1-værelses lejligheder

1-værelses lejligheder af varierende størrelse. Nogle lejligheder er renoverede og andre er indrettet i traditionel stil med karpatiske senge. En karpatisk seng er en ophøjet seng/sovealkove, der nås via trapper. Kogeplader, køleskab, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi og deponering. Aircondition mod betaling. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 1-2 personer.

2-værelses lejligheder

2-værelses lejligheder med separat soveværelse. Kombineret opholdsrum og minikøkken. Kogeplader, køleskab, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Når ekstraopredningerne benyttes sover den ene i soveværelset og den anden i opholdsrummet. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi og deponering. Aircondition mod betaling. Hårtørrer kan lånes i receptionen. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 1-3 personer eller 1-4 personer.

2-værelses superior lejligheder

2-værelses superior lejligheder med kombineret opholdsrum og minikøkken samt separat soveværelse. Kogeplader, køleskab, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi og deponering. Aircondition mod betaling. Hårtørrer kan lånes i receptionen. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon.

Antal personer: 1-4 personer.

Dobbeltværelser

Dobbeltværelser af varierende størrelse. Tv med satellitkanaler. Køleskab. Gratis wifi og deponering. Aircondition mod betaling. Hårtørrer kan lånes i receptionen. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon.

Antal personer: 1-2 personer.

Større dobbeltværelser

Dobbeltværelser med mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Tv med satellitkanaler. Køleskab. Gratis wifi og deponering. Aircondition mod betaling. Hårtørrer kan lånes i receptionen. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon.

Antal personer: 1-4 personer, heraf 1 barn.