1-værelses lejlighed

1-værelses lejligheder med balkon og havudsigt, pooludsigt eller med delvis havudsigt, alternativt med terasse og havudsigt. Værelserne er af varierende størrelse med to senge og mulighed for ekstra opredning i enkeltseng. Kombineret soveværelse og minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine, el-kedel, brødrister og enkelt køkkenudstyr. Tv med lokale kanaler. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 6 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 25-30 kvm.
Antal personer: 1-2 personer eller 1-3 personer.

2-værelses lejlighed

2-værelses lejligheder med balkon med pooludsigt. Et separat soveværelse med dobbeltseng. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa i det kombinerede opholdsrum og minikøkken. Kogeplader, køleskab, kaffemaskine, el-kedel, brødrister og enkelt køkkenudstyr. Tv med lokale kanaler. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 6 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 45-50 kvm.
Antal personer: 2-4 personer.

Mindre 1-værelses lejlighed

Mindre 1-værelses lejligheder med balkon eller balkon i stueplan med delvis havudsigt. En dobbeltseng og minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine, el-kedel, brødrister og enkelt køkkenudstyr. Tv med lokale kanaler. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 6 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 20 kvm.
Antal personer: 1-2 personer.