Bedømmelse af Nereides (Karpathos)

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,8 ud af 10 baseret på 38 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,8 / 10
Rengøring
 
9,1 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,1 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mad og drikke
 
8,2 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,8 / 10
Service
 
8,8 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
God rengøring. Flink ejer og personale.
-

Bekræftet køb : 2019-10-03


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-09-26


7 ud af 10

+
Fine store værelser og badeværelser. morgenmaden var enkel men ok. Værten har sat sit personlige præg på stedet og det er meget småt men hyggeligt
-
Værten er meget sød men har slet ikke styr på bookingerne. Vi var 8 personer der ikke kunne få vores værelse ved ankomst og måtte hhv sendes videre en eller to nætter på et andet hotel. Det gør man bare ikke ! Så er pool område meget småt og man ligger tæt. Hotellet ligger med udsigt mod bjerget.

Bekræftet køb : 2019-09-19


10 ud af 10

+
Lå lidt afsides,ro og fred,den altid hjælpsomme værtinde,hyggelig atmosfære
-

Bekræftet køb : 2019-09-19


10 ud af 10

+
Pænt og meget rent hotel i rolige omgivelser med et meget serviceminded personale. Flotte værelser.
-
Efter udtjekning kl 12 er der ikke mulighed for bad. Det kunne være ønskeligt, når der først er hjemrejse kl 20

Bekræftet køb : 2019-09-05


7 ud af 10

+
Morgenmaden, Rengøring, og Simona som var fantastisk.
-
Syntes ikke det er i orden at man på ankomst dagen gør opmærksom på at lyset på balkonen ikke virker, da vi gerne vil sidde derude om aftenen og spille, vi gjorde opmærksom på det 3 gange, men det blev ikke lavet, meget dårlig service. På afrejsedagen skal vi være ude af vores værelse kl. 12.00, men vi bliver først hentet kl. 20.00, problemet er at der ikke er et rum hvor man kan komme i bad og gøre sig klar på hotellet til hjemrejsen, det trækker meget ned i min optik, og er rigtig dårlig service.

Bekræftet køb : 2019-08-01


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-07-25


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

89% af gæsterne anbefaler

125 bedømmelser
Meget godt
 
72
Godt
 
39
Middel
 
9
Mindre godt
 
4
Dårligt
 
1

5 nyeste bedømmelser

04-08-2019

Indlæg af Jan C Holstebro, Danmark

Fin beliggenhed

Positiv siden. Fint Hotel, som levede op til den forventede standard. Vi fik et dejligt familie rum på 3 sal med udsigt over poolen og omgivelserne. Hotellet ligger lidt tilbage fra hovedvejen, så der er ikke noget trafikstøj, hvilket er dejligt. Der er ca. 5 minutters gang til standen, og 15 minutters gang ned til havnen. Morgenmaden var rigtig fin, det var det man gerne ville have, kan anbefale den græske yogurt. Hotellet var rent og pænt, og især rengøring af vore værelser var til UG. Simona fra Albanien var en oplevelse værd altid glad og smilende og imødekommende, det kunne resten af personalet lære noget af. Pool området var fint, der var håndklæder på ligge stolene, så man ikke ikke selv skulle tage med, men de skiftede ikke til nye hver dag, hvilket betød at håndklæder var våde, også uhygiejnisk. På negativ siden: På den 1 dag, konstaterede vi at lyset på vore balkon ikke virkede, og gjorde opmærksom på det, da det ikke blev lavet, gjorde vi opmærksom på det både 2 og 3 gange, og de lovede hver gang at nu skulle de nok lave det, men intet skete, bare for DÅRLIGT. En anden ting er at der ikke er varmt vand hvis man venter med at gå lidt sent i bad, så her skal man forberede sig på det kolde gys! På afrejse dagen skulle vi være ude af vores værelse kl.12.00, og da vi først vil blive afhentet kl. 20.00, er det lang vente tid, vi spurgte om vi kunne have vores værelse længere, også mod betaling, men nej her kunne man intet gøre, det er også ok, hvis der have været en mulighed for at kunne komme i bad inden man blev afhentet, men den mulighed eksisterer ikke på hotellet, den eneste mulighed der er at at gå over i udendørsbruseren og vaske sig der, som i min optik er mega DÅRLIG SERVICE, få nu rette op på det, det må der godt nok være mange gæster i tidens løb, der har brokket sig over.

 
15-07-2021

Indlæg af dejanlav Celje, Slovenien

Very good value

Very nice hotel with a great service. They did an extra extra step and fulfilled our request about a family room. The breakfast was very rich and tasteful. The location of the hotel is also very convenient for a short walk to Pigadia or a starting point to explore the beaches of Karpathos. In a nutshell - highly recommended.

 
06-11-2019

Indlæg af Susan A Amsterdam, Holland

Hotel Nereides

Wonderful place to relax and unwind. Hotel owner and her staff are the perfect hosts, making our stay one to remember. Just a short walk to the beach or into town centre makes hotel nereides the perfect holiday location. Would recomend this hotel especially for the sevice.

 
02-10-2019

Indlæg af PeterDane Denmark

Wish I could have awarded 6 stars instead of 5

This hotel is bordering on perfect. Spacious comfortable rooms. Quiet location, maybe 15 minutes walk to the town. Cleaning staff are to be congratulated. Buffet breakfast was amazing. All the staff including the owners are friendly and helpful. Really hope to be back next year.

 
03-09-2019

Indlæg af MelindaG570

Nice hotel

This is the second time we are here in Nereides. We love the place, excellent family-run small hotel. Very calm place. Good breakfast, nice and clean rooms. 5* goes to Simona our evening bartender, who is a very kind, sweet lady and she prepares the best Caipirinha we’ve ever had. Highly recommended this place to everyone.