Samaria

  • • Centralt beliggende
  • • Moderne indretning
  • • Morgenmadsbuffet inkluderet

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Det elegante hotel Samaria ligger midt i Chania by med kun nogle minutters gåtur til nogle af byens bedste seværdigheder. Fra restauranten har du udsigt mod det lille poolområde, og fra bistroen kan du købe snacks hele dagen til sent på aften.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. Større dobbeltværelser for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Personalet, hotellets service, beliggenheden og atmosfæren/stemningen.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 1 km
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Fra hotel Samaria bor du i kort gåafstand til Chanias gamle bydel eller til den Venetianske havn. Med den centrale beliggenhed midt i byen, bor du nær alt og har kun en kilometer til stranden. På hotellet findes et lille poolområde med gratis pool- og strandhåndklæder.

Hotellet har en stilren indretning, og allerede i lobbyen mødes du af indbydende sofaer, lænestole og et bibliotek. Pianomusik et par gange om ugen (i perioden maj-oktober). Restauranten serverer lækre retter fra Middelhavets køkken samt lokale retter. Her serveres også morgenmadsbuffet. I Bistroen kan du nyde en kop kaffe, et glas vin og snacks.

Gratis lille fitnessrum (gæster under 18 år skal være i selskab med en voksen). Gratis wifi. Adgang til stationære computere og printer. Reception. Roomservice mod betaling. Vaskeservice mod betaling. Trafik fra nærliggende busstoppested kan opfattes som forstyrrende fra nogle værelser. Parkeringsservice mod betaling.

Måltider

Morgenmadsbuffet indgår.

Alle hoteller i Chania by

Iro

Iro er et roligt familieejet hotel og det perfekte valg for dig, som ønsker at bo med bypulsen helt tæt på og stranden kun et stenkast fra døren. Hotellet er populært blandt vores gæster, og i de hyggelige lejligheder er der, hvad du skal bruge for selv at lave mad, når det passer dig.

Chania Flair

Chania Flair, der kun er for gæster over 16 år, er et nybygget og stilfuldt hotel i rolige omgivelser i Chania by på Kreta. Slap af i relaxpoolen på taget, træn med udsigt over havet eller nyd en drink i den skønne lobbybar.