Værelsestyper

1-værelses lejligheder

1-værelses lejligheder med minikøkken med kogeplader, kaffemaskine, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Tv. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse, nogle med pooludsigt (trappetrin op til terrassen). En lejlighed på øverste etage har delt udeplads.

Antal personer: 1-3 personer.

1-værelses lejligheder i etage

1-værelses lejligheder i etage beliggende i den ældre del af hotellet. To separate senge på den øvre etage. Sofa, badeværelse samt minikøkken med kogeplader, kaffemaskine, køleskab og enkelt køkkenudstyr på nederste etage. Tv. Gratis wifi, aircondition og deponering. Vindeltrappe op til øverste etage. Åben planløsning. Bad og toilet. Balkon.

Antal personer: 1-2 personer.

2-værelses lejligheder

2-værelses lejligheder med separat soveværelse med mulighed for to ekstraopredninger i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, kaffemaskine, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Tv. Gratis wifi, aircondition og deponering. Brus og toilet. Nogle lejligheder har balkon eller balkon i stueplan, nogle med pooludsigt.

Antal personer: 1-4 personer.

3-værelses lejligheder

3-værelses lejligheder med to separat soveværelser med mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Lejlighederne er placeret i den ældre hoteldel. Separat opholdsrum og minikøkken med kogeplader, kaffemaskine, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Tv. Gratis wifi, aircondition og deponering. To badeværelser med bad og toilet. Balkon, stor balkon eller terrasse. Visse 3-værelses lejligheder har indgang via udepladsen. (Trappetrin op til terrassen).

Antal personer: 2-6 personer.

3-værelses lejligheder i etage

3-værelses lejligheder i etage beliggende i den ældre del af hotellet fra 1986. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. I den ene 3-værelses lejlighed findes ekstraopredningen i det ene soveværelse placeret på nederste etage. Lejlighederne har vindeltrappe og er uden skillevægge på øverste etage. Alle lejligheder har minikøkken med kogeplader, kaffemaskine, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Tv. Gratis wifi, aircondition og deponering. Bad og toilet. Balkon.

Antal personer: 2-5 personer.