Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
6,8 ud af 10 baseret på 52 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
6,8 / 10
Rengøring
 
5,6 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
6,3 / 10
Værelse/lejlighed
 
6,9 / 10
Service
 
6,1 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
Tæt på stranden og god plads på værelset.
-
Indtjekningen var ikke god, der var rod med bookingen

Bekræftet køb : 2023-09-14


7 ud af 10

+
-
Man var ikke klar på hotelt til vores ankomst nærst var vi ikke booket ind i systemet så de kunne se vi hade plads på hotellet det vente vi så på i en time efter en times forsinkede på flyet så var ikke lige det man behøvet at forklare man faktisk hade booket det hotel 😡

Bekræftet køb : 2023-09-14


8 ud af 10

+
BELIGGENDEN
-
POOLEN VAR GRØN AF ALGER

Bekræftet køb : 2023-09-14


8 ud af 10

+
Goe’ senge, rent, beliggenheden, roen( lå tilbagetrukket👌🏻)
-
Ved skyet/overskyet vejr- ingen varmt vand i hanerne. Bagage depot bør ligge i stueplan og ikke på taget( der er ikke elevator)

Bekræftet køb : 2023-09-07


6 ud af 10

+
Sengen var behagelig.
-
Bedre rengøring. Lidt flere køkkenredskaber var ønskelige, f. eks. æggebægre.

Bekræftet køb : 2023-08-11


2 ud af 10

+
At det lå tæt på stranden og AC
-
Der var ingen ved ankomst og ingen information og service ..

Bekræftet køb : 2023-08-03


7 ud af 10

+
Rent og pænt. Ingen gadestøj
-
Kunden bør vide, at der ikke er tale om et hotel, men et lejlighedskomplex med delvis ubemandet reception (ikke weekend, ikke efter kl. 16). Når man som enlig rejsende bliver sat af bussen kl 23 og bedt om at gå op ad en mørklagt gade til lys for enden af gaden, og guiden mener, at der er nogen i receptionen, er det ikke ok at blive nødt af INGEN! Guiden bør kende til forholdet med den ubemandede reception og i det mindste følge med (guiden stod af sammesteds). Jeg skulle ringe til et nummer, og efter mindst 10 minutter kom en medarbejder i bil, gav mig nøgle og en kort reception. Velkommen til Kreta! Dette er en kritik af hotellet, men i højere grad af Apollo :(

Bekræftet køb : 2023-07-13


7 ud af 10

+
Det ligger tæt på stranden i en rolig lille by tæt på bager, slagter, restauranter og købmand.
-
De havde ikke fået besked fra Apollo om vi kom, så der var ikke noget værelse klar til os.. og vi måtte vente lang tid inden de fik det ordnet. Han skulle se min kvittering for rejsen flere gange.

Bekræftet køb : 2023-07-06


7 ud af 10

+
Meget fine lejligheder.
-
Der manglede en stegepande ellers var alt fint

Bekræftet køb : 2023-06-09


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 2,5/5 Sted
  • 4,5/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Værdi
  • 5/5 Renlighed

0% af gæsterne anbefaler

18 bedømmelser
Meget godt
 
7
Godt
 
5
Middel
 
3
Mindre godt
 
1
Dårligt
 
2

5 nyeste bedømmelser

10-06-2019

af W9175ZLmm Railay Beach, Thailand

Dejligt hotel

Værelserne var rigtig store og virkelig flot indrettet. Vi havde ikke terrasse, men kunne sidde ude på gangen hvor der var opsat stole og bord til værelset. Der var kun et til værelse på samme gang,så det betød ikke noget. Poolen var ikke så stor, men det gjorde ikke noget da vi havde stranden lige ved siden af. Måske et par hynder til solsengene. Sød og smilende receptionist og rengøringsdame. De har problemer med en pumpe som godt kan larme lidt. Jeg gjorde det, at jeg satte proppen i vasken,så lød det ikke så højt🤗. Vi ville lægge drikkepenge til dem ved afrejsen, men der var ingen til stede, så vi lagde dem blot på bordet ved siden af receptionen. Tror de ville blive liggende idet det var voksne gæster😀. Kan virkelig anbefales.

