Blue Swan

  • • Enkelt lejlighedshotel
  • • Lige udenfor Lefkos
  • • Familieejet hotel

Blue Swan er et meget enkelt, men meget bekvemt lejlighedshotel, som ligger lige udenfor charmerende Lefkos. I lejligheden er der et minikøkken, men morgenmad kan også tilkøbes. Hotellets ejere har også en taverne lige ved hotellet, hvor der serveres retter fra Karpathos og lækre fiskeretter.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Den personlige service/familien er så imødekommende.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 18 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 200 m
Til centrum: 1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Blue Swan er et enkelt og populært familieejet lejlighedshotel beliggende ca. 1 km fra den hyggelige by, Lefkos. Ejerne driver også en taverna, som ligger lige ved Blue Swan. Her kan du nyde den traditionelle mad fra Karpathos og frisk fisk.

Gratis wifi på fællesområder. Hotellet har ingen reception, men ejerne træffes på tavernen ved siden af. Gåafstand til sten-/grus strand, med et begrænset antal solstole og parasoller mod betaling. Nogle dage om ugen er der lokalbus til byen Pigadia. Naturområde med lokaltrafik.

Måltider

Ingen. Morgenmad eller halvpension mod tillæg. (Måltiderne serveres på tavernen ved siden af hotellet).

Værd at vide

Betaling med kreditkort accepteres i mindre udstrækning i restauranter og butikker i Lefkos. Der findes en hæveautomat i Lefkos, men den fyldes ikke op regelmæssigt. Der findes også en hæveautomat i Arkasa, ca. 30 min. fra Lefkos og i Karpathos by, ca. 1 time fra Lefkos.