Iro

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Iro er et roligt familieejet hotel og det perfekte valg for dig, som ønsker at bo helt tæt på Chanias brede udvalg af tavernaer, barer, lokale markeder og charmerende små butikker. Stranden ligger kun et stenkast fra døren. Hotellet er populært blandt vores gæster, og i de hyggelige lejligheder er der, hvad du skal bruge for selv at lave mad, når det passer dig.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-3 personer. 2-værelses lejligheder for 1-3 personer eller 1-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Familie drevet hotel med 6 værelset og udsigten fra værelset var helt i top
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 45 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Iro ligger i centrum af Neo Chora, et lille kvarter, der kun er en kilometer fra Chania. Til havnen i Chania går du til på få minutter og her bliver du mødt af et mylder af mennesker, alt fra præster på vej til kirke til besøgende fra hele verden. De smalle gyder lokker med lokale tavernaer, barer og besøg gerne agoraen, hvor kretensiske produkter sælges. Meget tæt på hotellet ligger en dejlig strandpromenade og en strand, der inviterer dig til at tage en forfriskende dukkert i det funklende Middelhav.

Gratis wifi. Reception med begrænset åbningstider. Der er elevator i bygningen, men for at komme op til elevatoren i receptionen er der flere trapper. Ved ankomst og afgang stopper bussen få 100 meter fra hotellet, bagage transporteres ikke. Det sidste stykke kan du gå med din bagage.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Alle hoteller i Chania by

Samaria

Det elegante Samaria Hotel ligger på pladsen i centrum af Chania by, kun få minutters gang fra shoppinggaden, der fører ned til den fine venetianske havn og til Agora, hvor du kan købe lokalt produceret honning, friske grøntsager og frugt. Fra hotellets restaurant har du udsigt til poolområdet og fra bistroen kan du købe snacks hele dagen.

Blue Sea Chania Villa

Blue Sea Chania Villa er det perfekte sted for den store familie eller vennegruppen. Her er en privat pool og plads til 8 personer fordelt på fem soveværelser. Villaen har en flot udsigt over havet og her vil der være tid til at nyde smukke solnedgange og grille på terrassen samt alt hvad Chania by og Kreta har at byde på.