 
30-09-2018

af 425ac Danmark

Aldrig mere

Jeg har oplevet mange steder til overnatning, også på Kreta, men dette sted er dog et af de ringeste. Da vi ankom med bussen var der intet personale til at tage imod os, og da der endelig kom én, følte vi os nærmest i vejen. Sengene var hårde og indretningen var den rene støv-symfoni. Håndklæderne var fyldt med pletter, og sovesofa-hynderne føltes gennemvædede af sol-olie, sved og anden klam konsistens. Wifi virkede ikke, og den lille minimale pool var ikke rengjort og fik vist mest af alt lov til at passe sig selv. Nok var der vinduer, men alligevel føltes det hele tiden som at være lukket inde i en hule, hvilket gjorde en depressiv på sin ferie. Om natten lyste alle de udendørs lamper dig så kraftigt ind gennem de tynde gardiner, at jeg ville ønske at jeg havde erhvervet og medbragt en sovemaske til øjnene. Jeg lærte i al fald at sætte pris på meget små ting på min ferie, som dette sted ikke havde.

 
08-09-2018

af 585marianne_

Det dårligste Hotel vi nogen sinde har besøgt

Det mest rædselsfulde hotel vi nogensinde har besøgt, alt er gammelt og forfaldent, vi fik en 2 værelses lejlighed med terrasse, omgivet af mure og en 6-7 meter høj jordvold, ydermere var vi overvåget af et kamera, hvilken ikke er tilladt, meget ringe service i skabene for ikke at sige slet ingenting... skiftede til et andet værelse for så at opdage at toilettet ikke kunne bruges af en voksen person, der var simpelthen for trangt, vi flyttede så fra hotellet... vi har nr 3 gæst i den uge som flyttede, derfor hold jer væk fra det hotel..

 
03-09-2017

af poulh198 Gørlev, Danmark

Ikke *** Apartments

Dette er kun et ** Apartment, grunden til den 3. stjerne skyldtes den minimale (swimmingpool) som findes på taget. Dette er kun en forvokset spa. Div. lejligheder med balkon, nogle dog kun med ude plads på svalegangen. Ingen mulighed for at købe div. forfriskninger, men der findes supermarkeder lige i nærheden. Værelserne OK, rengøringen OK, Undgå for alt i verden lejligheden Omalos 1, her kommer der aldrig sol på balkonen, udsigt til nabo (ARTEMIS) poolbar, og til en kælder nedgang. Ved sen afrejse fra Elia, kan kufferterne stilles ved receptionen (uden opsyn).

 
20-10-2023

af debbyk628 Adelaide, Australien

Okay for budget accommodation but you can probably find better.

I would not recommend Elia Stalos Apartments as a self-contained unit. The apartment itself was okay and quite spacious but it was certainly not a full kitchen and had only two burners, one saucepan, one frypan, a milk pan, kettle, sandwich toaster, at least 4 plates, bowls, glasses etc but very limited cutlery and cooking implements. We had to ask reception for a spatula for cooking eggs. In the end we only used it for making breakfast and ate out for all other meals, so we may have well stayed at a place with breakfast included. One of the hand towels provided was really dirty and when the towels were replaced they smelled like kerosene. It turned out that the towels were stored next to gasoline! There is a daily cleaning service and they made the bed and changed the kitchen bin lining each day but not the bin in the toilet. In Greece you can’t flush your toilet paper down the toilet but have to put it in a bin so it was really disgusting that they never changed the pooh bin (as we called it!). I ended up changing it myself on the last night when it was getting too full. The television was tiny, not much bigger than a laptop screen, but we never watched tv in Greece anyway so not really an issue. The hotel is situated at the end of a lane and a bit difficult to find - google maps took us to the next laneway over. The carpark is just a patch of dirt. There was quite a lot of rain the first two days there so there were large puddles and mud in the middle of the carpark. The pool is on the top level and very small. We went to the Rose Supermarket directly opposite the lane on the main road on our first morning there and the owner (who also owns the Rose Hotel, Opa restaurant, beachside bar, beach lounges etc) offered us to use their pool for free, even though it is usually only for hotel guests. The accommodation next to Elia also has a good pool and a cafe and we heard families having breakfast and swimming in the pool there every morning. There are several different accommodations in Crete run by Elia and they may be better perhaps. If you are looking for budget accommodation it is probably okay but don't expect to be able to make anything but very basic meals in the kitchen.