Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,4 ud af 10 baseret på 137 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,4 / 10
Rengøring
 
8,9 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,0 / 10
Mad og drikke
 
7,6 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,1 / 10
Service
 
7,7 / 10

Seneste anmeldelse


5 ud af 10

+
Beliggenheden og balkonen
-
For lille brusekabine. Vandet fra bruseren sprøjter ud på gulvet og mangler holder til brusehovedet, så den ikke kan hænges op. Alt for kraftige pærer i sengelamper. Der mangler flere stikkontakter. (Kun en)

Bekræftet køb : 2024-06-13


7 ud af 10

+
Beliggenhed og udsigt
-
x

Bekræftet køb : 2024-06-09


8 ud af 10

+
Rent, hyggeligt. Nær strand og by.
-
For lille bruseplads, hele badeværelset sejlede efter bad. Meget larm fra taxachauffører der opholdt sig på gaden lige under vores altan. Vi blev ikke tilbudt wifi, så næste spørgsmål kan ikke besvares (derfor 1 i svar)

Bekræftet køb : 2024-06-06


8 ud af 10

+
Dejlig og enkel morgenmad, med hjemmelavet tærte og kage. God rengøring og venligt personale.
-
Mangler lidt udenomsplads, men du ved det, når du bestiller det.

Bekræftet køb : 2024-06-02


6 ud af 10

+
Det lå rigtig godt sted, Og dem der havde hotellet var søde og venlige
-
Hotellet skulle være klar til at tage imod gæster.

Bekræftet køb : 2024-05-23


9 ud af 10

+
Perfekt beliggenhed ift både strand og by. Søde ansatte.
-
Hvis jeg absolut skal nævne noget så kunne det da være rart med en elkedel på værelset så man kunne lave en kop kaffe!

Bekræftet køb : 2023-10-22


8 ud af 10

+
Beliggenhed
-
Udenomsplads

Bekræftet køb : 2023-10-15


7 ud af 10

+
Beliggenheden: Strand og by Forbavsende flot morgenmadsbuffet.
-
Meget lille altan og altid i skygge. Umuligt at tage bad uden at gulvet på badeværelset blev oversvømmet.

Bekræftet køb : 2023-10-08


8 ud af 10

+
Billigt
-
Meget hårde senge😉 Renovering af badeværelser

Bekræftet køb : 2023-10-08


8 ud af 10

+
Beliggenheden
-
Vort værelse var overhovedet ikke rengjort og klar, da vi kom ind i det. Det blev dog klaret mens vi gik en tur og resten af tiden var det fint. Familien indtager meget af opholdsrummet og det føltes for indtrængende for os at skulle slå sig ned i foyeren en aften. Der er en fin bar (som altid er lukket og slukket). En aften spurgte vi om de havde en Metaxa vi kunne tage med på værelset, men de havde ingenting. Det er ligeså græsk som ouzo, så det var lidt uventet og er grunden til karakteren på den manglende service.

Bekræftet køb : 2023-10-08


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 3,5/5 Søvnkvalitet
  • 3/5 Værelser
  • 3/5 Service
  • 3,5/5 Værdi
  • 3,5/5 Renlighed

30% af gæsterne anbefaler

146 bedømmelser
Meget godt
 
31
Godt
 
36
Middel
 
36
Mindre godt
 
27
Dårligt
 
16

5 nyeste bedømmelser

18-09-2023

af Pernille K

Super placering

Super fint hotel, med den bedste og mest centrale placering. God morgenmad Bedste anbefalinger herfra - hvor det du får og økonomi passer sammen. ☀️☀️☀️ Betjeningen var rigtig venlige og hjælpsomme.

 
10-08-2023

af erik l Bagsværd, Danmark

Dejligt familie drevet hotel som kan anbefales.

Er rigtig fint ophold til en uges ferie, ligger rigtig godt for både strand og by/havn, kan klart anbefales. ok værelse med det basale der er behov for, god rengøring dagligt og friske håndklæder hver anden dag, alt fungere. Det inkluderet morgenbuffet er pænt og maden er varieret så der er til enhver smag og alle kan bliver tilfredsstillet. Familie drevet hotel som kan anbefales

 
17-09-2022

af evy c

Skøn uge på Oceanis Hotel på Karphatos Grækenland

Det er vores første gang i Grækenland. Men ikke sidste. Vi har følt os meget velkomne på Det dejlige familiehotel. Det ligger tæt på dejlig strand og den skønne by med dejlige restauranter. Vi kommer gerne tilbage. Camillo & Evy

 
09-06-2024

af Flyer33461772566 Rhodes, Grækenland

Karpathos

Sehr herzliche und zuvorkommende Gastgeber, die Zimmer waren sehr sauber und zweckmäßig ausgestattet. Für einen Stopover ist dieses Hotel absolut empfehlenswert. Die Lage ist sehr zentral und alles ist zu Fuss problemlos erreichbar.

 
06-09-2023

af VidarThorsen Porsgrunn, Norge

Helt topp.

Hotellet ligger sentralt rett ved havet og rett ved byen. Rommet er passe til to og balkongen fra vår rom 109 hadde fin utsikt mot bukten. Du ser også rett inn baksiden av en bygning og litt rot. Men det er bare å la vær å bry seg om. Madrassen er litt hard men helt ok. Lite kjøleskap og skap til klær. Vi tok med vannkoker så det ble kaffe og bayleys på balkongen. Den er liten men plass til to. Aircondition som virket bra. Med deilige 27 grader om natten var det fint å kjøle ned litt. Det er litt lyd i den så ørepropper er lurt. Noe lyd fra andre rom. Dører som slamres og prating. Men noe må man tåle. Stille om natten. Lite støy utenfra. Den fineste delen av stranden ligger rett ved hotellet. Det er steinete lenger bort. Savner du basseng er det bare å besøke hotellet langs med stranden. Der er det mat drikke og herlig basseng. Bare å bade å kose seg. Dessverre er det mye sneiper i sanden. Så ta gjerne med deg dine tilbake og kast dem i søpla. Frokosten på hotellet er bra. Det er mye å velge mellom. Er du veldig kresen og sutrer over at noe mangler så skjerp deg. Er du glad i kaker så får du det også til frokost. Døren opp til rommene fra spisesal skår hardt igjen. Så lukker du den forsiktig slipper alle som vil sove å våkne. Noen ansatte er smørblide mens andre er ikke så blide.. Smil uansett og si hei. Du er der for å kose deg. Stort sett er folk hyggelige. Renholdet på rommet var bra. Hyggelig vaskedame. Vi fikk blomst en dag. Kake og koselig hilsen en annen dag og en liten gave en tredje dag. Det er ikke bar på hotellet. Men dette finner du i nærheten. Går du til høyere ved hotellet kommer du til byen. Venstre og du kommer til butikk. I supermarkedet finner du også et bakeri. Pizzaen der er fantastisk. Mye bedre en nede i byen. Kaffen er god og det bugner av digg i den disken. Verdt turen bort. Taxiholdeplass rett utenfor. Ps. Finner du fru Anna i en bakgate i byen. Så er det verdt å si hei. Denne gamle damen gjorde turen vår ekstra fin. Finner du henne så skjønner du hva jeg mener.