Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,4 ud af 10 baseret på 211 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,4 / 10
Rengøring
 
8,9 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,1 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mad og drikke
 
7,6 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,2 / 10
Service
 
8,8 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
Rent ,pænt og roligt og fin service
-
Morgenmaden var lidt kedelig og ens

Bekræftet køb : 2021-10-24


9 ud af 10

+
Der var dejligt stillle og roligt. Ingen larm eller trafikstøj.
-
Måske skulle man lave stenhaverne i stue-etagen om til flisebelægning, så man kunne benytte haven mere. Vinduet i hoveddøren gav irriterende lys hos ekstra sengeopredningerne.

Bekræftet køb : 2021-10-24


10 ud af 10

+
Dejlige lejligheder og et meget venligt og imødekommende værtspar
-

Bekræftet køb : 2021-10-17


8 ud af 10

+
At det lå tæt på vandet og lidt væk fra byen
-
Alt var ok

Bekræftet køb : 2021-10-17


7 ud af 10

+
Udsigten
-
At de lever op til forventningerne

Bekræftet køb : 2021-10-17


3 ud af 10

+
Rengøring
-
Ledelsen af hotellet skal have en bedre tone overfor gæsterne. Fjerne fugtgener fra værelset og sørge for verandadøre kan lukkes

Bekræftet køb : 2021-10-17


5 ud af 10

+
poolen
-
Værelser trænger til en voldsom renovering. Muglugt i køkkenskuffer og skab ved vask. Vandkoger meget ulækker og farlig, da den ikke slog fra automatisk men kunne koge tør. Løse stikkontakter. Ingen rengøring om lørdagen. Der mangler hynder på liggestole ved poolen.

Bekræftet køb : 2021-10-17


2 ud af 10

+
Det eneste der var godt ved hotellet var det ydre, rent og flinkt personale.
-
Hotellet Almyra Village på 4**** var en stor, stor skuffelse. Vi vil gi det max 2**!!! Rummene var uden hygge, ingen billeder på væggene, wc brættet løst, spejlet var ødelagt, ingen lys udenfor så man kunne finde nøglehullet om aften, sengen lige så hård som at sove på gulvet etc., så man måtte tage smertestillende hver dag! Her kan Apollo virkelig tage sig sammen med fx option for bedre senge lige som tillæg for balkon. I har seniorer rejser og 1/3 af ferien bruges i sengen! Venligst VÅGN OP!!!!! Og så kommer man hjem og ikke er udhvilet efter en ferie! Se hvad fx. Hotel Premier Inn gør med senge: https://www.premierinn.com/gb/en/sleep/our-bed.html Vi håber vores seng er bedre på vores næste rejse nr. 32259226 til Playa de las Americas Tenerife? Det eneste der var godt ved hotellet var det ydre, rent og flinkt personale. Også Apollo servicen var rigtig god fra Kristina. Mange tak for det. Mvh Anna-Lise og Lars PS: Flot om Apollo kan sørge for at man i lufthavnen kan tørre sine hænder efter toilet besøg!

Bekræftet køb : 2021-10-17


9 ud af 10

+
Service og venlighed
-

Bekræftet køb : 2021-09-19


10 ud af 10

+
Meget rent overalt, såvel ude som inde. Poolen også med meget rent vand. Upåklagelig rengøring af værelset og meget tit skift af linned. Værtsparret er venlige og imødekommende og yder en god service. Selve hotelbygningerne fremtræder som helt nye og er meget velholdte. Sengene er virkelig gode og rummet møbleret ganske pænt med nye møbler. Køkkenet var veludstyret med komfur ovn og mange redskaber. Udsigten fra balkonen i stueplan over havet var virkelig god med solopgang til morgenkaffen, og dejlig skygge til aftensmaden. Beliggenheden lidt uden for byen giver dejlig ro og ikke meget trafikstøj.
-
En smule mangler af køkkenredskaber.

