Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,1 ud af 10 baseret på 151 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,1 / 10
Rengøring
 
8,7 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,9 / 10
Mad og drikke
 
7,6 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,4 / 10
Service
 
6,4 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2024-06-09


8 ud af 10

+
Pool område
-

Bekræftet køb : 2024-06-09


9 ud af 10

+
Beliggenheden, udsigten, altanen
-
Wii-fi’en virkede kun sporadisk eller slet ikke. “Wii-fi på værelset” burde nok slettes fra beskrivelse af hotel, hvis ikke der blev gjort noget ved det. Der var ingen bemanding på hotellet overhovedet, d.v.s. at folk udefra kunne komme ind på hotellet hele døgnet, da døren ikke var låst.

Bekræftet køb : 2024-06-06


7 ud af 10

+
Værelset, sengen,
-
8 poolsenge, hvoraf de tre kunne hæves i hovedgærdet er ikke nok. Især ikke når der ikke er nogen strandsenge og personalet ikke kender nogen muligheder for at låne eller leje en

Bekræftet køb : 2023-10-22


7 ud af 10

+
Beliggenhed, meget autentisk, stor lejlighed
-
Dyr poolbar. Meget lille pool og alt for få liggestole

Bekræftet køb : 2023-10-22


7 ud af 10

+
Pænt og rent. Gode sange, god indretning og tæt ved strand og by.
-
Morgenmaden var virkelig ensformig. Der er en del vejstøj, og vi fik besked på, at vi ikke måtte stege mad i vores køkken... Køkkenudstyret var mangelfuldt.

Bekræftet køb : 2023-10-22


8 ud af 10

+
Dejlig udsigt, rummelig lejlighed, god beliggenhed
-
Lidt for småt med service i køkkenet. Der mangler solstole ved poolen

Bekræftet køb : 2023-10-22


9 ud af 10

+
Fine lejligheder og terrasser Beliggenhed
-
Manglede noget personale på hotel Fik at vide ved ankomst at man kunne bruge poolbar hvis man havde brug for noget Men de lukkede jo og så var der ingen

Bekræftet køb : 2023-10-22


9 ud af 10

+
Store flotte lyse værelser. Flot Pool område
-
En opvaskepakke, samt en kost og fejebakke ville give stor værdi for få penge. Køkkenudstyr var skrabet, både i antal og kvalitet.

Bekræftet køb : 2023-10-22


10 ud af 10

+
Perfekt beliggenhed i forhold til stranden og byen/havnen. Fin indretning på hotellet og et flot poolområde.
-
Intet at bemærke.

Bekræftet køb : 2023-10-15


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

62% af gæsterne anbefaler

45 bedømmelser
Meget godt
 
31
Godt
 
6
Middel
 
5
Mindre godt
 
2
Dårligt
 
1

5 nyeste bedømmelser

23-07-2023

af Mettehoejw

Skønt sted

Vi havde en rigtig dejlig ferie i en stor 2 værelses lejlighed med stor altan og udsigt ud over havet. Aircondition i både stue og soveværelse. Dejligt med skodder for dørerne, så man kunne få luft ind, men lukke varmen ude. Lille badeværelse, men fin og lukket brusekabine. En solstol på altanen havde været dejligt. Sparsomt udstyret køkken, men det er det ofte på de græske hoteller og vi havde hvad vi skulle bruge. Dejlig poolområde og poolbar. Man må dog ikke lege vildt i poolen, så det skal man vide, hvis man har meget vandglade børn. Vi savnede lidt variation i morgenmaden. Hver dag var der brød, pålæg (det samme hver dag), youghurt og enten spejlæg eller omelet. Det smagte godt, men blev lidt ensformigt. Supermarked ligger kun 5 min væk og man har kun 10 min gang til byen og masser af restauranter. Kan anbefale "la mirage" og "ellenikon". Dejligt roligt hotel og vi havde en dejlig ferie.

 
11-07-2023

af DKtoAD Esbjerg, Danmark

Undgå værelse 301

Jeg kan kun tilslutte mig den bruger, som skriver, at værelse 301 er det værste værelse på hotellet! Vi havde 2 uger i slut juni/beg juli 2023. Ikke bare er altanen så lille, at der kun kan sidde 2 (mens lejligheden er til 4 personer), der er heller ikke aircondition i soveværelset, så vi måtte sove med døren åben ind til køkken/stue, hvor vores datter sov. Og selv det var ikke nok til at få en behagelig temperatur i rummet, vi klagede flere gange og fik endelig udleveret en gulvventilator, men selv med den kørende var der stadig varmt i soveværelset. (Og det hjalp ikke at åbne vinduet, da værelset vender med vest, så der er fuld sol på eftermiddag/aften og selvom det blæser en del på Karpathos blev der ikke køligt på værelset.) Vi havde selvfølgelig regnet med, at når der står, at der er ac, så gælder det hele lejligheden, så vi ville kunne lukke døren og få/give lidt privatliv på ferien - det var så ikke muligt. Meget sparsomt med køkkengrej/service - f.eks. var der ikke vinglas. Sengene var gode og rengøring fin - ved check in fik vi at vide, at der ikke var rengøring om lørdagen, det viste sig så, at det var fredag, der ikke var rengøring. God lydisolering mellem lejlighederne. Perfekt beliggenhed, stille område, men tæt på byen (under 10 min gang til butikker og restauranter). Dejligt poolområde - men som tidligere omtalt - alt for få solsenge og sofa'er/borde. Restauranten var god, men der blev brugt ALT for meget (engangs)plastic - det virker fuldstændigt åndsvagt, at man får serveret en milkshake i et (engangs)plastic-krus med et papsugerør. Bestilte man mayonnaise blev den også serveret i plastic (mens bbq-sauce fik en fin lille porcelæns-skål). Jeg forstår udemærket, at man skal passe på med glas på fliser ved en pool, men både øl og vin blev serveret i glas, mens cola/milkshake/vand fik plastickrus - man kunne vel også overveje genanvendelige plastic-krus. Wifi ikke eksisterende. I vores anden uge kom et andet dansk par, de havde også bestilt med Apollo - 2 værelses med uspecificeret udsigt (sammen som os) og de fik et lækkert værelse med kæmpe altan og havudsigt samt ac i både køkken og soveværelse, så man kan altså godt være heldig at få et godt værelse - desværre kan man ikke sikre sig mod at ende i et varmt helvede, så derfor kommer i ikke tilbage, selvom det meste andet faktisk var rigtigt godt.

