Kiwi

Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Blandt de frodige pinjetræer, nær Agii Apostolis bedste badebugter, ligger lejlighedshotellet Kiwi på Kreta. Her er et dejligt poolområde, nærhed til stranden og flere restauranter inden for gåafstand. I de dejlige lejligheder er der alt, hvad du har brug for, hvis du vil lave mad til ferien, og i bageriet i byen kan du købe brød til morgenmad om morgenen.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-3 personer. 2-værelses lejligheder for 2-3 personer eller 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Et lille hotel med meget venligt personale og en hyggelig atmosfære.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 29 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 250 m
Til centrum: 500 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Kiwi tilbyder dejlige lejligheder tæt på stranden i Agii Apostoli på Kreta. Nyd et dejligt poolområde med solstole og få parasoller og en poolbar, der serverer drinks og lette snacks. Hotellet ligger i nærheden af de fine badebugter i Agii Apostoli, og stranden er kun et stenkast væk. På stranden er der solstole og parasoller mod betaling.

Lige uden for hotellet ligger et lille parkområde, der er perfekt til gåture eller jogging. I nærheden er også flere restauranter, en hæveautomat og et bageri, hvor du kan købe morgenmad. Et stort supermarked ligger ca. 500 meter væk og et minimarked ca. 350 meter væk. Centrum af Agii Apostoli er ca. 500 meter fra hotellet og Chania by ca. 4,5 km.

Hvis du vil se mere af Kreta, kan du tage den lokale bus til Chania by og besøge den smukke venetianske havn og gå langs gaderne i den gamle bydel.

Måltider

Ingen. A la carte-morgenmad mod tillæg.

Værd at vide

  • Der er trapper til næsten alle værelser, ingen elevator på hotellet.
  • Lokaltrafik kan virke forstyrrende i visse værelser.