Blue Sea Chania Villa

Blue Sea Chania Villa er det perfekte sted for den store familie eller vennegruppen. Her er en privat pool og plads til 8 personer fordelt på fem soveværelser. Villaen har en flot udsigt over havet og her vil der være tid til at nyde smukke solnedgange og grille på terrassen samt alt hvad Chania by og Kreta har at byde på.


Værelsestyper

5-værelses lejlighed for 1-8 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Flink personale og udsigten var det bedste
Læs kommentarer

Faciliteter

Til centrum: 4,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Blue Sea Chania Villa er en moderne indkvartering med unik indretning. Villaen på 250 kvadratmeter er et perfekt valg for den store familie eller vennegruppen, der ønsker at tilbringe en skøn og afslappende ferie sammen på et sted, der kombinerer den fantastiske panoramaudsigt over Chania by med magiske solnedgange og nærhed til byens centrum. Fyr op i grillen, for nu er det ferietid på Kreta!

Villaen har fem soveværelser, fire badeværelser, sengelinned, håndklæder, tv med internationale kanaler, en spiseplads, et fuldt udstyret køkken, gasgrill på terrassen med udsigt over poolen. Ekstra bekvemt bliver det også med både vaskemaskine og opvaskemaskine.

Parkering til to biler ved villaen er inkluderet. Den lokale bus til Chania by kører direkte udenfor. Byen Chania ligger omkring 4 kilometer væk i bil, og der er parkering nær markedshallen, men også ved busholdepladsen. Lej gerne en bil og bad ved en af Chanias berømte sandstrande, Kalathas. Sandstrandene Elafonissi, Gramvoussa og Falasarna ligger lidt længere væk.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Alle hoteller i Chania by

Iro

Iro er et roligt familieejet hotel og det perfekte valg for dig, som ønsker at bo helt tæt på Chanias brede udvalg af tavernaer, barer, lokale markeder og charmerende små butikker. Stranden ligger kun et stenkast fra døren. Hotellet er populært blandt vores gæster, og i de hyggelige lejligheder er der, hvad du skal bruge for selv at lave mad, når det passer dig.

Samaria

Det elegante Samaria Hotel ligger på pladsen i centrum af Chania by, kun få minutters gang fra shoppinggaden, der fører ned til den fine venetianske havn og til Agora, hvor du kan købe lokalt produceret honning, friske grøntsager og frugt. Fra hotellets restaurant har du udsigt til poolområdet og fra bistroen kan du købe snacks hele dagen.