Parkering i Københavns Lufthavn - book online for en bedre pris

Når du forudbestiller en parkeringsplads i Københavns Lufthavn, sparer du altid penge. Vælg mellem budgetparkering eller parkering i parkeringshusene nær terminalerne. Når du booker parkering online på cph.dk kan du parkere for helt ned til 395 DKK for 1 uge. Og skulle dine ferieplaner ændres, tilbyder cph.dk fuld tilbagebetaling af din parkering helt frem til afrejsedagen.

Du booker via os, og som Apollokunde får du 20% i rabat på Direct P4 og Standard P12 – som begge ligger i gåafstand fra terminalerne.

Sådan gør du: 

1. Klik her
2. Vælg den parkering du vil parkere på. Apollo-rabatten er markeret med "SÆRPRIS"
Angiv nødvendig information og afslut bookingen
3. Når du ankommer til parkeringen på afrejsedagen, kommer du enten ind via nummerpladegenkendelse eller ved at scanne QR-koden, som du får ved booking, herefter går bommen op

Bemærk at når Københavns Lufthavn har kampagne på P4 eller P12, så vil ”Særpris” ikke fremgå, fordi kampagnerne er billigere. På den måde, får du, som Apollo-kunde, altid vist de bedste priser på parkering.


Flere tilvalg

Se flere af vores mest populære tilvalg. Alt for at du skal få en så behagelig rejse som muligt.

Check din bagage ind

Når du rejser med Apollo, så indgår håndbagage altid op til flyselskabets vægtgrænse, mens bagage udover dette er mod betaling.

Læs mere om bagage

Transfer

Forudbestil transfer mellem lufthavn og hotel. Du betaler på forhånd til en fast pris og slipper for at sørge for transport på egen hånd – perfekt for en bekvem start og slut på ferien!

Læs mere om transfer

Alle tilvalg til charterrejsen

Hos Apollo har vi en række tilvalg, som du kan tilføje på din rejse for at give den det lille ekstra. Vælg blandt tilvalg før afrejse, på flyrejsen samt på rejsemålet.

Se alle tilvalg