Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,6 ud af 10 baseret på 97 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,6 / 10
Rengøring
 
8,6 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,9 / 10
Mad og drikke
 
8,4 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,3 / 10
Service
 
9,1 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
Alt er dejligt på ZEPHYROS, mest af alt den dejlige måde Maria og Andreas tager sig af os, deres gæster. På ZEPHYROS er man gæst ikke kunde. Det er altid som at komme hjem til sin græske familie. Selvfølgelig er hotellets beliggenhed tæt på både strand, by og restauranter er stort plus
-
Intet at klage over. Glæder mig til mit næste besøg på ZEPHYROS

Bekræftet køb : 2024-05-23


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-10-15


10 ud af 10

+
Værtsparret var så søde, imødekommende og hjælpsomme.
-
Ved poolen manglede der hynder/madrasser på flere liggestole, og særligt de første dag, hvor der var flest mennesker, var der rift om de liggestole med hynder. Disse blev desuden spærret af gæster, der fra morgenstunden lagde deres håndklæder, men ikke benyttede stolene nogle gange i flere timer. Dårlig stil. De sidste dage var der en del larm fra gæster til ved 2 tiden om natten, der kom hjem fra byen, rykkede rundt på møbler, og sad ude og snakkede og grinede højt. Sikkert ikke til at undgå, men lidt irriterende :-)

Bekræftet køb : 2023-10-08


7 ud af 10

+
Beliggenheden og det store værelse.
-
Det er ikke en mulig forbedring. Jeg boede i værelse nr 12. Med en dejlig altan - god udsigt. MEN der er kun ca 2,5-3 meter til den næste/naboaltanen. Og altanerne er ikke bygget forskudt. Der er en lav mur og vi sad nærmest og kiggede på hinanden. Nok mest hårdt for naboen, når jeg sad og så mod havet - så jeg ind på hende (en svensk dame). Hun tog heldigvis hjem midt i min ferie. Nogle af de andre altaner var helt fine. Men af den årsag vælger jeg ikke det hotel en anden gang.

Bekræftet køb : 2023-10-08


9 ud af 10

+
Afslappet stemning
-

Bekræftet køb : 2023-10-08


8 ud af 10

+
Det flinke værtspar og balkonen.
-
Manglende forhæng i brusekabine og defekt vindue.

Bekræftet køb : 2023-10-08


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-10-01


10 ud af 10

+
Andreas og Maria var bare der hele tiden og hjalp med et hvilket som helst spørgsmål
-

Bekræftet køb : 2023-10-01


8 ud af 10

+
Lokation set i forhold til adgangs til strand og by, spisesteder.
-

Bekræftet køb : 2023-10-01


9 ud af 10

+
God stemning . Hyggeligt lille hotel . Virkelig rar hotelejer .
-

Bekræftet køb : 2023-09-24


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

82% af gæsterne anbefaler

99 bedømmelser
Meget godt
 
64
Godt
 
23
Middel
 
8
Mindre godt
 
3
Dårligt
 
1

5 nyeste bedømmelser

02-10-2023

af Go731605

Et værtspar med hjertet på det rette sted❤️

En lille hyggeligt hotel i Pigadia - Karphatos. Det der gjorde opholdet helt specielt var værtsparret Andrea + Maria. Tilstede, hjælpsomme, opmærksomme. Eneste minus på dette hotel er at der ingen WIFI var på værelset. Og hotel hunden Memo kommer man til at kende

 
05-08-2023

af collin870 Esbjerg, Danmark

Et roligt og afslappende sted

Meget velorganiseret og rent feriested . Søde personaler overalt . Vi boede i en 2 etagers lejlighed med privat pool og havde købt morgenmads buffet , alt var godt . Vi brugte ikke de 3 pools der var i komplekset men gik i stedet ned til den dejlige sandstrand der lå 150 m væk . Og ellers kølede vi af i vores egen lille pool .

 
13-09-2022

af AliceG265

Det bedste sted at holde ferie

Vi har nu boet på Zephyros Village 11 gange, og vi er parat til at booke vores næste ferie der. Zephyros Village har en særlig ånd, man føler sig velkommen, har man et problem, får man altid hjælp til at få det løst. Maria og Andreas opholder sig på stedet, Der er mulighed for at tilkøbe både morgenmad og frokost. Poolbaren er åben og leveringsdygtig enten man er til friskpresset juice, frappé med is, kaffe øl, eller til vin eller Andre alkoholiske drikke. Det er nemt at gå til en fin sandstrand, er man ikke til havbad, kan man benytte den hyggelige pool og sættesig på behagelige strandstole. Der er store parasoller, som giver skygge, hvis man ønsker det. Der gøres grundigt rent i lejligheden, håndklæder skiftes ud og der lægges ofte rent sengelinned på. Hver balkon har bord og stole, så man har mulighed for selv at sidde lidt mere privat. Der er mange gode restauranter ganske tæt på, og Afstanden til Pigadia er overkommelig.

 
11-08-2021

af jacquelline2018 Gilleleje, Danmark

Super dejligt hotel!

Skøn atmosfære, dejligt store værelser, og et værtspar der strakte sig ud over al forventning for at gæsterne har det godt! Der var hedebølge mens vi var der, og deraf en del strømafbrydelser, men værtsparret sov på matriklen for hele tiden at kunne være klar til at få strømmen tilbage, og sørgede generelt for at alt fungerede godt. Virkelig fin standard efter græske forhold, god beliggenhed og skøt pool område. Vi var meget tilfredse med alt lige fra service til rengøring, og skal turen gå til Karpathos igen, vil vi uden tøven booke os ind på dette hotel igen.

 
23-10-2017

af Alice G Valby, Copenhagen, Denmark

Vi kommer gerne igen

Zephyros Village ligger ganske tæt på stranden. Det er i behagelig gåafstand til byen Pigadia. Byen har et fint udvalg af spisesteder og mindre butikker. Ganske tæt på hotellet er der et lille supermarked, som udmærket dækker almindelige fornødenheder. god rengøringsstandard, friske håndklæder og sengetøjsskift undervejs. gulvvask hver dag, endda på balkonen. Smuk havudsigt med en lille eng med to æsler lige ved siden af balkonen. Værtsparret er meget imødekommende, man kan altid bede om hjælp vedr. diverse opgaver, bordbestilling, bustider, billeje.. Maria kommer ofte med frisk frugt til alle hjemmeværende ved poolen. Ret lille pool, men helt tilstrækkelig til at blive forfrisket i varmen. Behagelige dækstole med store parasoller. Man kan købe forfriskninger i poolbaren, som er åben hele dagen. Først og sidst er det den familievenlige atmosfære, som er helt i top.