Three Dolphins

  • • Lejligheder med delvis havudsigt
  • • Ved stranden i Lefkos
  • • Gåafstand til taverner

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Bronze på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Three Dolphins er et mindre hotel ved stranden og gåafstand til tavernaer og butikker i Lefkos. Lejlighederne har minikøkken og balkon med delvis havudsigt.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

mindre familieejet hotel med skøn beliggenhed. venligt og serviceminded personale. flot rengøring...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 57 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 15 m
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Three Dolphins er et hyggeligt, mindre lejlighedshotel, beliggende ved stranden i Lefkos med gåafstand til taverner og butikker. Foran hotellet ligger en fin, lille have. Restaurant og bar. Ejeren driver også restauranten der ligger ved siden af hotellet. Gratis wifi i restauranten. Vej skal krydses for at komme til stranden. Gennemkørselstrafik.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Værd at vide

Betaling med kreditkort accepteres i mindre udstrækning i restauranter og butikker i Lefkos. Der findes en hæveautomat i Lefkos, men den fyldes ikke op regelmæssigt. Der findes også en hæveautomat i Arkasa, ca. 30 min. fra Lefkos og i Karpathos by, ca. 1 time fra Lefkos.

Alle hoteller i Lefkos

Lefkos Village

Leder du efter et hyggeligt hotel i rolige omgivelser kan du nu stoppe med at lede. På Lefkos Village bor du kun et par minutter fra taverner i centrum og den fine strand med klart blåt hav. Hvis du ikke har lyst til at gå til stranden, kan du slappe af ved poolkanten på hotellet.

Blue Swan

Blue Swan er et meget enkelt og bekvemt lejlighedshotel, som ligger lige udenfor charmerende Lefkos. I lejligheden er der et minikøkken, men morgenmad kan også tilkøbes. Hotellets ejere har også en taverne lige ved hotellet, hvor der serveres retter fra Karpathos og lækre fiskeretter.

Krinos

Dette fint beliggende hotel tilbyder ikke kun nærhed til stranden og centrum - i restauranten venter lækkerier direkte fra ejernes egen have. Her kan du nyde en lækker moussaka, og bliver du sulten, kan du selv vælge en abrikos direkte fra træet! Kom og forkæl dig selv og dine smagsløg med en dejlig oplevelse!

Neraida

Neraida er et godt valg for dig som foretrækker stranden og centrum fremfor en masse faciliteter på hotellet. Lefkos er et roligt område, og lejlighederne er en perfekt base for at du virkelig kan nyde både sol og badning. Hvem har ikke lyst til at bo kun 100 skridt fra det skønne badevand?

Yallos

Hotel Yallos passer til dig, der sætter pris på en rar atmosfære og enkle værelser. Her bor du fint i gåafstand til både centrum og den skønne strand. Hotelejerne driver en taverna lige ved siden af.

Gorgina (del af tidl. Gorgina & Sofia)

Hotel Gorgina er sammen med søsterhotellet Sofia et populært lejlighedshotel lige ved stranden i Lefkos. Lejlighederne er fine, og hvis du ønsker det lille ekstra, skal du vælge en lejlighed med havudsigt.

Sunset (Karpathos)

Hotel Sunset ligger på en bakke en kort gåtur fra Lefkos og lokker med smuk udsigt over både by og hav. Kort afstand til Lefkos' sandstrande og klart vand. Om aftenen kan du besøge de hyggelige taverner ved havnen.

Sofia (del af tidl. Gorgina & Sofia)

Hotel Sofia er et populært lejlighedshotel, der sammen med søsterhotellet Gorgina ligger lige ved stranden i Lefkos. Lejlighederne er fine med udstyr, så du selv kan lave mad. Hvis du vil have dét lille ekstra, så skal du vælge en lejlighed med havudsigt.