Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,6 ud af 10 baseret på 226 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,6 / 10
Rengøring
 
8,3 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,0 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,9 / 10
Faciliteter
 
7,5 / 10
Mad og drikke
 
6,9 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,5 / 10
Service
 
8,0 / 10

Seneste anmeldelse


7 ud af 10

+
Vagten. Kanon hjælpsom, ( politimand) ūüĎć
-
Maden.

Bekræftet køb : 2022-01-13


5 ud af 10

+
At det er lille og ligger godt og Caribien Bar.
-
Få gang i VoodooDivers igen, som lå på hotellet. Efter at have bedt efter en prop til badekaret i 3 dage, fik jeg besked om at det havde de ikke. Jamen så køb da nogle.

Bekræftet køb : 2022-01-13


9 ud af 10

+
Beliggenheden
-
Morgenmaden

Bekræftet køb : 2021-12-30


10 ud af 10

+
Flot beliggenhed. Dejligt værelse. Dejlig mad.
-

Bekræftet køb : 2020-03-13


9 ud af 10

+
Hotellet var lækkert og havde en god belæggenhed. Det var pænt og rent, god mad og godt hotel generelt.
-
Animators på hoteller var virkelig træls og jeg forstår ikke hvorfor man vil betale for at have sådan nogle til at gå rundt og tvinge folk til at komme op. Det var virkelig træls og jeg håber der bliver gjort noget ved det. Måske man kan gøre mennesker opmærksom i stedet for at tigge. Desuden gik der rigtig mange sælger rundt på hotellet hvilket også var utrolig træls.

Bekræftet køb : 2020-03-08


9 ud af 10

+
Udsigten fra værelse og balkon.
-
Maden.-

Bekræftet køb : 2020-03-08


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2020-03-08


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2020-03-01


10 ud af 10

+
Det hele.
-
Vi ville gerne have hæftet værelse med morgensol, vores lå i skygge hele dagen.

Bekræftet køb : 2020-03-01


8 ud af 10

+
Der var alt, hvis man kun er til at ligge og tage sol hele dagen
-
Restauranten skal blive bedre til, ikke at rydde af bordene inden man er færdig med at spise. Vi havde drikkevare stående og da vi havde hentet vores mad, var de væk ‚ėĻÔłŹ De skal lade være med at dække op til næste måltid, før folk har spist deres mad, nogle gange følgte man, at blive smidt ud ūü§® Der skal være nogle ikke ryger områder Der må være regler for, hvor tidlig man sidder på altanen og taler højt. Vi blev vækket kl. 5:30 hver morgen, det var ikke ok, når man holder ferie

Bekræftet køb : 2020-03-01


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

61% af gæsterne anbefaler

1272 bedømmelser
Meget godt
 
589
Godt
 
350
Middel
 
185
Mindre godt
 
71
Dårligt
 
77

5 nyeste bedømmelser

28-01-2020

af dinitrolcenterh

En oplevelse jeg gerne villevære foruden.

Resturanten er mere en kantine, med et anmasende personale, og det øvrige personale kan ikke holde ro og orden på hotelområdet, alt i alt en meget dårligoplevelse, og langtfra et sted jeg vil anbefale til nogen.

 
10-11-2019

af emilielangelund Esbjerg, Danmark

Skønt hotel til prisen

Dejligt hotel med en god og dejlig stemning hele vejen igennem. Personalet er så søde og hjælpsomme. Værelserne var super fine, man bestemmer selv om man ønsker rengøring fra dag til dag. Dog er hovedpuderne på et par af værelserne utrolig dårlige - men det er smag og behag. Folkene som prøver at sælge diverse ting omkring poolen kan blive lidt for nærgående og påtrængende - men de fleste forstår et nej. Maden er meget kedelig og ensformig, drinksene utrolig stærke - Men bartenderne justerer gerne til ens behov. God underholdning om aftenen. Hotellets placering er tæt på indkøb, den nye marina og andet - det er en god og central placering i Hurgada.

 
09-11-2019

af Birgitte N Frederikshavn, Danmark

Ferie

Skønt hotel med god atmosfære. Lidt slidt nogle steder, men pænt og rent overalt. Maden er vel som på alle andre 3‚Äôere lidt kedelig og ensformig, men udmærket. Rigtig dejlig strand og fin pool, der dog var lidt kold. Kommer helt sikkert igen.

 
01-10-2017

af Rikke T

Dejligt Hotel til prisen

God beliggenhed, fine værelser. Har boet der mange gange da det ligger super centralt. Men MAN skal ikke vælge dette hotel med børn og med All Inklusive deres mad er virkelig dårligt og begrænset udvalg. Super service Rikke Solrød Denmark

 
29-04-2017

af HelenaMariannGreen Holstebro, Danmark

Russer hotel !

Skuffende russer-hotel. Personalet er venligt, men det virker til, at de har fået af vide at de larmende russere, som var til stor gene for resten af hotellets gæster, var noget som skulle overses og accepteres. Underholdningen med russiske animation team var så rystende amatøragtig dårlig, at man fandt et andet sted at være i byen. Desværre er dette hver aften indtil efter midnat !!!! Min søn og jeg som skulle holde juleaften og ferie på dette Hotel, var dybt skuffet over hotellets manglende reaktion på klager om larm, manglende normal adfærd i restauranten og enorme dårlige animations team, som kaldes underholdning. Sælgere på stranden, som har til huse på hotellets matrikle, var nærgående og påtrængende og var fløjtende ligeglad med, at man lå i bikini og sætte sig så tæt på én, at det var utrolig ubehagelig! Og jeg som dansker, er ellers ikke sippet på det punkt. Flere gange i timen hele ugen, kom sælgere af snorkelture undervisning og dykning. Andre forsøgte at sælge ture i Hurghada, til Luxor eller til Elgona osv. Igen ved at sætte sig på ens solseng eller stå så tæt, at man kunne lugte deres sved. Og forsøge at sælge så længe, at man flygter ind på hotelværelset- efter udtrykkeligt at have sagt: No Thanks, we are Really not interested.. please move on... osv. Næste dag er bare en ny udfordring - med de samme sælgere!!! Hotel managerene var uinteresseret i vores klage over russernes utålelige opførelse og ekstreme larm til langt ud på natten, samt klager over pågående sælger er på stranden og ved poolområdet. De to stjerner kommer fra den gode morgenmad og Cabana barens personale, service og placering ude i vandet og langt fra russisk " territorium" på og ved scene baren ved poolen. Aldrig mere Bella Vista.