Pas og visum

Vi anbefaler altid at læse reglerne for pas og visum inden afrejse. Nedenstående finder du reglerne for vores charterdestinationer. Har du booket rejse til et andet rejsemål, så anbefaler vi, at du stiller dine visumspørgsmål til det respektive lands ambassade og konsulat. 

Hvis du har reserveret en pakkerejse eller flyvning med fleksibel rejselængde eller kun hotel henviser vi til det pågældende lands ambassade eller konsulat. For generel pas information, se mere på borger.dk her

De anførte landespecifikke visum oplysninger gælder kun for charterrejser, der er fremhævede i Apollo-programmet.

Her finder du oplysninger om de visumkrav der gælder for Apollos charterrejsemål

For indrejse til visse lande kræves visum og det er den rejsendes ansvar at være i besiddelse af det nødvendige visum ved afrejse, se Almindelige betingelser for deltagelse i Pakkerejser – Pkt. VII.

For at se de specifikke visumregler der gælder for det/de lande, som du skal rejse til, vælg da landet i menuen nederst på denne side. Oplysningerne gælder kun for danske statsborgere.

Da de enkelte lande til tider ændrer på deres visumregler bedes oplysningerne tages med et vist forbehold. Vi forsøger at holde informationerne så opdaterede som muligt.

Det varierer fra land til land hvor lang tid dit pas skal være gyldigt efter aktuel hjemrejsedato. Apollo anbefaler, at dit pas er gyldigt i mindst 6 måneder efter aktuel hjemrejsedato, samt at passet ikke er beskadiget. Alle børn, uanset alder, skal også rejse med deres eget pas.

Til visse lande er der visumgebyr ifm. viseringen, og disse betales til Apollo. Enkelte lande har online-viseringer, og her skal man selv ind at ansøge (se under det enkelte land, i menuen ude i venstre side, for at se hvad der gælder).

BEMÆRK: I nogle tilfælde vil der være en mellemlanding med flyskift undervejs til dit rejsemål, og der kan være tale om, at man skal søge transit-visum til det land, der mellemlandes i. Det er dit eget ansvar at undersøge, om det gælder for dig.

Vi anbefaler til enhver tid, at man selv undersøger gældende regler med det enkelte lands ambassade/konsulat.

I tilfælde af at man ikke har et skandinavisk pas så kan firmaet Visumservice være behjælpelige: https://visumservice.dk/


Albanien

Bulgarien

Cypern

Emiraterne

Egypten

Grækenland

Indien

Indonesien

Jordan

Kap Verde

Kroatien

Maldiverne

Oman

Portugal

Spanien

Thailand

Tyrkiet

Vietnam

USA