Yialos Village

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Yialos Village passer til dig, der sætter pris på en rar atmosfære og enkle værelser. Her bor du fint i gåafstand til både centrum og den skønne strand. Hotelejerne driver en taverna lige ved siden af.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Et meget godt hotel meget rent,fik et meget stort værelse med havudsigt ,der var alt af udstyr,se...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 13 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 200 m
Til centrum: 200 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Yialos Village er et hyggeligt hotel med familiær atmosfære. Her er et hyggeligt lobbyområde med tv. Gratis wifi på hele hotellet. Receptionen har begrænsede åbningstider men ejerne kan altid findes i deres taverne, der ligger ca. 200 meter fra hotellet. Her er hotellets gæster selvfølgelig meget velkomne. Begrænset lokaltrafik.

Ved ankomst stopper transferbussen cirka 150 meter fra hotellet. Bagage transporteres ikke.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Værd at vide

  • Betaling med kreditkort accepteres i mindre udstrækning i restauranter og butikker i Lefkos. Der findes en hæveautomat i Lefkos, men den fyldes ikke op regelmæssigt. Der findes også en hæveautomat i Arkasa, ca. 30 min. fra Lefkos og i Karpathos by, ca. 1 time fra Lefkos.

Alle hoteller i Lefkos

Lefkos Village

Leder du efter et hyggeligt hotel i rolige omgivelser kan du nu stoppe med at lede. På Lefkos Village bor du kun et par minutter fra taverner i centrum og den fine strand med klart blåt hav. Hvis du ikke har lyst til at gå til stranden, kan du slappe af ved poolkanten på hotellet.

Three Dolphins

Three Dolphins er et mindre lejlighedshotel ved stranden og gåafstand til tavernaer og butikker i Lefkos. Lejlighederne har balkon med delvis havudsigt.

Blue Swan

Blue Swan er et meget enkelt og bekvemt lejlighedshotel, som ligger lige udenfor charmerende Lefkos. I lejligheden er der et minikøkken, men morgenmad kan også tilkøbes. Hotellets ejere har også en taverne lige ved hotellet, hvor der serveres retter fra Karpathos og lækre fiskeretter.

Krinos

Dette fint beliggende hotel tilbyder ikke kun nærhed til stranden og centrum - i restauranten venter lækkerier direkte fra ejernes egen have. Her kan du nyde en lækker moussaka, og bliver du sulten, kan du selv vælge en abrikos direkte fra træet! Kom og forkæl dig selv og dine smagsløg med en dejlig oplevelse!

Neraida

Neraida er et godt valg for dig som foretrækker stranden og centrum fremfor en masse faciliteter på hotellet. Lefkos er et roligt område, og lejlighederne er en perfekt base for at du virkelig kan nyde både sol og badning. Hvem har ikke lyst til at bo kun 100 skridt fra det skønne badevand?

Giorgina

Hotel Giorgina er sammen med søsterhotellet Sofia et populært lejlighedshotel lige ved stranden i Lefkos. Lejlighederne er fine, og hvis du ønsker det lille ekstra, skal du vælge en lejlighed med havudsigt.

Sofia Karpathos

Hotel Sofia Karpathos er et populært lejlighedshotel, der sammen med søsterhotellet Gorgina ligger lige ved stranden i Lefkos. Lejlighederne er fine med udstyr, så du selv kan lave mad. Hvis du vil have dét lille ekstra, så skal du vælge en lejlighed med havudsigt.

Sunset Karpathos

Hotel Sunset ligger på en bakke en kort gåtur fra Lefkos og lokker med smuk udsigt over både by og hav. Kort afstand til Lefkos' sandstrande og klart vand. Om aftenen kan du besøge de hyggelige taverner ved havnen.

Sarris

Velkommen til Hotel Sarris, som tilbyder en familiær, afslappende atmosfære. Her tager familien Sarris sig af dig, og du kan bare slappe af. Der er en lille pool på hotellet, og stranden er ikke langt væk. Alle værelser har havudsigt, og udsigten fra hotellet til havet er fantastisk!