Bedømmelse af Oasis (Karpathos)

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,6 ud af 10 baseret på 121 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,6 / 10
Rengøring
 
7,8 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,1 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
6,6 / 10
Mad og drikke
 
7,7 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,7 / 10
Service
 
8,5 / 10

Seneste anmeldelse


2 ud af 10

+
Det bedste ved hotellet var balkon og udsigten fra balkonen, men det blev først opnået efter forespørgsel om andet end først tilbudte lejlighed/værelse. Køleskabet virkede som det skulle, hvilket også var tilfældet med aircondition.
-
Samtlige vandhaner (bruser, håndvask og køkkenvask) var voldsomt kalket til ,både med hensyn til åbne/lukke for vandet og mængde der kom ud. Afløb alle 3 steder var også tilstoppet, så det tog meget lang tid før vandet løb ud. Toilettet var kalket til, så en på fyldning til skyl nr. to tog ca. 10-15 minutter. Den til værelset knyttede kaffemaskine havde efter 1½ time brygget ca. 2 kopper kaffe selvom der var sat vand over til 12. Nummer 2 kaffemaskine kunne brygge ca. 2 kopper af gangen hvorefter termosikringen slog fra og først efter et par minutters ophold kunne termosikringen kobles ind igen. Poolen måtte ikke benyttes hvis man havde smurt sig med solcreme. Der var mange skilte med restriktioner om hvad man ikke måtte og hotellet fremstod - ligesom værtsparret - som temmelig slidt men absolut rent.

Bekræftet køb : 2021-07-11


10 ud af 10

+
-
Bruseholder

Bekræftet køb : 2021-07-11


10 ud af 10

+
Maria og Nikos var helt vidunderlige og meget gæstfrie. Vi følte os som en del af familien sammen med den unge kvinde, der stod for rengøringen. Alt var så rent og velholdt. Store balkoner, hvor vi kunne nyde udsigten. Perfekt afstand til byen og stranden. Vi fik en rigtig lækker morgenmad hver morgen for 6 euro pr.person og havde vi ikke spist alt, blev vi spurgt om vi ville have resten pakket ind eller med på værelset
-
Vi kan ikke komme på noget

Bekræftet køb : 2021-07-04


10 ud af 10

+
Imødekommende ejere, der kræsede om os og hver dag gav os lidt med til vores ture, bl.a. hjemmebagt brød og fantastisk mandarinmarmelade. Komfortable senge, god lydisolering af vinduer, velfungerende aircon. og køleskab. God rengøring. Vi følte, at vi fik meget for pengene på trods af, at hotellet er af den ældre og enkle type.
-

Bekræftet køb : 2021-07-04


8 ud af 10

+
-
Mangle en brødrister - en elkedel - en pande

Bekræftet køb : 2019-10-03


7 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-10-03


6 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-10-03


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-10-03


4 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-09-12


6 ud af 10

+
Beliggenhed.
-
Værtinden på hotellet var meget sød og imødekommende, men virkede til tider for overvældende.

Bekræftet køb : 2019-09-12


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 3,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

0% af gæsterne anbefaler

30 bedømmelser
Meget godt
 
23
Godt
 
5
Middel
 
1
Mindre godt
 
0
Dårligt
 
1

5 nyeste bedømmelser

15-06-2019

Indlæg af arne a

Hotel Oasis, skønt værtspar Maria og Nikos.

Er netop hjemkommet fra en dejlig varm uge hos vidunderlige Maria og Nikos som ejer dette ældre hotel. Der er alt af hvad man skal bruge, dejligt med nye madrasser ala dansk standard. Mulighed for morgenmad tilberedt af Maria, for 6 euro pr næse får man kaffe, friskpresset appelsinjuice, toast, brød , Marias hjemmelavede marmelader, Hårdkogt æg, Friske appelsiner, man er mæt når man rejser sig. Fri wi fi i receptionen og på værelse 203 var der mulighed for at bruge sin ipad med lidt tålmodighed. Desuden var der om aftenen mulighed for at spise nede ved poolen, Nikos og Maria har her en lille resturation med lidt forskelligt at vælge imellem, særdeles billigt at spise her. Der er indført turistskat osse på Karpathos, vi kom af med 3,50 euro for en uge. For at se øen lejede vi bil, en lille Huyndai 110 hos en udlejer som Nikos er i familie med og derfor kunne anbefale, pris for 1 dag 33 euro. Stranden er lidt stenet så badesko er en god ide, vandet er klart som det vi får ud af hanen herhjemme. Byen Pidragra er meget hyggelig og har mange spisesteder både ved havnen og oppe i byen. Supermarked lige overfor hotellet har alt man skal bruge, morgenbrød, vand, Mythos og de tar imod Visakort, det gør de næsten alle steder.Karpathos er en dejlig overskulig ø og man føler sig virkelig velkommen og sikker her. Nok ikke sidste gang vi er her. Men prøv bare at opleve Maria og Nikos de vil stå på hænder for jer. De taler godt engelsk begge to. Mvh Arne Aagaard Randers.

 
28-06-2016

Indlæg af SvendP160 Ugerløse, Danmark

Hyggelig Værtspar

Vi føler os velkommen i det øjeblik du ankommer,til du rejser igen.Vi fik en god service der var udsigt ud over havet,,og en god swimmingpool . og vi fik god morgen mad,og god mad om aften.Der var hyggeligt og roligt ikke meget larm,Trafik stille og rolig,det kan anbefales.

 
04-07-2021

Indlæg af ilynge Helsinge

Great value for money

Sweet, welcoming owners - calm but central location near the beach. Cheap breakfast with a little extra - Marias homemade marmelade is pure gold🌞. Nice size rooms, comfortable beds, good working aircon. and fridge.

 
08-07-2018

Indlæg af Egulk Malmø, Sverige

Small simple apartment hotel with top service from Maria & Nikos

We stayed at the hotel for two weeks. It's a very small, simple apartment hotel. The owners make the difference. They will handle you with top service. I suggest that all the employees at Alimounda Mare (5 star hotel) come to Maria & Nikos to lern how to handle costumers with love.

 
22-10-2017

Indlæg af julieglerup Århus, Danmark

Such a lovely host couple

Maria and Nico are just lovely people. And great chiefs. So cosy a hotel with well kept plants all over and turtles in the reception. Nice balcony. The cleaning is brilliant and the breakfast was tasty, cheap, varied every day, and not least served with love. Nicely located in the north of Pigadia, a 15 min walk from the beautiful port of the town. A double bed and a fitting for the shower head would have made the frosting to our stay.