1-værelses lejlighed

1-værelses lejligheder med balkon eller terrasse. Kombineret soveværelse med opholdsrum og minikøkken. To enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi. Aircondition og deponering mod betaling. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 6 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 25 kvm.
Antal personer: 1-3 personer.

2-værelses lejlighed

2-værelses lejligheder med balkon eller terrasse. Et soveværelse og et opholdsrum med minikøkken. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi. Aircondition og deponering mod betaling. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 6 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 40 kvm.
Antal personer: 1-4 personer.

2-værelses lejlighed superior

2-værelses lejligheder superior med balkon eller terrasse. Lejlighederne renoveres frem til sommeren 2024. Et soveværelse og opholdsrum med minikøkken. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi. Aircondition og deponering mod betaling. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 6 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 40 kvm.
Antal personer: 1-4 personer.