Iro

  • • Populært hotel
  • • Græsk atmosfære
  • • Lige ved stranden

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Iro er et roligt familieejet hotel og det perfekte valg for dig, som ønsker at bo helt tæt på Chanias brede udvalg af tavernaer, barer, lokale markeder og charmerende små butikker. Stranden kun et stenkast fra døren. Hotellet er populært blandt vores gæster, og i de hyggelige lejligheder er der, hvad du skal bruge for selv at lave mad, når det passer dig.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-3 personer. 2-værelses lejligheder for 1-3 personer eller 1-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Beliggenheden
Læs kommentarer

Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Iro ligger i centrum af Neo Chora, et lille kvarter, der kun er en kilometer fra Chania. Til havnen i Chania går du til på få minutter og her bliver du mødt af et mylder af mennesker, alt fra præster på vej til kirke til besøgende fra hele verden. De smalle gyder lokker med lokale tavernaer, barer og besøg gerne agoraen, hvor kretensiske produkter sælges. Meget tæt på hotellet ligger en dejlig strandpromenade og en strand, der inviterer dig til at tage en forfriskende dukkert i det funklende Middelhav.

Gratis wifi. Reception med begrænset åbningstider. Der er elevator i bygningen, men for at komme op til elevatoren i receptionen er der flere trapper. Ved ankomst og afgang stopper bussen få 100 meter fra hotellet, bagage transporteres ikke.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Alle hoteller i Chania by

Samaria

Det elegante hotel Samaria ligger midt i Chania by med kun nogle minutters gåtur til nogle af byens bedste seværdigheder. Fra restauranten har du udsigt mod det lille poolområde, og fra bistroen kan du købe snacks hele dagen til sent på aften.

Chania Flair

Chania Flair er et stilfuldt hotel med en smuk udsigt over havet. Hotellet ligger i rolige omgivelser i byen Chania på Kreta. Slap af i afslapningspoolen på taget, motioner med udsigt over havet, eller nyd en drink i den hyggelige lobbybar. Rundt om hjørnet venter byens smalle gyder med restauranter, barer og hyggelige indkøbsmuligheder. Aldersgrænsen for at bo på hotellet er 16 år.

Blue Sea Chania Villa

Blue Sea Chania Villa er det perfekte sted for den store familie eller vennegruppen. Her er en privat pool og plads til 8 personer fordelt på fem soveværelser. Villaen har en flot udsigt over havet og her vil der være tid til at nyde smukke solnedgange og grille på terrassen samt alt hvad Chania by og Kreta har at byde på.