1-værelses lejligheder

Virkelig fine 1-værelses lejligheder med flot indretning og med 2 enkeltsenge. Ekstraopredning for 3. person i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine/el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Ved ankomst er der en flaske vin og en flaske vand i alle lejligheder. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 1-3 personer.

2-værelses lejligheder

Virkelig fine 2-værelses lejligheder med flot indretning. Separat soveværelse med 2 separate senge eller dobbeltseng. Kombineret opholdsrum og minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Ved ankomst er der en flaske vin og en flaske vand i alle lejligheder. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition (i begge værelser) og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 1-4 personer.

3-værelses lejligheder

3-værelses lejligheder med 2 soveværelser, hvoraf ét har dobbeltseng og det andet 2 separate senge. Kombineret opholdsrum og minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Ved ankomst er der en flaske vin og en flaske vand i alle lejligheder. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. To badeværelser med bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse med havudsigt.

Antal personer: 2-5 personer.