Ilisia

Ilisia er et stilfuldt hotel i gåafstand fra mange af Athens seværdigheder, bl.a. Athens koncerthus og Nationalgalleriet. Du bor i pæne og komfortable værelser, som er perfekte efter en dag i byen. Morgenmad indgår, og så er det tid til at snøre de behagelige sko og gå på opdagelse i denne fantastiske by - Athen.


Værelsestyper

Enkeltværelser for 1 person. Dobbeltværelser for 2-3 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Ilisia ligger i gåafstand fra mange af Athens seværdigheder. Se Panathenaic Stadium, hvor de første moderne olympiske lege blev afholdt i 1896, og tag derefter en udfordrende gåtur op til Parthenon-templet ad smalle og hyggelige gader og trapper via Plaka. Når dagen bliver til aften, kan du stoppe ved Plaka til en god middag og måske lidt bouzouki-musik til ud på de små timer.

På hotellet finder du en bar, der er åben fra frokost til midnat, og et morgenmadslokale.

Gratis wifi på hele hotellet. Parkeringsplads og ladestation til elbiler. Metrostationen Evangelismos ligger ca. 550 meter væk. Der er ca. 3 km til Akropolisklippen, lidt over 1 km til Syntagma-pladsen og det gamle olympiske stadion og lidt over 2 km til Plaka.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Morgenmaden serveres kl. 07.00-10.30.

Alle hoteller i Athen

Polis Grand

Polis Grand er et moderne og stilfuldt hotel nær Omonoia-pladsen i Athen. Det ligger centralt og kun en kort gåtur fra metroen. Fra hotellets tagterrasse kan du nyde den storslåede udsigt over Athen og se Akropolis-klippen med det berømte Parthenon-tempel i det fjerne.