Bekræftet køb : 2021-09-12


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

97% af gæsterne anbefaler

92 bedømmelser
Meget godt
 
64
Godt
 
20
Middel
 
6
Mindre godt
 
2
Dårligt
 
0

5 nyeste bedømmelser

13-07-2021

af lukase968

Ikke børnevenligt - flot udsigt og gode værelser og beliggenhed

Hvis I har børn, som er vant til/har lyst til at lege i poolen, så skal I ikke vælge dette hotel. Ingen form for leg, udspring mv er tilladt, selvom vi for det meste havde poolen for os selv og som ejeren sagde, at poolen er kun til svømning og ikke leg. Ejeren kom flere gange og stoppede legen. Til gengæld er værelserne rigtig store og rengøringen er tiptop og hotellet fremstår som velholdt og udsigten er helt i top Der er ca. 1 km til centrum og der er tarverna’er og små supermarkeder 200-300 m fra hotellet

 
16-10-2019

af lisajW4994SS Odense, Danmark

Dejlig ferie på hyggeligt familiehotel

Et lille veldrevet familie hotel, med gode værelser og et hyggeligt pool område. Hele hotellet er særdeles rent og velholdt Værtsparret er meget venlige og hjælpsomme. Stranden foran hotellet er en naturstrand med glatte stenområder, som kræver badesko. Vandet lækkert og rent. Vi var på slutningen af sæsonen og derfor var en del restauranter i Karpathos by lukkede. Gode cocktails på hotellet.

 
21-08-2019

af Lenejoergensen Esbjerg, Danmark

Fint hotel

Vi har boet 7 dage på Almyra Village hotel. Det er i og for sig et dejligt hotel, der har alt det nødvendige. Morgenmaden er dejlig og der er mulighed for ny menu dagligt. Dog lukker restauranten allerede kl. 18 og maden er middelmådig. Stranden er tæt på hotellet og solsenge koster 7 euro pr. dag - vandet er skønt, men det er livsfarligt at skulle ud over de glatte klippesten, der er fedtede af alger. Servicen er upåklagelig, personalet er sødt og smilende. Rengøring på værelset er tiptop. Der er en lille butik på hotellet med begrænset udvalg. Der er ca. 30 minutters gang ind til Pigadia - midtbyen, hvor alle restauranter m.m. ligger. Ved sen udtjekning kan de opbevare ens kuffert i receptionen og du kan tage bad i kælderen.

 
13-08-2019

af MiaK799

Sommerferie med blandede følelser

Hotellet fremstår fint, pæne lejligheder. God udsigt. Sød rengøringspersonale, som altid var smilende, det kan man dårligt sige om hotellets ejer, som var på nakken af børnene i de 14 dage, vi skulle nyde vores ferie. Ingen tolerence ved poolen, der er ikke noget med boldleg, dykning eller spring fra kanten. Pludselig opståede regler om at man dårligt må være på hotellet efter tjek ud, fordi man først skal senthjem med flyveren. Vi deltog i BBQ aften på hotellet for at støtte op om arrangementet, men heller ikke her var det en succes, maden var ikke noget at råbe hurra for. Maden fra baren/restauranten til frokost var dog ganske udmærket.

 
22-06-2015

af TBA53 Lolland, Danmark

Dejligt og roligt

Almyra Village ligger lidt uden for Pigadia, og der er dejligt stille. Det tager ca. 30 min. at gå ind til byen, hvor der er en hyggelig atmosfære. Der er 22 værelser. Der er flest et-værelses lejligheder, og de har den bedste havudsigt. Du skal over en vej for at komme til stranden, der er med grovkornet sand og rullesten (badesko anbefales). To solstole + solparasol kan lejes for fem euro om dagen. Ved poolen er der solstole med hynder. Hotellet fra fri aircondition, fri værdiboks og fri Wi-Fi, der dog kun dækker pool- og receptionsområde. Man kan kun spise aftensmad på hotellet den en aften om ugen, hvor der er grillarrangement. Personalet er venlige og hjælpsomme. Vi kommer nok igen senere.