1-værelses lejligheder

1-værelses lejligheder med mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, kaffemaskine, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Brus og toilet. Balkon eller terrasse, nogle med pooludsigt (trappetrin op til terrassen). En lejlighed på øverste etage har delt udeplads.

Antal personer: 1-3 personer.

1-værelses lejligheder i etage

1-værelses lejligheder i etage beliggende i den ældre del af hotellet. En vindeltrappe fører op til sovehems med to separate senge. Sofa. Minikøkken med kogeplader, kaffemaskine, køleskab og enkelt køkkenudstyr samt badeværelse på nederste etage. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Brus og toilet. Balkon.

Antal personer: 1-2 personer.

2-værelses lejligheder

2-værelses lejligheder med separat soveværelse med mulighed for to ekstraopredninger i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, kaffemaskine, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Brus og toilet. Balkonk, balkon i stueplan eller terrasse. Visse balkoner og balkoner i stueplan har pooludsigt.

Antal personer: 2-3 personer eller 2-4 personer.

3-værelses lejligheder

3-værelses lejligheder med to separat soveværelser med mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Lejlighederne er placeret i den ældre hoteldel. Separat opholdsrum og minikøkken med kogeplader, kaffemaskine, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. To badeværelser med brus og toilet. Balkon, stor balkon eller terrasse. Visse 3-værelses lejligheder har indgang via udepladsen. (Trappetrin op til terrassen).

Antal personer: 2-6 personer.

3-værelses lejligheder i etage

3-værelses lejligheder i etage beliggende i den ældre del af hotellet fra 1986. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. I den ene 3-værelses lejlighed findes ekstraopredningen i det ene soveværelse placeret på nederste etage. Lejlighederne har vindeltrappe og er uden skillevægge på øverste etage. Alle lejligheder har minikøkken med kogeplader, kaffemaskine, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Brus og toilet. Balkon.

Antal personer: 2-4 personer eller 2-5 personer.