1-værelses lejligheder

1-værelses lejligheder med flot indretning og med 2 enkeltsenge. Ekstra opredning for 3. person i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Ved ankomst er der en flaske vin og en flaske vand i alle lejligheder. Gratis wifi og deponering. Aircondition mod betaling. Tv med satellitkanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 1-3 personer.

2-værelses lejligheder

2-værelses lejligheder med separat soveværelse med dobbeltseng eller to enkeltsenge. Kombineret opholdsrum og minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Ved ankomst er der en flaske vin og en flaske vand i alle lejligheder. Gratis wifi og deponering. Aircondition mod betaling. Tv med satellitkanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 1-4 personer.

2-værelses lejligheder med 3 ordinære senge

2-værelses lejligheder med separat soveværelse med dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Kombineret opholdsrum og minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Ved ankomst er der en flaske vin og en flaske vand i alle lejligheder. Gratis wifi og deponering. Aircondition mod betaling. Tv med satellitkanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon med havudsigt.

Antal personer: 3-4 personer.