1-værelses lejlighed

1-værelses lejligheder med kombineret soveværelse og minikøkken. To enkeltsenge og mulighed for ekstra opredning i sovesofa eller en fold ud-seng. Minikøkken med kogeplader, køleskab, el-kedel, toaster og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi. Aircondition mod betaling. Tv med lokale kanaler. Badeværelse med bruser og toilet. Lejligheder for op til 3 personer har ingen udeplads. Lejligheder for op til 2 personer har balkon eller balkon i stueplan med pooludsigt.

Værelsesstørrelse: Ca. 30-40 kvm.
Antal personer: 1-2 personer eller 1-3 personer.

2-værelses lejlighed

2-værelses lejligheder med separat soveværelse samt kombineret opholdsrum og minikøkken. To enkeltsenge og mulighed for ekstra opredninger i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, køleskab, el-kedel, toaster og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi. Aircondition mod betaling. Tv med lokale kanaler. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon eller balkon i stueplan med pooludsigt.

Antal personer: 2-4 personer.

Mindre 2-værelses lejlighed

Mindre 2-værelses lejligheder beliggende ved siden af indgangen til hotellet. Separat soveværelse samt kombineret opholdsrum og minikøkken. Dobbeltseng og mulighed for ekstra opredninger i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, køleskab, el-kedel, toaster og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi. Aircondition mod betaling. Tv med lokale kanaler. Badeværelse med bruser og toilet. Lille terrasse.

Antal personer: 1-4 personer, heraf 2 børn.

Større 2-værelses lejlighed

Større 2-værelses lejligheder beliggende ved siden af indgangen til hotellet samt ved vejen udenfor. To soveværelser samt kombineret opholdsrum og minikøkken. To enkeltsenge i hvert værelse. To af sengene er en karpatisk seng som er en ophøjet seng der nås via trappetrin. Mulighed for ekstra opredninger i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, køleskab, el-kedel, toaster og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi. Aircondition mod betaling. Tv med lokale kanaler. Badeværelse med bruser og toilet. Lille terrasse.

Antal personer: 2-6 personer, heraf 2 børn.