Iro

  • • Populært hotel
  • • Græsk atmosfære
  • • Lige ved stranden

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Iro er et roligt familieejet hotel og det perfekte valg for dig, som ønsker at bo med bypulsen helt tæt på og stranden kun et stenkast fra døren. Hotellet er populært blandt vores gæster, og i de hyggelige lejligheder er der, hvad du skal bruge for selv at lave mad, når det passer dig.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-3 personer. 2-værelses lejligheder for 1-3 personer eller 1-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Meget hjælpsomme og imødekommende, super søde mennesker, fleksible med rengøringstidspunkter, fle...
Læs kommentarer

Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Iro ligger i centrum af Nea Chora, en mindre bydel som ligger kun en kilometer fra hele Chania bys store udbud af shopping, restauranter og barer. I nærheden af hotellet ligger en strand, der lokker med skønne svømmeture i det glitrende Middelhav.

Måltider

Ingen.

Værd at vide

Reception med begrænsede åbningstider. Der er elevator i bygningen men for at komme op til elevatoren på receptionsniveau, er der flere trapper. Ved ankomst/afrejse standser bussen ca. 100 meter fra hotellet, bagagen transporteres ikke.

Alle hoteller i Chania by

Samaria

Det elegante hotel Samaria ligger midt i Chania by med kun nogle minutters gåtur til nogle af byens bedste seværdigheder. Fra restauranten har du udsigt mod det lille poolområde, og fra bistroen kan du købe snacks hele dagen til sent på aften.

Chania Flair

Chania Flair, der kun er for gæster over 16 år, er et nybygget og stilfuldt hotel i rolige omgivelser i Chania by på Kreta. Slap af i relaxpoolen på taget, træn med udsigt over havet eller nyd en drink i den skønne lobbybar.