Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,4 ud af 10 baseret på 184 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,4 / 10
Rengøring
 
9,0 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,6 / 10
Mad og drikke
 
8,4 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,0 / 10
Service
 
8,6 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
Nye håndklæder hver dag. Tørrestativ på altan. Og der var stille og roligt.
-
En spillede højt heavy musik i over to timer en dag, rock dagen efter, og så noget andet. Der gik over tre dagen inden det blev stoppet. At høre på det så længe, så kunne de bede værelset om at lukke døren ud til.

Bekræftet køb : 2023-09-24


7 ud af 10

+
Beliggenheden - dejligt roligt alene hotel uden mange mennesker
-
Meget små værelser, egner sig ikke til at være 3 på værelset, som vi var.

Bekræftet køb : 2023-09-24


9 ud af 10

+
Renhed, venlighed og beliggenhed
-
Poolbaren var ikke særlig synlig og det var dyrt.

Bekræftet køb : 2023-09-17


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-09-17


6 ud af 10

+
God pool, beliggenhed, stranden, havet som var gjort tilgængellig med udgravet rende . Fantastisk varieret og god morgenmad og en venlig vært og betjening.
-
Usædvanlig trangt badeværelse, man skulle bakke sig ind når man skulle sidde på toilettet. Man burde gøre opmærksom på den trange plads, da personer over 100 kg eller lidt brede over hoften ikke kan komme til toilettet, det samme gælder for toiletter i kælderen, hvor der også manglede lys. I det hele taget manglede der lidt teknisk eftersyn af brusere vand m.m. på hotellet

Bekræftet køb : 2023-09-17


9 ud af 10

+
Fred og ro, rengøring hver dag, nye håndklæder hver dag
-
Der var ikke noget at klage på

Bekræftet køb : 2023-09-17


8 ud af 10

+
Udsigten
-
Længere ind til byen end beskrevet

Bekræftet køb : 2023-09-10


10 ud af 10

+
Rent og lækkert hotel. Flink og serviceminded personale. Super lækker morgenmad.
-
Synes at der mangler hygge i pool tavernen. Der mangler hygge lamper og andet nips. Der var meget kedeligt.

Bekræftet køb : 2023-09-10


9 ud af 10

+
Beliggenheden.
-
Aircondition , Toilet forhold på værelset for lidt plads til toilettet. Værelse 213.

Bekræftet køb : 2023-09-10


8 ud af 10

+
Morgenmaden og dejlig udsigt fra værelset
-
Toilet utæt og der løb vand på gulvet. Gjorde opmærksom på det, deres løsning på det var flere ringe på bruseforhænget🫣🤣.

Bekræftet køb : 2023-09-10


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

60% af gæsterne anbefaler

138 bedømmelser
Meget godt
 
63
Godt
 
40
Middel
 
20
Mindre godt
 
8
Dårligt
 
7

5 nyeste bedømmelser

07-09-2023

af Brian O

Anbefaler

Super senge, fine puder hvor man kunne vælge mellem 2 modeller. Lidt larmende aircondition men til gengæld næsten ingen støj fra vejen selv om den er lige udenfor døren. Toilet og badefaciliteter lidt smalle hvis du er tæt på de 100 kg. Fantastisk udsigt fra vores værelse. Morgenmad til ug. Lækre pandekager røræg med løg og peberfrugt Bacon og sydlandske pølser Youghurt frugt og friskbagt kage Fin poolbar Hvis man bliver træt af poolen går man 50 meter over på den anden side af vejen så står man med fødderne i havet Lidt lang gåtur til midten af centrum. 2,5 km. Men god motion og bevægelse

 
22-08-2023

af Nuller37 Rødovre, Danmark

Hyggeligt hotel

Hyggeligt hotel beliggende lige ved stranden. Super gode senge, dejlige hovedpuder. Fantastisk god service fra hele familien som ejer hotellet. God morgenmadsbuffet. Der kan købes mad og drikke i poolbaren. Dejligt poolområde. Beliggenhed fra havnen er 2,5 km, og det koster 10€ med taxa derfra. Lidt langt til nærmeste store supermarked. Wifi fungerede fint. Ingen støj fra trafik eller andet. Der kan ikke betales med kort! Der er kaffe/the og elkedel på værelset

 
31-07-2023

af Jannik H

Skøn uge på Karpathos

Vi er netop kommet hjem fra en dejlig ferie på dette hotel. Fuldstændig ro og afslapning. Det er et familie ejet hotel og mor/far/søn/datter er der selv og hjælper til. Utrolig venlig betjening hele ugen. Morgenmaden var udemærket uden at være prangende. Der er 15m til stranden hvor hotellet har deres egen 10 liggestole og 5 parasoller, det koster penge at bruge disse (8€) .Det virker helt forkert, og burde være med i prisen. Der er en fin frokost café, hvor man kan købe lidt mad og drikke ved poolen. Der er ca 2km til havnen/centrum, der er en skån gå tur. Vi gav 35€ for taxa fra lufthavnen og til hotellet. Rengøring hver dag ✔️ Strandhåndklæder ✔️ Wifi, som fungerer ✔️

 
08-07-2023

af Katrine S

Skønt 3-stjernet hotel!

Hotellet lever i den grad op til et 3-stjernet i Grækenland. Hotellets ejere og personale er gæstfrie, snaksaglige og meget behagelige. Man kan ikke sætte en finger på morgenmaden som har alt fra æg, pandekager, frisk frugt og en masse lokale specialiteter. Ejeren laver hver dag en lokal ret som kan købes i poolbaren - denne ret har hver dag været meget smagfuld og lækker. Kæmpe anbefaling.

 
09-08-2022

af 186piac

Hyggeligt og fredeligt hotel med en god venlig atmosfære,

Hotellet havde en god beliggenhed ift. til stranden, vi fik udleveret strandhåndklæder ved ankomst. Det er et hyggeligt og fredeligt hotel med en god venlig atmosfære, man følte sig velkommen. Alle værelserne havde udsigt til havet, de var "pæne" og rene med et stort køleskab og et værdiskab (gratis). Det var altid muligt at få en liggestol enten ved poolen eller stranden. Vi kommer gerne tilbage igen. forslg til forbedringer: Vi havde et dele lagen og "tæppe", det var umuligt at sove med. Brusekabinen var så smal, at man skulle "bakke ind" (svært at lave om) Værelset manglede tørrestativ på altanen Drikkevarerne på hotellet var dyrere ift. til andre steder/restauranter. Vi så aldrig folk ved baren, måske de kunne have "happy hour" om eftermiddagen? Liggestolene ved stranden burde være gratis som en service, da det er hotellets private område og deres liggestole.