Deluxe-suite

Deluxe-suiter med balkon eller terrasse, nogle med delvis havudsigt og nogle med havudsigt. Suiterne har en åbent plan til badeværelset. En dobbeltseng. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Køleskab, en flaske vand inkluderet og genopfyldes hver dag. El-kedel og kaffe/te. Nespressomaskine, kapsler medfølger. Ved ankomsten er der en flaske kretensisk vin og sodavand på værelset. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Badeværelse med badekar, separat bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen. En parasol og to solstole er reserveret til dig på stranden.

Værelsesstørrelse: Ca. 33 kvm.
Antal personer: 2 personer.

Deluxe-suite med adgang til fælles pool

Deluxe-suiter med terrasse og fælles pool. Suiterne har åbent plan til badeværelset. En dobbeltseng. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Pudemenu. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Køleskab, en flaske vand inkluderet og genopfyldes hver dag. El-kedel og kaffe/te. Nespressomaskine, kapsler medfølger. Ved ankomsten er der en flaske kretensisk vin og sodavand på værelset. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Badeværelse med badekar, separat bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen. En parasol og to solstole er reserveret til dig på stranden.

Værelsesstørrelse: Ca. 45 kvm.
Antal personer: 2 personer.

Deluxe-værelse

Deluxe-værelser med balkon. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Pudemenu. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Køleskab, en flaske vand inkluderet og genopfyldes hver dag. El-kedel og kaffe/te. Nespresso maskine, kapsler medfølger. Ved ankomsten er der en flaske kretensisk vin og sodavand på værelset. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Badeværelse med badekar, separat bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen. En parasol og to solstole er reserveret til dig på stranden.

Værelsesstørrelse: Ca. 28 kvm.
Antal personer: 2 personer.