Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,6 ud af 10 baseret på 74 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,6 / 10
Rengøring
 
9,3 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,7 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,6 / 10
Service
 
8,7 / 10

Seneste anmeldelse


7 ud af 10

+
Den hyggelige stemning, en herlig hotel mutter,som kræsede omkring gæsterne. Virkelig sød
-
Det var nogenlunde som forventet, i et stille og roligt kvarter

Bekræftet køb : 2023-09-30


9 ud af 10

+
Der var et blomsterflor overalt, som var utrolig smukt og der var meget rent alle steder. Ejeren af hotellet gør alt hvad hun kan for at gæsterne føler sig godt tilpas. Utrolig smuk havudsigt fra vores balkon og en fantastisk tagterrasse. Rolige omgivelser og tæt på stranden.
-
Fruen på hotellet ville ikke udlevere remote controle til aircondition, før vi havde betalt 56 euro i kontanter, hvilket kom som lidt af en overraskelse for os. Apollo skjuler denne merudgift ganske godt, under værelsesbeskrivelser. Det bør fremgå tydeligt på forsiden, hvilke andre gæster også har påpeget tidligere.

Bekræftet køb : 2023-09-23


8 ud af 10

+
Den gode service og rengøring samt den smukke udsigt.
-
En praktisk ting, som at en bruser i bad, ikke kunne sættes op på væggen, så man kunne tage et ordentligt bad

Bekræftet køb : 2023-09-15


7 ud af 10

+
Ejeren var sød. Lige netop vores værelse havde fin udsigt. Nyt køleskab, som fungerede. Insektnet ved altandøren var rigtig fint.
-
Badet er virkelig skidt. Det er et ekstremt smalt badekar man står i og man kan faktisk ikke rigtig stå ordentligt, når man bader. Intet forhæng. Sikkert af samme grund. Toilettet trak ud, men det var som om det der blev trukket ud blev presset tilbage igen, og det er ærlig talt lidt ulækkert. Meget lydt. Vi havde problemer med larm om natten fra tre unge piger, som løb frem og tilbage på området og larmede helt vildt på værelset og fire nætter i streg var det muligt at høre dem kaste op på skift. De var døddrukne. Det er selvfølgelig lidt uheldigt at der lige bor sådan en flok piger tæt på, men med lukket dør og vinduer burde der være skærmet lidt af for larm, men det er der ikke når det gaber under døren til værelset. Som sagt en rigtig sød ejer, men det bærer lidt præg af at arbejdsopgaven med at holde hotellet er vokset hende noget over hovedet.

Bekræftet køb : 2023-08-11


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-08-06


10 ud af 10

+
Fred og masser af blomster.
-

Bekræftet køb : 2023-08-06


10 ud af 10

+
Rengøringsniveauet var helt i top. Der lå en flaske vand i køleskabet da vi ankom sent om natten, meget arbejdsomme og flinke værter.
-
Vi har ikke spor at klage over - det skulle da lige være en bedre kniv at skære med:)

Bekræftet køb : 2023-08-05


4 ud af 10

+
Hotelværelset, udsigten fra hotelværelset og en rigtig god rengøring.
-
Vi blev mødt af et tomt hotel da vi ankom. Efter en en times søgning fandt vi hotelværten som informerede od om tjek in tiden. Hvilket vi ikke var blevet gjort opmærksom på inden afrejse. Mærket af natflyvning og ingen modtagelse var det en skuffende oplevelse at ankomme til hotellet. Ved eventuelt behov for akut lægehjælp, er der ingen oplysninger på hotellet og ofte ikke personale til hjælp.

