1-værelses lejligheder

1-værelses lejligheder med kombineret soveværelse og minikøkken. Dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Minikøkkenet har kogeplader, kaffemaskine, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med satellitkanaler. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon eller terrasse, nogle med pooludsigt (trappetrin op til terrassen). En lejlighed på øverste etage har delt udeplads.

Antal personer: 1-3 personer.

1-værelses lejligheder i etage

1-værelses lejligheder i etage beliggende i den ældre del af hotellet. Kombineret soveværelse, opholdsrum og minikøkken. En vindeltrappe fører op til sovehems med to enkeltsenge. Minikøkken med kogeplader, kaffemaskine, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med satellitkanaler. Badeværelse på nederste etage med bruser og toilet. Balkon.

Antal personer: 1-2 personer.

2-værelses lejligheder

2-værelses lejligheder med separat soveværelse med to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredninger i sovesofa. Kombineret opholdsrum og minikøkken med kogeplader, kaffemaskine, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med satellitkanaler. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon, balkon i stueplan eller terrasse. Visse balkoner og balkoner i stueplan har pooludsigt.

Antal personer: 2-3 personer eller 2-4 personer.

3-værelses lejligheder

3-værelses lejligheder med to separate soveværelser med mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Kombineret opholdsrum og minikøkken med kogeplader, kaffemaskine, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med satellitkanaler. To badeværelser med bruser og toilet. Balkon, stor balkon eller terrasse. Visse 3-værelses lejligheder har indgang via udepladsen. (Trappetrin op til terrassen).

Antal personer: 2-6 personer.

3-værelses lejligheder i etage

3-værelses lejligheder i etage beliggende i den ældre del af hotellet fra 1986. To soveværelser med to enkeltsenge i hvert værelse. I en lejlighed findes ekstra opredningen i det ene soveværelse, øvrige har mulighed for ekstra opredninger i sovesofa. Vindeltrappe op til anden etage. Åben planløsning. Kombineret opholdsrum og minikøkken med kogeplader, kaffemaskine, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med satellitkanaler. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon.

Antal personer: 2-4 personer eller 2-5 personer.