Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8 ud af 10 baseret på 106 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,0 / 10
Rengøring
 
8,3 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,4 / 10
Mad og drikke
 
8,6 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,0 / 10
Service
 
8,8 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
Meget fine værelser
-
Værtsparret var lidt for meget på

Bekræftet køb : 2024-05-23


10 ud af 10

+
Værelset var nyt og lækkert
-
For få stole ved poolen

Bekræftet køb : 2024-05-23


10 ud af 10

+
Maria og Nicos gæstfrihed, og skønne senge🙏
-
Der manglede en stegepande i køkkenet, ellers alt fint

Bekræftet køb : 2024-05-23


6 ud af 10

+
Beliggenheden
-
Dårlig rengøring

Bekræftet køb : 2023-10-08


10 ud af 10

+
Vi fik dejligt værelse på 1. sal m balkon, som var dejligt tilbagetrukket fra vejen og lå i skygge, så man kunne sidde ude. Super søde værtsfolk, som virkelig ville deres gæster det allerbedste. Man følte sig hjemme.
-

Bekræftet køb : 2023-10-08


10 ud af 10

+
Maria og Nikos er fantastisk søde
-
I gav mig en stuelejlighed i etager. Jeg sad og gloede direkte ind på et raftehegn 😡 desuden har jeg lymfødem i højre ben, og bruger støttestrømpe, så jeg er ikke glad for trapper og det var der både ned i lejligheden og op til soveværelset så jeg måtte sove på sofaen. Ifølge Maria havde i specifikt bedt om at jeg fik netop den lejlighed 🤨 hvorfor? Jeg har rejst med jer siden 1987 og en del siden jeg gik på efterløn, men det her er da det værste i har budt mig. Jeg vil virkelig overveje om jeg skal finde et nyt rejseselskab, men jeg har altid været glad for at rejse med Apollo. Jeg blev virkelig ked af det.

Bekræftet køb : 2023-10-08


9 ud af 10

+
Helt klar morgenmaden hvor Maria serverede hjemmelavede marmelade og andre lækre ting.
-
Manglende tryk på bruseren. Glas og bestik kunne godt trænge til en opfyldning. Spartansk men vi får hvad vi har betalt for når det kun er 2,5 stjerner.

Bekræftet køb : 2023-09-24


8 ud af 10

+
Sødt værtspar. Central beliggenhed
-

Bekræftet køb : 2023-09-17


2 ud af 10

+
Egen balkon
-
Kun muligt at betale med kontanter Ingen specifik kvittering 77 euro for aircondition Pool må kun benyttes UDEN solcreme = må ikke bruges Anmassende værtspar Ingen tryk på vandet Intet ophæng til bruser

Bekræftet køb : 2023-09-17


7 ud af 10

+
Sengene og at der ikke var badende sol på terassen
-
Lidt for overvældende med Maria værtinde. Hun mente det godt og omsorgsfuldt men havde ingen situations fornemmelse af at vi var gæster. Det var bare lidt for meget - men ellers et sødt venligt menneske

Bekræftet køb : 2023-09-10


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 3,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 3,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

0% af gæsterne anbefaler

41 bedømmelser
Meget godt
 
30
Godt
 
6
Middel
 
1
Mindre godt
 
2
Dårligt
 
2

5 nyeste bedømmelser

07-08-2023

af Winnie F

De skønne Maria og Nicos

Vi har boet en uge hos Maria og Nicos ,en fantastisk uge med skøn morgenmad hver dag serveret af de 2 sødeste mennesker, vi følte os så velkomne ,vi har været mange steder i Grækenland men aldrig har vi haft sådan en uge som på Hotel Oasis

 
21-07-2022

af Voyager01834767095 Silkeborg, Danmark

Dejlig ferie på et hyggeligt Hotel

Vi har haft en skøn ferie på Oasis studie Hotel på Karpathos. Vi blev modtaget af værtsparret, Maria og Nikos som er de sødeste mennesker, med en imødekommenhed og venlighed som vi ikke har oplevet før. Vi blev budt på hjemmelavet lemonade og blev vist rundt på værelset. De er altid klar på en snak. Værelset var fint rent og alt fungerede. Det eneste man godt kunne gøre noget ved, var sovesofaen. Den var noget hårdt at sove på så man kunne godt ligge en topmadras der for bedre komfort. Poolen var ok selvom den var lille. God afstand til byen.

 
05-06-2022

af W9175ZLmm Railay Beach, Thailand

Oasis. Et lille familiedrevet hotel. Maria og Nicos. Maria Altid klar med en frisk morgen og aftenhilsen. Skøn ferie

Dejligt lille familiedrevet hotel. Styret af Maria og til dels Nikos. Maria øste ud af sin venlighed. Vi blev mødt med en dejlig hjemmelavet lemondrik. Vi fik en hjemmelavet granatæblelikør med hjem til jul. Skønt lille hotel med dejlige værelser. Meget tæt på stranden og tæt på byen. Alt i alt en rigtig god oplevelse. Det er sjældent man bliver budt velkommen på sådan en varm måde.

 
22-08-2021

af Sightsee45124824855 Karpathos by, Grækenland

Familiær stemning

Dejligt hyggeligt famimiehotel, hvor værtsparret Maria og Nokos tog sig kærligt af os. For 6€ om dagen får man dejlig morgenmad med kaffe, toast, brød, hjemmelavet marmelade, frugt og dagens specialitet, som kunne være æg, græsk morgenmad, hjemmebagt brød, græsk yoghurt. . Ved afrejse fik vi alle en lille flaske hjemmelavet granatæblelikør, som Nonos selv laver. Kan varmt anbefale et ophold hos Maria og Nikos. Der er pænt og rent og h ad en god ferie kræver.

 
15-06-2019

af arne a

Hotel Oasis, skønt værtspar Maria og Nikos.

Er netop hjemkommet fra en dejlig varm uge hos vidunderlige Maria og Nikos som ejer dette ældre hotel. Der er alt af hvad man skal bruge, dejligt med nye madrasser ala dansk standard. Mulighed for morgenmad tilberedt af Maria, for 6 euro pr næse får man kaffe, friskpresset appelsinjuice, toast, brød , Marias hjemmelavede marmelader, Hårdkogt æg, Friske appelsiner, man er mæt når man rejser sig. Fri wi fi i receptionen og på værelse 203 var der mulighed for at bruge sin ipad med lidt tålmodighed. Desuden var der om aftenen mulighed for at spise nede ved poolen, Nikos og Maria har her en lille resturation med lidt forskelligt at vælge imellem, særdeles billigt at spise her. Der er indført turistskat osse på Karpathos, vi kom af med 3,50 euro for en uge. For at se øen lejede vi bil, en lille Huyndai 110 hos en udlejer som Nikos er i familie med og derfor kunne anbefale, pris for 1 dag 33 euro. Stranden er lidt stenet så badesko er en god ide, vandet er klart som det vi får ud af hanen herhjemme. Byen Pidragra er meget hyggelig og har mange spisesteder både ved havnen og oppe i byen. Supermarked lige overfor hotellet har alt man skal bruge, morgenbrød, vand, Mythos og de tar imod Visakort, det gør de næsten alle steder.Karpathos er en dejlig overskulig ø og man føler sig virkelig velkommen og sikker her. Nok ikke sidste gang vi er her. Men prøv bare at opleve Maria og Nikos de vil stå på hænder for jer. De taler godt engelsk begge to. Mvh Arne Aagaard Randers.