Bekræftet køb : 2023-08-04


10 ud af 10

+
Alle det var rigtig hyggeligt og service 100% godt
-
Check out kl 11 og bus henter os kl 20

Bekræftet køb : 2023-07-16


10 ud af 10

+
Sen venlige vært, beliggenhed, renlighed og størrelse på 2 værelses lejlighed - alt var godt ved hotellet
-
Der er ikke noget

Bekræftet køb : 2023-07-15


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

0% af gæsterne anbefaler

61 bedømmelser
Meget godt
 
49
Godt
 
5
Middel
 
2
Mindre godt
 
1
Dårligt
 
4

5 nyeste bedømmelser

23-09-2022

af J-Liljanielsen Ringsted, Danmark

Fantastisk oplevelse

Dejligt sted at bo i Kato Stalos. Hotellet er som en botanisk have. Planter og blomster alle vegne. Meget rent overalt. Værelset er pænt og velfungerende. Og vi havde en fin altan med udsigt over havet. Døren til altanen er smart, delt i 3 dele. Myggenet, solafskærmning og glasrude. Så kan man selv bestemme, hvilke man bruger. Værten Clairy er virkelig sød og servicemindet. Hun kom med hjemmelavet likør og olivenolie af egen høst som gave. Sengen bliver nogle dage pyntet fint med håndklædesvaner og hun laver blomsterpynt på bordet. Hun har altid et smil på læben, også selvom hun hele tiden er i gang, enten med rengøring eller pasning af alle planterne. Vær opmærksom på, at der er en del trapper på hotellet og en bakke at gå op ad til vejen.

 
25-08-2019

af AngelK88

Henrivende lille hotel plantehotel

Vi boede to voksne og en 3,5-årig på dette skønne lille hotel i 7 dage. Hotellet er simpelt, men meget charmerende med planter over det hele og værtinden er ældre græsk kvinde. Hun er venligheden selv, gæstfri og meget opmærksom. Hotellet er tæt på stranden, på indkøbsmuligheder og bussen ind til Chania. Ville absolut bo her igen, stor anbefaling herfra.

 
06-08-2019

af ssc_12 Skive, Viborg, Denmark

Fantastisk

Hvis du vil være i rolige omgivelser omkranset af hotelmutters egen samling af blomster og krydderurter i potter og krukker - i et autentisk græsk bagland m kirken og cikaderne som nabo - så tag på Kleopatra Her regerer hotelmutter og sørger for at alt er i orden og skinnende rent og indbydende - også selvom hun måske ikke er der når du kommer, men så sidder der en velkomstseddel og nøglen hænger i døren Og nej, der er ikke bruseforhæng og ingen bar og ingen swimmingpool og børneklub - og køkkenet er spartansk indrettet - du er på egen hånd, og det er kanon med sit eget oppe ad bakken i udkanten af Stalos men alligevel tæt v vandet og indkøb og lækre restauranter. Hotellet fortjener sine 2 stjerner men fortjener meget mere, når du liiige falder ind og gør det til dit. Hotelmutter vil i hvert fald gøre sit til jeres velbefindende, så glæd jer. At cikader og myg som mange andre steder vil forsøge at jage jer væk er en helt anden sag, Kleopatra ER bestemt et besøg værd - og vende tilbage til. PS nogle forsøgte at tælle krukker og potter - men opgav da de var kommet til 350 - og det var endda bare i indkørslen - det er bedårende, overvældende og smukt.

 
20-07-2019

af malenem597 Lystrup, Danmark

Fantastisk og skønt lejligheds-hotel

Skønt lejlighedshotel som ligger få minutters gang fra strand, restauranter og lign... hotel mutti er SKØN... hun forkæler gæster med egen produktion af honning, olivenolie og snik og snak samt flere flotte arrangementer af nye håndklæder i flotte dekorationer. Alle lejligheder er omringet af alle mulige blomster, som gør stedet autentisk og virkelig hyggeligt. Vi kommer her gerne igen - selvom man ikke kan bruge køkkenet til ‘rigtig’ madlavning.

 
18-06-2018

af OlePetersen Hjallerup, Danmark

Super hotel - fantastisk værtinde

Hotellet er beliggende ganske kort fra stranden stille og roligt væk fra trafikstøj mm Værtinden er super sød og venlig ud over alle grænser - hun passer selv “butikken” og sørger for gæsternes velbefindende. Hotellet har kun 2 stjerner med fortjener bedre. Vi bor på værelse 25 som er særdeles rummeligt og med en fantastisk udsigt ud over havet, kan varmt anbefales.