to dage før.

Værelsesstørrelse: Ca. 308 kvm.
Antal personer: 8-12 personer.