1-værelses lejlighed

1-værelses lejligheder af varierende størrelse med balkon eller terrasse. Kombineret soveværelse med minikøkken. Nogle 1-værelses lejligheder er renoverede, og nogle er indrettet i traditionel stil med karpatiske senge. En karpatisk seng er en hævet seng/sovealkove, som man kommer op til via et eller to trin. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Minikøkken med kogeplader, køleskab, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi og deponering. Aircondition mod betaling. Tv med internationale kanaler. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 6 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 18 kvm.
Antal personer: 1-2 personer.

2-værelses lejlighed

2-værelses lejligheder med balkon. Soveværelse og kombineret opholdsrum med minikøkken. En dobbeltseng. Mulighed for en eller to ekstra opredninger i en sovesofa. Når begge opredninger benyttes, kan lejligheden opleves som trang. Minikøkken med kogeplader, køleskab, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi og deponering. Aircondition mod betaling. Tv med internationale kanaler. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 6 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 25-28 kvm.
Antal personer: 1-3 personer eller 2-4 personer.

2-værelses lejlighed superior

2-værelses lejligheder superior med balkon. Soveværelse og kombineret opholdsrum med minikøkken. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i en sovesofa. Minikøkken med kogeplader, køleskab, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi og deponering. Aircondition mod betaling. Tv med internationale kanaler. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 6 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 25-28 kvm.
Antal personer: 1-4 personer.

Dobbeltværelse

Dobbeltværelser af varierende størrelse med balkon eller terrasse. En dobbeltseng. Gratis wifi og deponering. Aircondition mod betaling. Køleskab. Tv med internationale kanaler. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 6 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 18 kvm.
Antal personer: 1-2 personer.

Større dobbeltværelse

Større dobbeltværelser med lille balkon. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for en ekstra opredning i en sovesofa i et tilstødende værelse. Gratis wifi og deponering. Aircondition mod betaling. Køleskab. Tv med internationale kanaler. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 6 gange om ugen. Værelset kan føles trangt, når ekstra opredningen benyttes.

Værelsesstørrelse: Ca. 35 kvm.
Antal personer: 1-4 personer, heraf 1 barn.