1-værelses lejligheder

1-værelses lejligheder med flot indretning og med 2 enkeltsenge. Ekstra opredning for 3. person i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine/el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Ved ankomst er der en flaske vin og en flaske vand i alle lejligheder. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon eller terrasse.

Til sommer 2023 er aircondition mod betaling.

Antal personer: 1-3 personer.

2-værelses lejligheder

2-værelses lejligheder med separat soveværelse med to enkeltsenge eller dobbeltseng. Kombineret opholdsrum og minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Ved ankomst er der en flaske vin og en flaske vand i alle lejligheder. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse.

Til sommer 2023 er aircondition mod betaling.

Antal personer: 1-4 personer.

2-værelses lejligheder med 3 ordinære senge

2-værelses lejligheder med separat soveværelse med to enkeltsenge eller dobbeltseng. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Kombineret opholdsrum og minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Ved ankomst er der en flaske vin og en flaske vand i alle lejligheder. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi og deponering. Aircondition mod betaling. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon.

Antal personer: 3-4 personer.

3-værelses lejligheder

3-værelses lejligheder med 2 soveværelser, hvoraf ét har dobbeltseng og det andet to enkeltsenge. Kombineret opholdsrum og minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Ved ankomst er der en flaske vin og en flaske vand i alle lejligheder. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. To badeværelser med bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse med havudsigt.

Denne værelsestype kan ikke bookes til sommer 2023.

Antal personer: 2-5 personer.