Fri ombooking

Apollo er det trygge valg

Vi gør altid alt, vi kan, for at du skal kunne booke og planlægge din ferie så enkelt og risikofrit som muligt. Vi følger selvfølgelig pakkerejseloven, og har desuden tilføjet en række fordele, så du og alle andre, der rejser med os, skal kunne føle sig helt trygge med at planlægge, booke og rejse.


Derfor skal du rejse med Apollo Rejser

Apollos administrerende direktør, Tobias Jönsson Apollos administrerende direktør, Tobias Jönsson

Vi har solide ejere

Apollo er ejet af solide REWE Group. De er en af ​​Tysklands største fødevarevirksomheder og er økonomisk meget stabile, hvilket gør at vi hos Apollo altid kan holde hvad vi lover. REWE Group er heller ikke børsnoteret, hvilket betyder, at de ikke påvirkes så meget af markedsudsving og krav, men kan arbejde langsigtet i alle dele af deres forretning. Det gør dem til en yderst velegnet ejer af et rejseselskab i den foranderlige verden, vi lever i i dag.

Altid penge tilbage

Altid pengene tilbage

Skulle din rejse blive aflyst, betaler vi altid pengene tilbage inden for 14 dage og ikke i form af gavekort eller "point". Vi gør det automatisk og uden at du skal kontakte os.

 

Tryghed med pakkerejser

Vi følger altid Pakkerejseloven, Udenrigsministeriets anbefalinger og Pakkerejse-ankenævnet til punkt og prikke. Det betyder, at du altid er tryg når du bestiller en pakkerejse med Apollo. Vi håndterer kontakten til flyselskabet og hotellet, hvis der skulle ske noget uforudset og sørger altid for at få vores gæster hjem på en tryg og sikker måde.

Apollo personale

Vores personale er der for dig

Vi har personale på flere af vores populære rejsemål, som taler et eller flere nordiske sprog, og de står til rådighed for dig døgnet rundt, hvis du får brug for hjælp. På nogle rejsemål, uden personale, kan du få hjælp fra vores lokale engelsktalende samarbejdspartner og på andre rejsemål tilbyder vi Apollo Service Line. Med Apollo Service Line kan du, døgnet rundt, komme i kontakt med os via telefon, sms og mail, som besvares af skandinavisk- og engelsktalende Apollo personale.

 

Vi har 35 års rejseerfaring og et stort netværk

Når du først er på plads – når du har bestilt din rejse, pakket tasken, fløjet et par timer, steget ud af flyet og blevet mødt af den dejligt varme mur på din destination – er der også nogle ting, der kan føles trygge at vide mere om. Med næsten 35 års rejseerfaring har vi skabt et stort og dybt netværk på alle vores destinationer. Det består ikke kun af lokale rejsebureauer, hoteller, restauranter og partnere, men også af myndigheder, politi, sundhedsmyndigheder og andre vigtige samfundsfunktioner. Vores beredskabsorganisation modtager altid tidlig og præcis information om begivenheder, der kan påvirke din rejse og dit ophold. Information, som vi altid gør vores yderste for at handle på og videregive til dig.

Træ med røde blomster

Vi kan hurtigt agere og omstille os når det kræves

Skulle du komme ud for, at din flyrute skal ændres eller din rejse må afbrydes, kan vi også hjælpe med kort varsel. Vores lange erfaring og vores klare processer for, hvordan vi skal agere i opståede situationer gør, at vi kan handle hurtigt og justere, når det er nødvendigt. Det giver os forudsætningerne til at fortsætte med at arrangere trygge rejser. Noget af det vigtigste for os er, at du føler dig tryg når du rejser med os.

Par holder i hånd i en smal gade

Vi tror på bæredygtige rejser

Apollos arbejde med bæredygtighed fokuserer på hele rejsen: hjemme, på flyet og ude på destinationerne. Arbejdet fokuserer på menneskerettigheder, klimaændringer, bæredygtige produkter og en bæredygtig forsyningskæde.

  • Apollo øger løbende bæredygtighedskravene til leverandører og partnere.
  • Apollo arbejder aktivt for at minimere sit klimaaftryk.
  • Apollo arbejder, gennem branchesamarbejder, aktivt for at bidrage til udviklingen af ​​bæredygtig turisme.
Læs mere om bæredygtighed med Apollo
Dreng og mor på solseng

Afbestillingsforsikring

For at du skal føle dig tryg tilbyder vi dig at købe vores afbestillingsforsikring i forbindelse med, at du booker din rejse. Det giver dig god beskyttelse ikke kun i tilfælde af sygdom, men også i tilfælde af andre uforudsete hændelser. Du kan også tegne en af ​​branchens bedste rejseforsikringer gennem vores samarbejdspartner Gouda.

Læs mere om afbestillingsforsikring

Godt at vide

Læs mere om indrejsekrav & lokale regler, få svar på spørgsmål og tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Spørgsmål og svar

Her får du svar på dine spørgsmål om din rejse, og du kan også se, hvordan du kan kontakte os. Hvordan kan vi hjælpe dig?

Til spørgsmål og svar

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her