Samaria

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Bronze på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Det elegante Samaria Hotel ligger på pladsen i centrum af Chania by, kun få minutters gang fra shoppinggaden, der fører ned til den fine venetianske havn og til Agora, hvor du kan købe lokalt produceret honning, friske grøntsager og frugt. Fra hotellets restaurant har du udsigt til poolområdet og fra bistroen kan du købe snacks hele dagen.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. Større dobbeltværelser for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Service, rengøring. Personalet.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 1 km
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Fra hotel Samaria bor du i kort gåafstand til Chanias gamle bydel eller til den Venetianske havn. Med den centrale beliggenhed midt i byen, bor du nær alt og har kun en kilometer til stranden. På hotellet findes et lille poolområde med gratis pool- og strandhåndklæder.

Hotellet har en stilren indretning, og allerede i lobbyen mødes du af indbydende sofaer, lænestole og et bibliotek. Pianomusik et par gange om ugen (i perioden maj-oktober). Restauranten serverer lækre retter fra Middelhavets køkken samt lokale retter. Her serveres også morgenmadsbuffet. I Bistroen kan du nyde en kop kaffe, et glas vin og snacks.

Book en tid til at komme i det gratis lille fitnessrum (gæster under 18 år skal være i selskab med en voksen). Reception. Roomservice mod betaling. Vaskeservice mod betaling. Trafik fra nærliggende busstoppested kan opfattes som forstyrrende fra nogle værelser. Parkeringsservice mod betaling.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Byhotel

  • Klassificering på mindst 3+
  • Høj kundetilfredshed
  • God beliggenhed 
  • Høj komfort og service
  • Pool eller nær stranden

Alle hoteller i Chania by

Iro

Iro er et roligt familieejet hotel og det perfekte valg for dig, som ønsker at bo helt tæt på Chanias brede udvalg af tavernaer, barer, lokale markeder og charmerende små butikker. Stranden ligger kun et stenkast fra døren. Hotellet er populært blandt vores gæster, og i de hyggelige lejligheder er der, hvad du skal bruge for selv at lave mad, når det passer dig.

Blue Sea Chania Villa

Blue Sea Chania Villa er det perfekte sted for den store familie eller vennegruppen. Her er en privat pool og plads til 8 personer fordelt på fem soveværelser. Villaen har en flot udsigt over havet og her vil der være tid til at nyde smukke solnedgange og grille på terrassen samt alt hvad Chania by og Kreta har at byde på.