Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,5 ud af 10 baseret på 19 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,5 / 10
Rengøring
 
8,7 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,6 / 10
Mad og drikke
 
8,2 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,6 / 10
Service
 
8,8 / 10

Seneste anmeldelse


7 ud af 10

+
Sødt personale og villig til at rette på fejl .
-
De gamle værelser var mere end øv , men vi blev rykket til et skønt værelse i den nye afdeling på 3 dagen

Bekræftet køb : 2023-10-07


9 ud af 10

+
Beliggenheden, udsigten og meget venligt personale 😊
-
Hotellet er lidt slidt. Bl.a. nede ved poolområdet er der mange fliser, der er gået revner i.

Bekræftet køb : 2023-08-19


7 ud af 10

+
-
Ikke særligt godt værelse

Bekræftet køb : 2023-08-19


8 ud af 10

+
Beliggenhed
-

Bekræftet køb : 2023-07-22


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-07-08


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

86% af gæsterne anbefaler

218 bedømmelser
Meget godt
 
131
Godt
 
53
Middel
 
14
Mindre godt
 
11
Dårligt
 
9

5 nyeste bedømmelser

23-10-2021

af 410lisannem Faliraki, Grækenland

Dejligste sted

Beliggenhed og udsigt er fantastisk. Jeg boede på terrassegangen med en helt uovertruffen udsigt over Sporaderne og skønne solopgang og de bedste naboer/ gæster Det er det ideelle sted for for afslapning og nydelse.Hotellet ligger ikke langt fra havnen Patitiri med et udvalg af restauranter. Hotellet er familiedrevet og man føler sig velkommen af Bessie som selv tager imod sine gæster. Øen er perfekt til Vandreture og den Gamle by Chora via “æselstien” kan varmt anbefales. Jeg har haft en pragtfuld ferie på Paradise Hotel og kan ikke vente med at besøge dette skønne sted igen. Kunne nu godt savne en kogekedel på værelset. Vi ses igen Lisanne

 
10-10-2021

af Tinakbhn København, Danmark

Udsigt og beliggenhed = Paradis

Hotellet er efter sin standard bedømmelse på 3 stjerner rigtigt godt. Beliggenheden er sammen med udsigten helt fantastisk. Det er ikke alle værelser, der har havudsigt, men de fleste har. Dobbeltværelset jeg boede på, havde det, jeg skulle bruge samt en helt fantastisk udsigt, når jeg åbnede vinduet eller døren, som førte ud till en lille dejlig terrasse. Morgen maden var enkel og fin til at starte dagen på. Ejer(e) og personale var servicemindede, og gjorde deres til, at give gæsterne en dejlig oplevelse. En særlig tak til Bessie og Vangelis... Også en tak til de andre gæster på "terrassegangen", der var med til at gøre ferien til en ganske særlig oplevelse. Håber I alle har det godt! Fra min side kan jeg ikke give et hotel en bedre anbefaling end "det var første, men absolut ikke sidste gang, jeg besøger Paradis Hotel - på Alonissos." Tusind tak for en rigtig dejlig oplevelse. (Jeg var her sidst i september-først i oktober 2021, som var den sidste uge hotellet holdt åbent i år.)

 
23-07-2016

af SigneR645 Hillerød, Danmark

Flot beliggenhed

Vi havde en god ferie og var relativt meget ved poolen som lå med flot udsigt. Let adgang til det dejlige hav fra klipper. Poolbar behageligt i skyggen under træer ved etageterrasse. Udmærkede lunch snack. Fine aktivitetsmuligheder på øen. Vær opmærksom på at sengen er med hård boxmadras, hvilket gav mig dårlig nattesøvn hele ugen.

 
08-09-2013

af laketown57 Svendborg

Tur retur til Paradis :-D

Det er aldrig nemt at vurdere en destination på internettet - og nogen gange bliver man skuffet. Det blev vi ikke her. Tvært imod. Vi blev meget positivt overrasket og kommer helt sikkert igen. Hotel Mutter - Bessie - er den helt rigtige i "modtagelsen". Stort smil og hjertelig velkommen. Vi havde via mail forespurgt på muligheden for at reservere værelser med havudsigt. Og svaret var "selvfølgelig kan I det - hvis I er i god tid". Vi var i god tid og fik en drøm af en udsigt. Super super dejligt. En lidt ensartet morgenmad, men det blev opvejet af at det altid var helt fiske råvarer. Himmelsk yoghurt, blød honning, frisk brød, kold mælk, müesli og rigtig god kaffe m.m. Totalt i orden start på dagen - hver dag! Og altid i følgeskab med smil fra personalet Poolen blev ordnet hver aften og var klar til en ny dag. Havet ligger for enden af trappen og indbyder til en frisk dukkert. Og så er der endda monteret en stige så det er nemt at komme op - uden at træde på søpindsvin. Rengøringen er i orden og pigerne har overskud til et lille smil. Med hensyn til betjeningen i pool-baren gælder det samme. Man føler sig velkommen, bliver godt og opmærksomt behandlet og det hele er til priser hvor alle kan være med. Så alt på Paradis Hotel er dejligt - et sted hvor man får det meste for de halve penge. Og så byen Patitiri lige om hjørnet. Max charmerende, indbydende, gode restauranter - specielt Kamaki. Den ligger ikke ud til havnefronten, men har dejlig mad og kig ind når der er levende musik. Her lagres ferie billederne i hukommelsen og der er gode minder at kigge tilbage på. Stor hilsen Anne og Kim

 
21-08-2013

af OVaarhus Århus, Danmark

Charmerende og fantastisk udsigt

Man skal ikke bo er, hvis man forventer store og luksuriøse værelser og faciliteter, men udsigten fra poolområdet og morgenmads-bordene er formidabel! Bessie, værten, er rigtig sød, venlig og imødekommende med at hjælpe til. SMÅ værelser, man kan næsten ikke have to store kufferter, som vi havde med, og badeværelset er heller ikke det største. Bruseforhænget er i meget dårlig stand, og generelt trænger værelserne til en opfriskning. Men der var dejlig roligt på hotellet, og vi havde værelse 10, helt nede i enden, så der var ingen andre, der skulle gå forbi os, når vi sad udenfor og nød udsigten, som var vildt flot over vandet og bugten. Morgenmaden var ikke noget at råbe hurra for, men den var nok meget klassisk græsk med youghurt og brød og æg, der var kogt så hårde, at blommen næsten var helt lilla (!) Lidt forstyrrende larm fra græshopper og cikader, men sådan er det jo på de kanter :-) Det ligger i fin gåafstand til Patitiri by, og det er i det hele taget et charmerende sted!