Københavns Lufthavn

Parkering i Københavns Lufthavn

- book online for bedste pris

Book parkering online på Københavns Lufthavn, sparer du som Apollo-kunde altid penge, uanset hvilket parkeringsalternativ du vælger. Som Apollokunde får du 20% i rabat på Direct P4 og Standard P12 – som begge ligger i gåafstand fra terminalerne. Skulle dine ferieplaner ændres, tilbyder cph.dk fuld tilbagebetaling af din parkering helt frem til afrejsedagen (en time inden reserveret ankomsttid for parkering).

Sådan gør du: 

1. Klik på "Book parkering" nedenfor
2. Angiv dato og ønsket parkering. Tilføj nødvendig information og afslut bookingen
3. Når du ankommer til parkeringen på afrejsedagen, kommer du enten ind via nummerpladegenkendelse eller ved at scanne QR-koden, som du får ved booking, herefter går bommen op

* Der tilbydes desværre ikke rabat på parkering i uge 42.


Flere tilvalg

Se flere af vores mest populære tilvalg. Alt for at du skal få en så behagelig rejse som muligt.

Tilkøb bagage

Når du rejser med Apollo, så indgår håndbagage altid op til flyselskabets vægtgrænse, mens bagage udover dette er mod betaling.

Læs mere om bagage

Book transfer

Forudbestil transfer mellem lufthavn og hotel. Du betaler på forhånd til en fast pris og slipper for at sørge for transport på egen hånd – perfekt for en bekvem start og slut på ferien!

Læs mere om transfer

Alle tilvalg til charterrejsen

Hos Apollo har vi en række tilvalg, som du kan tilføje på din rejse for at give den det lille ekstra. Vælg blandt tilvalg før afrejse, på flyrejsen samt på rejsemålet.

Se alle tilvalg