 
21-06-2023

af 8800Henny Viborg, Danmark

Dårlig oplevelse

Besøgte hotellet i juni 2023. Vi have bestilt en 2 værelses lejlighed. Fik tildelt værelse 301 på 3. sal. Aldrig har vi været så skuffede, da vi så hvor lille balkon vi var blevet tildelt i forhold til de fleste andre værelser. Den var på max. 1x5. At værelset så yderligere vendte væk fra havet, var hvad det var. Vi havde godt nok forventet mere af en 2 værelses lejlighed. Badeværelset var meget lille. Vi stod nærmest oven i toilettet for at komme i bad. Yderligere var der ingen badeforhæng, så meget blev vådt efter en tur under bruseren. Rengøringen var der ikke noget at udsætte på. Wifi virker så godt som ikke. Faldt hele tiden ud, så vi endte med at bruge mobildata. Poolen ligger på den anden side af vejen som en del af "Island Bar". Poolen er fin nok, men der er kun 8 solsenge. Det er alt for lidt til de 20 værelser, der er på hotellet. Der er ca. 80 m til stranden. Der er mange sten i vandkanten. De fleste steder vil det være godt at bruge badesko. Den del af stranden der ligger tættest på byen er den bedste. Her er der ingen store sten i vandet og fin sandbund. Indtil byen er der ca. 500 m. Det er en hyggelig by pænt med restauranter og en fin havnepromenade. Der kører ikke ret mange busser på øen. Man skal være opmærksom på, at de kun kører hvis der er mindst 10 personer der skal med. Der ligger et stort supermarked ca. 200 m fra hotellet. De negative ting ved værelset gør, at vi ikke kommer tilbage. Hvis vi havde haft mulighed for at bestille værelse med eks. havudsigt eller pooludsigt havde vi gjort det. Den mulighed var ikke mulig ved dette hotel.

 
13-06-2023

af 492trinep

Dejligt lille hotel med en super beliggenhed.

Dejligt lille hotel med en super beliggenhed tæt på stranden og 5 minutters gang til havnepromenaden i Pigadia. Vi boede to voksne og 2 børn (9 og 12 år) i en rummelig 2-værelses lejlighed på 2. sal. Der var lavet opredning af to senge i køkken/alrummet samt et soveværelse med en rigtig god og behagelig dobbeltseng. Til lejligheden hørte en fin stor balkon, hvorfra der var en fantastisk udsigt til havet, bjergene og havnebydelen. Rengøringen var ganske fin og de søde rengøringsdamer kom med rene håndklæder og rent sengetøj flere gange i løbet af ugen. Det ville have været rart med en kost og fejebakke i lejligheden, så man selv kunne feje det værste sand op fra gulvet, når man kommer hjem med to tilsandede børn fra stranden og service i køkkenet var lige lovlig sparsomt. Til hotellet hører et lille pooleområde med en hyggelig pool-bar / restaurant, som er åben fra morgen til aften. Personalet her var søde og imødekommende og maden ganske gennemsnitlig med en god blanding af græske og internationale retter og snaks. Poolen og pool-området var pænt og rent, dog kun med 8 solsenge, hvilket er lidt i underkanten for et hotel med 20 værelser. Men med stranden lige på den anden side af gaden blev det egentligt ikke et problem for os. Stranden består af sand oppe på land, men i vandkanten og 10-15 meter ud er bunden en blanding af større sten og klipper. Det anbefale derfor, at man burger badesko, da det ellers kan blive en ret ubehagelig oplevelse at tage en dukkert. Har man først vænnet sig til badeskoene, så kan man virkelig nyde hvor helt fantastisk lækkert og krystalklart badevandet er. Alt i alt var vi meget tilfredse med hotellet og vi kommer gerne igen en anden gang,

 
07-08-2022

af Inspire36952671537

After visiting various hotels in this specific island, I have to admit that this is the best one by far!

Visiting Nisia Apartments in Karpathos was an amazing experience: -close to Pigadia town (can be approached on foot) -10/10 room condition (clean room and towel renewal) -10/10 pool bar experience (delicious food, pool enjoyment) -amazing service, hotel’s staff very helpful -no disturbance, all residents are quiet -professional gym equipment