1-værelses lejligheder

Lyse og rummelige 1-værelses lejligheder. Ekstraopredning i sovesofa. Minikøkken med el-kedel, toaster og køleskab. Tv. Gratis wifi. Aircondition mod betaling. Bad/brus og toilet. Lejligheder for op til 3 personer har ingen udeplads. Lejligheder for op til 2 personer har balkon eller balkon i stueplan med pooludsigt.

Antal personer: 1-3 personer.

2-værelses lejligheder

Lyse og rummelige 2-værelses lejligheder. Ekstraopredning i sovesofa. Alle lejligheder har minikøkken med el-kedel, toaster og køleskab. Gratis wifi. Aircondition mod betaling. Bad/brus og toilet. Balkon eller balkon i stueplan med pooludsigt.

Antal personer: 2-4 personer.

Mindre 2-værelses lejligheder

2-værelses lejligheder med et separat soveværelse og et kombineret opholdsrum og minikøkken med mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Kogeplader, køleskab, el-kedel, toaster og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi. Aircondition mod betaling. Bad/brus og toilet. Lille terrasse. Lejlighederne ligger ved siden af indgangen til hotellet.

Antal personer: 1-4 personer, heraf 2 børn.

Større 2-værelses lejligheder

Større 2-værelses lejligheder med to separate soveværelser samt kombineret minikøkken med sovesofaer. To af sengene er karpatiske senge (en ophøjet seng/alkove, som nås via trapper). El-kedel, toaster og køleskab. Gratis wifi. Aircondition mod betaling. Bad/brus og toilet. Lille terrasse. Lejlighederne ligger ved siden af indgangen til hotellet samt ved vejen udenfor.

Antal personer: 2-6 personer, heraf 2 børn.